M&S Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='jonQuilla']fajne to mało powiedziane :) one są rozkoszne :loveu: Dzięki :p [quote name='jamnicze']I nie zabrakło kwiatków http://img134.imageshack.us/img134/586/1033301.jpg to są jedna z ulubionych mojej mamy, mówi na nie motylki, bo nie wiemy jak sie nazywają :lol:, za to pełno ich u nas na działce ;) Łoj jakie cudne :loveu: http://img12.imageshack.us/img12/5793/image01333.jpg W Warszawie, te kwiatki nazywają sie "warszawianki", jak opowiadała moja babcia po powstaniu na gruzach rosły..... [quote name='Izabela124.']Widziałam fotki, widziałam fotki tralala:multi::multi::multi::multi: Ale te z konikami wymiatają :crazyeye::loveu: Cieszę się :lol: [quote name='andromeda']Ha! fotek niby duzo, ale co to daje ze wilczastych nadal nima!!! Ta sprawa wymaga głebszego zastanowienia!!! CO SIE STAŁO Z WILCZASTYMI.....GDZIE ONI SA !!! CZY MOZEMY POZOSTAWIC TO TAK SPOKOJNIE....BEZ WNIKLIWEGO SLEDCTWA!! ...nie niby, nie niby :eviltong: futra też będą....kiedyś :evil_lol: [quote name='Cordia']raptem pare uliczek alee :D o gustach sie nie dyskutuje, zgadzam sie z andromeda :D O mądrala :cool3:, a kiedy założysz swoją galerię.....:razz: [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Dobrej nocki życzymy. My zaraz idziemy spiochać. Koniki naprawdę posągowe:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pozdrawiamy :loveu: Hello :) Ja też zaraz idę w objęcia Morfeusza.... A. Quote
cropka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Witanko i dobranoc :smile:. Widzę po natłoku zdjęć, że chyba udany urlopik był :multi:. Quote
Asiaczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 M&S pewnie juz porobiły futerka na zimę dla siebie i stąd nie ma modeli do zdjęć...:diabloti: Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Doberek :lol: Miłego dnia. My dziś mamy zaplanowany leniwy dzień czyli żadnego gotowania obiadków, żadnego sprzątania :evil_lol: Quote
Cordia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Maks i Spark napisał(a): O mądrala :cool3:, a kiedy założysz swoją galerię.....:razz: A. na ta chwile to nawet nie zamierzam :evil_lol: Quote
M&S Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 cropka napisał(a):Witanko i dobranoc :smile:. Widzę po natłoku zdjęć, że chyba udany urlopik był :multi:. Witam :lol:, niestety na urlopie nie byłam.....:shake: deer_1987 napisał(a):Witam sie!!!! Hello :lol: Asiaczek napisał(a):M&S pewnie juz porobiły futerka na zimę dla siebie i stąd nie ma modeli do zdjęć...:diabloti: Pzdr. ....Prawie :evil_lol:;) Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Doberek :lol: Miłego dnia. My dziś mamy zaplanowany leniwy dzień czyli żadnego gotowania obiadków, żadnego sprzątania :evil_lol: Doberek, ja dziś też leniwie ;) Agniecha93 napisał(a):Witam :multi: Życzę miłego dnia. Dzięki, ja również życzę miłego wieczoru :lol: Cordia napisał(a):na ta chwile to nawet nie zamierzam :evil_lol: To bardzo nie ładnie, popraw się....:mad: A. Quote
M&S Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 agnethka napisał(a):przyszłam się przywitać :biggrina: Cieszę się niezmiernie :multi: A. Quote
taxelina Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ja tez sie przyszlam ponownie dzis przywitac :D Quote
M&S Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 deer_1987 napisał(a):ja tez sie przyszlam ponownie dzis przywitac :D Miło nam :lol: A. Quote
M&S Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 gosiaja napisał(a):witam się ładnie Ja również Cię witam :multi: A. Quote
Minerva Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ja również się witam, na dodatek poraz pierwszy ;). Psiaki słodkie :loveu: czekam tylko na kolejną porcję fotek. Pozdrawiamy i życzymy miłej niedzieli, która się już powoli kończy...Więc po prostu miłego wieczoru :p. Quote
M&S Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Minerva napisał(a):Ja również się witam, na dodatek poraz pierwszy ;). Psiaki słodkie :loveu: czekam tylko na kolejną porcję fotek. Pozdrawiamy i życzymy miłej niedzieli, która się już powoli kończy...Więc po prostu miłego wieczoru :p. Witaj nowy Gościu :lol: miło Cię widzieć Dziekuję i również życzę milego wieczoru :p A. Quote
bianka19 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Heej :) Ładne te fotki z Kazimierza , a gdzie foty psiaków ?:razz: Dawno fotek ich nie widziałam i poproszę :loveu: Quote
jamnicze Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ale boćków obrodziło :) http://img229.imageshack.us/img229/6601/1033395.jpg Łojej, jakie słodkie te zwierzaczki, skąd Ty takie cudowności wytrzasnęłaś? Quote
M&S Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='bianka19']Heej :) Ładne te fotki z Kazimierza , a gdzie foty psiaków ?:razz: Dawno fotek ich nie widziałam i poproszę :loveu: Dzięki, futrzastych fot nie ma....:cool3: [quote name='jamnicze']Ale boćków obrodziło :) http://img229.imageshack.us/img229/6601/1033395.jpg Łojej, jakie słodkie te zwierzaczki, skąd Ty takie cudowności wytrzasnęłaś? oj dużo bocianów było, jeden tuż przed maską mi przeleciał...kamikadze jakiś, dobrze, że wolno jechałam :cool3: zwierzaczki dostałam, aż wierzyć się nie chce, że takie przyjaźnie są możliwe :p A. Quote
Recommended Posts