Asiaczek Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Uffff, zdażyłam jeszcze przed końcem dnia:lol:... Aniu, dużo słońca, samych uśmiechniętych dni i dużo zdrowia! Pzdr. Quote
M&S Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Asiaczek napisał(a):Uffff, zdażyłam jeszcze przed końcem dnia:lol:... Aniu, dużo słońca, samych uśmiechniętych dni i dużo zdrowia! Pzdr. A. Quote
gosiaja Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 I mamy piękny kolejny dzień życzę miłego poniedziałku :) Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 gosiaja napisał(a):I mamy piękny kolejny dzień życzę miłego poniedziałku :) Cześć gosiaja :) dzięki, ja Wam również życzę dobrego dnia :p A. Quote
bianka19 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Witamy się z ranka! ;) Nie zdążyłam Ci wczoraj życzeń złożyć!! :placz::placz: Przepraszam :oops::oops::oops: To Ci dzisiaj złożę , WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! :loveu: Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 witamy się ze Sparkiem po tygodniowych wakacjach w Bułgarii połączonych z maratonem wystawowym :p a nasze osiągnięcia to [SIZE=2]UKOŃCZONY INTERCHAMPIONAT :multi::multi::multi::multi::multi::multi: nowy CHAMPION BUŁGARII GRAND CHAMPION BUŁGARII CHAMPION MONTENEGRO CHAMPION MACEDONII CHAMPION BAŁKANÓW m. Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Błyskotka napisał(a):Miłego Dnia :p. dzięki :) dla Was też... słonecznego ;) m. Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 bianka19 napisał(a):Witamy się z ranka! ;) Nie zdążyłam Ci wczoraj życzeń złożyć!! :placz::placz: Przepraszam :oops::oops::oops: To Ci dzisiaj złożę , WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! :loveu: dziękuję bardzo :) :) A. Quote
gosiaja Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):witamy się ze Sparkiem po tygodniowych wakacjach w Bułgarii połączonych z maratonem wystawowym :p a nasze osiągnięcia to [SIZE=2]UKOŃCZONY INTERCHAMPIONAT :multi::multi::multi::multi::multi::multi: nowy CHAMPION BUŁGARII GRAND CHAMPION BUŁGARII CHAMPION MONTENEGRO CHAMPION MACEDONII CHAMPION BAŁKANÓW Imageshack - img0068c Imageshack - img0069axc Imageshack - img0073b Imageshack - img0071u Imageshack - img0070rhr m. to dopiero było szaleństwo GRATULACJE !!!! :bluepaw::bluepaw: pewnie teraz będziecie tydzień odpoczywać Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 agnethka napisał(a):no mało to Wy nie możecie? :crazyeye: GRATULKI :multi::multi::multi: raz a dobrze... nie lubimy się rozdrabniać :p dzięki :) gosiaja napisał(a):to dopiero było szaleństwo GRATULACJE !!!! :bluepaw::bluepaw: pewnie teraz będziecie tydzień odpoczywać dzięki :grins: oj było...codziennie wystawa od 19. najgorsza jest droga, bo jedzie się ok 23 godzin..najdłużej przez Rumunię ale za to wygrzałam się za wszystkie czasy ;) tydzień to nie...wczoraj cały dzień przespałam :roll: m. Quote
Błyskotka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Gratulacje :multi::multi::multi::multi:. Teraz to fotki, fotki, fotki, fotki....... :razz: Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :multi::multi::multi::multi:. Teraz to fotki, fotki, fotki, fotki....... :razz: A. Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Izabela124. napisał(a):Gratulacje:multi::multi::multi: A. Quote
Mudik Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 To już mogę oficjalnie pogratulować, BRAWOOOOOOO Mania, BRAAAWOOOO SPARKOWY! BRAAAAAAWOOO WILCZE! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Mudik napisał(a):To już mogę oficjalnie pogratulować, BRAWOOOOOOO Mania, BRAAAWOOOO SPARKOWY! BRAAAAAAWOOO WILCZE! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Hello Magda :) jestem baaardzo szczęśliwa i duuuuumna jak A. Quote
tulasy Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 My Tulasy "opuchliśmy" z dumy ze Sparkowych i Marysiowych osiagnięć. Cieszymy sie bardzo i ściskamy Intera i jego pańcię Basia Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow cudowne wyniki!! idziecie jak burza!!! baaardzo się cieszę A. Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 tulasy napisał(a):My Tulasy "opuchliśmy" z dumy ze Sparkowych i Marysiowych osiagnięć. Cieszymy sie bardzo i ściskamy Intera i jego pańcię Basia Tulaski kochane.... A. Quote
Asiaczek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Nooooo, zatchło mnie, normalnie mnie zatchło...:evil_lol: Brawo!!! (dlaczego nikt mnie nie uświadomił, że jedziecie na taki maraton, co?) Pzdr. Quote
AngelsDream Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Od nas też przekaż gratulacje swojemu mistrzowi. :) Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Nooooo, zatchło mnie, normalnie mnie zatchło...:evil_lol: Brawo!!! (dlaczego nikt mnie nie uświadomił, że jedziecie na taki maraton, co?) Pzdr. Ale żyjesz mam nadzieję :lol: Dziękujemy serdecznie (mówiłam, jak widziałysmy się na wystawie.....no nie słuchałaś) A. Quote
M&S Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 AngelsDream napisał(a):Od nas też przekaż gratulacje swojemu mistrzowi. :) Dziękuję, zaraz przekażę :lol:;) A. Quote
Recommended Posts