Asiaczek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Hohoho, to nie spodziewajcie się, że jutro Ania Was z ranka powita miłym słowem...:diabloti: Pzdr. Quote
M&S Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Hohoho, to nie spodziewajcie się, że jutro Ania Was z ranka powita miłym słowem...:diabloti: Pzdr. ....a to niby dlaczego, myślisz że aż tak źle będzie....:roll: A. Quote
Asiaczek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wiesz, tańce, hulanki, swawole i inne wyrazy... no, sama wiesz...:diabloti: Pzdr. Quote
bety Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Hohoho, to nie spodziewajcie się, że jutro Ania Was z ranka powita miłym słowem...:diabloti: Pzdr. Raczej z rana to nie, pewnie po południu albo wieczorem - przecież będzie musiała "odpocząć" ;):diabloti: Pzdr Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Doberek, Miej imprezy i lekkiego poranka:razz::razz::razz:;) Quote
Matagi Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Dzień dobry wieczorową porą:lol: Mam nadzieję,że spotkanie po latach będzie miłe:lol: i ...bezbolesne następnego dnia;) I mam też nadzieję,że w końcu się spotkamy "oko w oko" w Białymstoku;):lol:. Quote
jamnicze Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Nie ma jak szaleństwa do białego rana, a później spacer o wschodzie słońca, no i dopiero później można iść spać ;) Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Mówiłam, że Ania nie będzie nas dzisiaj witała?:lol: Pewnie odsypia, bidulka, nocne ekscesy...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz, tańce, hulanki, swawole i inne wyrazy... no, sama wiesz...:diabloti: Pzdr. .....nooo wiem :cool3: bety napisał(a):Raczej z rana to nie, pewnie po południu albo wieczorem - przecież będzie musiała "odpocząć" ;):diabloti: Pzdr ...ta jasne, są jednostki, które spać nie dają....:diabloti:;) Asiaczek napisał(a):O tototo miałam na mysli...:lol: Pzdr. dobra, dobra :cool3: Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Doberek, Miej imprezy i lekkiego poranka:razz::razz::razz:;) Dziękuję :) deer_1987 napisał(a):No to milej imprezy!!! .....była miła :p Matagi napisał(a):Dzień dobry wieczorową porą:lol: Mam nadzieję,że spotkanie po latach będzie miłe:lol: i ...bezbolesne następnego dnia;) I mam też nadzieję,że w końcu się spotkamy "oko w oko" w Białymstoku;):lol:. Hello, jest dobrze :lol:, ale w Białymstoku nas nie będzie..... jamnicze napisał(a):Nie ma jak szaleństwa do białego rana, a później spacer o wschodzie słońca, no i dopiero później można iść spać ;) .....:p:p:p:p Quote
M&S Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Mówiłam, że Ania nie będzie nas dzisiaj witała?:lol: Pewnie odsypia, bidulka, nocne ekscesy...:evil_lol: Pzdr. ....No i co ??????:eviltong::p Dzień dobry :lol: jestem, wstałam, kaffę piję. Jest dobrze :) Pięęękna burza była i lało równie fantastycznie. A. Quote
bety Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):....No i co ??????:eviltong::p Dzień dobry :lol: jestem, wstałam, kaffę piję. Jest dobrze :) Pięęękna burza była i lało równie fantastycznie. A. Hello, eeeeeeeee coś słąba ta imprezka była jak Ty z rana na nogach. :diabloti::evil_lol: Taaaaaaa "piękna" burza :mad: Asiaczek napisał(a):A "doktora Katza" masz? Pzdr. Dobre pytanie. :cool3: Pzdr Quote
M&S Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 bety napisał(a):Hello, eeeeeeeee coś słąba ta imprezka była jak Ty z rana na nogach. :diabloti::evil_lol: Taaaaaaa "piękna" burza :mad: Dobre pytanie. :cool3: Pzdr Mam takiego kolesia, który spać nie daje, wyjść chce i koniec spania...:diabloti: Asiaczek napisał(a):A "doktora Katza" masz? Pzdr. Nie mam, nie przyszedł...:evil_lol: A. Quote
Błyskotka Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Dzień Dobry :). No to dobrze że nie przyszedł :lol:. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). No to dobrze że nie przyszedł :lol:. Hello :) Lubię go za to :p;) A. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Maks i Spark napisał(a):Mam takiego kolesia, który spać nie daje, wyjść chce i koniec spania...:diabloti: Nie mam, nie przyszedł...:evil_lol: A. No to co to za imprezka "po latach" była, jak dr Katz nie przyszedł...?!?!?!:crazyeye: LIPA!!! Pzdr. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a):No to co to za imprezka "po latach" była, jak dr Katz nie przyszedł...?!?!?!:crazyeye: LIPA!!! Pzdr. Kaca nie miewam, taka jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A imprezka faajna była, podróż sentymentalna, teraz powrót do rzeczywistości....na dworzec po mamusię ;) A. Quote
Asiaczek Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Ah, to teraz pora na wizytę Mamusi... Siostra juz była, to teraz Mamcia. Pozdrówka dla Rodzicielki!:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Ah, to teraz pora na wizytę Mamusi... Siostra juz była, to teraz Mamcia. Pozdrówka dla Rodzicielki!:lol: Pzdr. Siostra jest w Polsce z drobną przerwą do końca sierpnia prawie, a mamusia wraca dziś do domu z wyjazdu :cool3: A. Quote
M&S Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Asiaczek napisał(a):... i nie zawadzi o Waszą chatkę? pzdr. nie, ja zawadzę o chatkę mamusi :lol: A. Quote
R.J.Osanna Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Hej, Hej:multi::multi::multi: Fajnie tu u Ciebie:lol:. Na razie obejrzałam trzy pierwsze strony, ale będę nadrabiać zaległości:lol:. Piękne te Twoje szpice:lol: . To na dzień dobry u Ciebie:lol: Quote
M&S Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='R.J.Osanna']Hej, Hej:multi::multi::multi: Fajnie tu u Ciebie:lol:. Na razie obejrzałam trzy pierwsze strony, ale będę nadrabiać zaległości:lol:. Piękne te Twoje szpice:lol: . To na dzień dobry u Ciebie:lol: O jak miło Cię widzieć :multi::lol: Dzięki, też je lubię :p, a jak troszkę poszukasz, to znajdzesz też małego, małą majoreczkę ;) Dziekuję za prezencik :loveu: śliczny http://images43.fotosik.pl/168/ee62a96534708ef5.jpg A. Quote
Recommended Posts