Asiaczek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Alez piekna promenada wzdłuż morza... http://img169.imageshack.us/img169/4231/img0039h.jpg A tak wogóle, to co to za miejscowość? pzdr. Quote
M&S Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Alez piekna promenada wzdłuż morza... http://img169.imageshack.us/img169/4231/img0039h.jpg A tak wogóle, to co to za miejscowość? pzdr. Tak piękna i cieeepło :p to Sozopol A. Quote
M&S Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 agnethka napisał(a):doberek - daj jeszcze fotki :cool3: chwilowo fotek brak A. Quote
Błyskotka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Dzień Dobry !!! Maks i Spark napisał(a):chwilowo fotek brak A. No to będziemy czekać :cool3:. Quote
jamnicze Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 My jak zwykle nieco opóźnieni :evil_lol: ale nie mniej szczerzy w składaniu życzeń :) Aniu wielu radości, uśmiechów i dużo, dużo zdrówka :Rose: Maks i Spark napisał(a):witamy się ze Sparkiem po tygodniowych wakacjach w Bułgarii połączonych z maratonem wystawowym :p a nasze osiągnięcia to [SIZE=2]UKOŃCZONY INTERCHAMPIONAT :multi::multi::multi: nowy CHAMPION BUŁGARII GRAND CHAMPION BUŁGARII CHAMPION MONTENEGRO CHAMPION MACEDONII CHAMPION BAŁKANÓW m. Wołłłłł :crazyeye:, robi wrażenie :lol:, gratulacje !!!! Quote
M&S Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 gosiaja napisał(a):świetne te zdjęcia z auta Ale fajnie je przerobiłaś...:lol: Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry !!! No to będziemy czekać :cool3:. ....nie ma wyjścia ;) A. Quote
M&S Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 jamnicze napisał(a):My jak zwykle nieco opóźnieni :evil_lol: ale nie mniej szczerzy w składaniu życzeń :) Aniu wielu radości, uśmiechów i dużo, dużo zdrówka :Rose: Asiu, bardzo dziękuję za pamięć :lol::lol::lol: jamnicze napisał(a): Wołłłłł :crazyeye:, robi wrażenie :lol:, gratulacje !!!! Dzięki, przekażę komu trzeba ;) A. Quote
M&S Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 agnethka napisał(a):mam nadzieje, że to krótka chwila będzie :razz: ja też mam taka nadzieję :evil_lol:;) A. Quote
M&S Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 agnethka napisał(a):to może spacerek z aparatem? :cool3: może, może ;) A. Quote
Cordia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Obawawiam sie ze Labek najadłby sie futra :D a potem rzygal rzygal i rzygal hihih ale dobrze ze nic sie nie stalo Quote
M&S Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Cordia napisał(a):Obawawiam sie ze Labek najadłby sie futra :D a potem rzygal rzygal i rzygal hihih ale dobrze ze nic sie nie stalo ..pewnie tak by było, ale Spark był na smyczy, a labek bez i tamten miał lekką przewagą, ale Spark sie wypiął i siedział labkowi na karku, dobrze, że Mania szybko zareagowała, bo mogłoby być z labkiem źle..... oczko co raz lepiej :p A. Quote
Asiaczek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Niech Mania się nie obija, tylko wstawia foteczki! Pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Niech Mania się nie obija, tylko wstawia foteczki! Pzdr.Jak najbardziej popieram:lol: Quote
M&S Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Niech Mania się nie obija, tylko wstawia foteczki! Pzdr. Izabela124. napisał(a):Jak najbardziej popieram:lol: Mania poszła sobie....na gryla, a u nas pada A. Quote
J.G Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hello, powiem Wam coś....mój kończy dziś 14 LAT Wszystkiego najlepszego Maksiu :loveu::loveu::loveu::loveu: A. Trochę po czasie ale serdeczne głaski i dużo zdrówka dla MAKS-a:loveu: Quote
M&S Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Ej wstawiaj fotki :D Tak na serio, to muszę poczekać jak do nas dojdą, bo karta z fotami pojechała.....zapomniałam zgrać, tych które były na innym aparacie :oops::oops::oops: A. Quote
J.G Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):witamy się ze Sparkiem po tygodniowych wakacjach w Bułgarii połączonych z maratonem wystawowym :p a nasze osiągnięcia to [SIZE=2]UKOŃCZONY INTERCHAMPIONAT :multi::multi::multi::multi::multi::multi: nowy CHAMPION BUŁGARII GRAND CHAMPION BUŁGARII CHAMPION MONTENEGRO CHAMPION MACEDONII CHAMPION BAŁKANÓW m. Gratuluję bardzo serdecznie i życzę wielu kolejnych CHAMPIONATÓW;) Quote
M&S Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 J.G napisał(a):Trochę po czasie ale serdeczne głaski i dużo zdrówka dla MAKS-a:loveu: Dzieki, zaraz przekażę życzenia jubilatowi A. Quote
andromeda Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Witam serdecznie :) Mam prosbe czy moze ktos mi przesłac na maila wykaz wystawców jak plan sedziowania z Chojnic. Moj komputer nie czyta pliku :shake: Związek Kynologiczny w Polsce a to moj adres mailowy wesoly.statek@gmail.com Quote
M&S Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 andromeda napisał(a):Witam serdecznie :) Mam prosbe czy moze ktos mi przesłac na maila wykaz wystawców jak plan sedziowania z Chojnic. Moj komputer nie czyta pliku :shake: Związek Kynologiczny w Polsce a to moj adres mailowy wesoly.statek@gmail.com jak uda mi się skopiować to wyślę A. Quote
andromeda Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):jak uda mi się skopiować to wyślę A. Dziekuje :Rose: Quote
Recommended Posts