Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaya napisał(a):
Obowiązkowo :razz: Kocham Warszawskie wystawy to nie może ich zabraknąć w naszym kalendarzu :lol:

ooo to miło mi baardzo:loveu:, bo wszyscy narzekają na warszawskie wystawy, łącznie z samymi Warszawiakami :evil_lol:

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Ten mix w elaboracie, to mi wygląda trochę na Eurazjera.:lol:

Pzdr.

Asiu kochana...Eurazjer to ma mocniejszą kufe, uszy bardziej chow'owe i większy jest ;) i różno kolorowy :lol:...
ImageShack - Image Hosting :: tracyag3.jpg
tu jest rudy, sa tez wilcze, wilczorude, czarne przynajmniej tylke widziałam na żywca ;)
a i maja jęzory fioletowe jak chowy, albo w plamy :lol:

Posted

+Możliwe. Ja gdybym takiego mix'a zobaczyła, to do głowy by mi nie przyszedł kees, tylko właśnie eurazjer...
Ale ja nie znam się prawie wcale na szpicach z mojej grupy...:oops:

Pzdr.

Posted

i w ruchu...Maks nie lubi zdjęć dlatego trudno jest go uchwycić :cool1:
ale jak już się da :loveu:

i z koleżanką tez weteranką ;)

Posted

[quote name='Szybowiec']Zdjęciaki przepiękne,a ich ilość imponująca...:cool3:A wykład o szpicach miodzio...:multi::multi::multi:Ale myślisz,że da się rozdzielić na dwie rasy?Są jakieś szanse?

dzięki za dobre słowo...:lol:, szanse może są, choć trudno przewidzieć efekt końcowy. Szpice sa rasą niemiecką :roll:, a i Holendrzy się do niej przyznają i traktują jako skarb narodowy. Należy Niemców molestować, to może coś z tego wyjdzie, ale kiedy....

Posted

Poczytałam elaborat :) Obejrzałam fotki :) Sliczności :) A propos szpiców, ostatnio gdzieś czytałam, że niemieckie są na wymarciu.... Szkoda, bo sami mieliśmy takiego....

Posted

jbk napisał(a):
Poczytałam elaborat :) Obejrzałam fotki :) Sliczności :) A propos szpiców, ostatnio gdzieś czytałam, że niemieckie są na wymarciu.... Szkoda, bo sami mieliśmy takiego....

co rozumiesz przez niemieckie? bo właścieiwe to wszystkie są niemieckie ;)

Posted

Pewnie chodzi o szpica niemieckiego średniego lub dużego-o umaszczeniu jednolitym-moja cioteczka w latach 60-tych zeszłego stulecia-miała szpica niemieckiego dużego białego MAJKA.Już wtedy były rzadkością.Przywieziony z Pomorza cieszył się bardzo dobrym zdrowiem i dożył 17 lat.;)