M&S Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 gosiaja napisał(a):miłej nocki życzymy i spokojnego poniedziałku :) Ja też Wam zyczę miłych snów i dobrego poniedziałku....:p ....ja zaczynam dzień od wizyty u lekarza, kolejnej....bleeee A. Quote
jonQuilla Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 :multi::multi: dzień dobry :loveu: miłego dnia życzę Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ok. 9.00 Ania była w trakcie jazdy do lekarza. Po głosie sądząc, nie była tym zachwycona... Tez czekam na jej powrót do domu.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Może jeszcze siostra "swoje" dołożyła...? Pzdr. Quote
M&S Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='Izabela124.']A kiedy jakieś zdjęcia będą?:razz: ...nie wiem, na razie nie mam jakoś czasu....:oops::shake: [quote name='jonQuilla']:multi::multi: dzień dobry :loveu: miłego dnia życzę [quote name='Asiaczek']Ok. 9.00 Ania była w trakcie jazdy do lekarza. Po głosie sądząc, nie była tym zachwycona... Tez czekam na jej powrót do domu.:lol: Pzdr. [quote name='deer_1987']I jescze jej nie ma? [quote name='Asiaczek']Może jeszcze siostra "swoje" dołożyła...? Pzdr. Cześć :) Spędziłam upojne pół dnia u lekarza...:cool3::mad: i w dodatku nie było mojego prowadzącego, więc bez sensu.... wcześniej wejść na dogo nie mogłam...nie chcialo się połączyć :diabloti: ...i niedługo wybywam ;) A. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jak Mania wyjechała, to z Ani się jakaś taka "włóczka" zrobiła...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak Mania wyjechała, to z Ani się jakaś taka "włóczka" zrobiła...:lol: Pzdr. ....znaczy "latawa" ;), tak wyszło, jak się kilka miesięcy nie rusza z chałupy.... A. Quote
Błyskotka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Czekanie u lekarza do miłych nie należy :shake:. Quote
M&S Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Błyskotka napisał(a):Czekanie u lekarza do miłych nie należy :shake:. taaa, szczególnie w przychodni przyszpitalnej....:cool1: A. Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 I co konkretnie lekarz powiedział a propos Twojej nogi? Jest dobrze, będzie lepiej? Czy wręcz przeciwnie...? Pzdr. Quote
M&S Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Asiaczek napisał(a):I co konkretnie lekarz powiedział a propos Twojej nogi? Jest dobrze, będzie lepiej? Czy wręcz przeciwnie...? Pzdr. konkretnie, to nic...nie puchnie, zakres ruchomości jest, z czasem będzie wiekszy.....strzałka sie zrasta za miesiąc będzie mój prowadzący, to będą konktrety mam nadzieję A. Quote
jamnicze Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Będzie dobrze :p. Po swoim złamaniu pamiętam, że najgorsza była nauka chodzenia :evil_lol:. Na prawdę można zapomnieć jak to się robi.:diabloti: Quote
M&S Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 jamnicze napisał(a):Będzie dobrze :p. Po swoim złamaniu pamiętam, że najgorsza była nauka chodzenia :evil_lol:. Na prawdę można zapomnieć jak to się robi.:diabloti: Już jest dobrze, chodzę a to najważniejsze :lol::multi: A. Quote
M&S Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Hello, powiem Wam coś....mój kończy dziś 14 LAT Wszystkiego najlepszego Maksiu :loveu::loveu::loveu::loveu: A. Quote
Szybowiec Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Wszystkiego najlepszego dla szanownego JUBILATA!!!! [SIZE=3]Od shibowców i karelczyków-z właścicielami rzecz oczywista...:loveu::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
M&S Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Szybowiec']Wszystkiego najlepszego dla szanownego JUBILATA!!!! [SIZE=3]Od shibowców i karelczyków-z właścicielami rzecz oczywista...:loveu::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: W imieniu Maksa I swoim baaardzo dziekuję :lol::lol::lol: A. Quote
gosiaja Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 No no 14 lat to piękny wiek wszystkiego najlepszego od morasków i dużo zdrówka :BIG: :new-bday: :tort: :new-bday: :BIG: Quote
M&S Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 gosiaja napisał(a):No no 14 lat to piękny wiek wszystkiego najlepszego od morasków i dużo zdrówka :BIG: :new-bday: :tort: :new-bday: :BIG: Dziękujemy :lol::lol::lol::lol::lol: A. Quote
Błyskotka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Wszystkiego Najlepszego :smilecol::Dog_run:. Quote
jonQuilla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 sto lat Maksiu :multi::multi::loveu: najważniejszego życzę czyli zdrowia :loveu: Quote
Mudik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Wszystkiego Naj to piękny wiek, tym bardziej,że to nie małe psiaki. :smilecol::smilecol::klacz::klacz::klacz::BIG::BIG::tort: Quote
M&S Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='Błyskotka']Wszystkiego Najlepszego :smilecol::Dog_run:. Bardzo dziekuję :lol: [quote name='bety'] Pzdr Dziękuję w imieniu Maksa :p [quote name='jonQuilla']sto lat Maksiu :multi::multi::loveu: najważniejszego życzę czyli zdrowia :loveu: Serdecznie dziękuję za życzenia :lol: [quote name='Mudik']Wszystkiego Naj to piękny wiek, tym bardziej,że to nie małe psiaki. :smilecol::smilecol::klacz::klacz::klacz::BIG::BIG::tort: Dzięki, tak wiek piękny, oby jak najdłużej....:lol: A. Quote
Recommended Posts