M&S Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Kaya napisał(a):Obowiązkowo :razz: Kocham Warszawskie wystawy to nie może ich zabraknąć w naszym kalendarzu :lol: ooo to miło mi baardzo:loveu:, bo wszyscy narzekają na warszawskie wystawy, łącznie z samymi Warszawiakami :evil_lol: Quote
Kaya Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Obowiązkowo :razz: Kocham Warszawskie wystawy to nie może ich zabraknąć w naszym kalendarzu :lol: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ten mix w elaboracie, to mi wygląda trochę na Eurazjera.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Ten mix w elaboracie, to mi wygląda trochę na Eurazjera.:lol: Pzdr. Asiu kochana...Eurazjer to ma mocniejszą kufe, uszy bardziej chow'owe i większy jest ;) i różno kolorowy :lol:... ImageShack - Image Hosting :: tracyag3.jpg tu jest rudy, sa tez wilcze, wilczorude, czarne przynajmniej tylke widziałam na żywca ;) a i maja jęzory fioletowe jak chowy, albo w plamy :lol: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 +Możliwe. Ja gdybym takiego mix'a zobaczyła, to do głowy by mi nie przyszedł kees, tylko właśnie eurazjer... Ale ja nie znam się prawie wcale na szpicach z mojej grupy...:oops: Pzdr. Quote
M&S Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 spoko, spoko przy nas się do edukujesz :cool3: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Na to liczę, bo jeździć na wystawy w Waszym towarzystwie i byc taką tabaką w rogu, to troche wstyd...:oops: Pzdr. Quote
M&S Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 oj nie przesadzaj!!! będziemy się razem edukować :evil_lol: Quote
M&S Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Trochę ostatnich fotek: Sparkowaty na początek Quote
M&S Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 buszujący w liściachJ pozycja „wystawowa” ..ciekawe, co tam wypatrzył ? Quote
M&S Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 A teraz stukająca okoliczność przyrody, czyli dzięcioł ..czyżby pierwsze oznaki wiosny...w styczniu Quote
M&S Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Spark w statyce;) Spark „kopiący” Sparkowe zaloty Quote
M&S Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 i w ruchu...Maks nie lubi zdjęć dlatego trudno jest go uchwycić :cool1: ale jak już się da :loveu: i z koleżanką tez weteranką ;) Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 O hohoho! Ależ zaszalałyscie z fotkami:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Asiaczek napisał(a):O hohoho! Ależ zaszalałyscie z fotkami:lol: Pzdr. ....tylko troszeczkę ;) Quote
M&S Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Florka_xyz napisał(a):Śliczne zdjecia obu Panów:loveu: dzięki :lol: Quote
Asiaczek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Maks i Spark napisał(a):....tylko troszeczkę ;) Jak to? To macie jeszcze więcej foteczek? Pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak to? To macie jeszcze więcej foteczek? Pzdr. jeszcze cosik się znajdzie ;):lol: Quote
M&S Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Szybowiec']Zdjęciaki przepiękne,a ich ilość imponująca...:cool3:A wykład o szpicach miodzio...:multi::multi::multi:Ale myślisz,że da się rozdzielić na dwie rasy?Są jakieś szanse? dzięki za dobre słowo...:lol:, szanse może są, choć trudno przewidzieć efekt końcowy. Szpice sa rasą niemiecką :roll:, a i Holendrzy się do niej przyznają i traktują jako skarb narodowy. Należy Niemców molestować, to może coś z tego wyjdzie, ale kiedy.... Quote
Szybowiec Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Zdjęciaki przepiękne,a ich ilość imponująca...:cool3:A wykład o szpicach miodzio...:multi::multi::multi:Ale myślisz,że da się rozdzielić na dwie rasy?Są jakieś szanse? Quote
jbk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Poczytałam elaborat :) Obejrzałam fotki :) Sliczności :) A propos szpiców, ostatnio gdzieś czytałam, że niemieckie są na wymarciu.... Szkoda, bo sami mieliśmy takiego.... Quote
M&S Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 jbk napisał(a):Poczytałam elaborat :) Obejrzałam fotki :) Sliczności :) A propos szpiców, ostatnio gdzieś czytałam, że niemieckie są na wymarciu.... Szkoda, bo sami mieliśmy takiego.... co rozumiesz przez niemieckie? bo właścieiwe to wszystkie są niemieckie ;) Quote
Szybowiec Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Pewnie chodzi o szpica niemieckiego średniego lub dużego-o umaszczeniu jednolitym-moja cioteczka w latach 60-tych zeszłego stulecia-miała szpica niemieckiego dużego białego MAJKA.Już wtedy były rzadkością.Przywieziony z Pomorza cieszył się bardzo dobrym zdrowiem i dożył 17 lat.;) Quote
Recommended Posts