Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

W koncu fotki Twoich wilczastych :p teaz to pewnie wiecej leza i spia przy takich temperaturach. A jak to było u Ciebie gdy do domu przybył drugi pies. Miałas sajgon czy było delikatnie.

A taki "Volpino Italiano" to biega u mnie po miasteczku :megagrin:

Posted

andromeda napisał(a):
W koncu fotki Twoich wilczastych :p teaz to pewnie wiecej leza i spia przy takich temperaturach. A jak to było u Ciebie gdy do domu przybył drugi pies. Miałas sajgon czy było delikatnie.

A taki "Volpino Italiano" to biega u mnie po miasteczku :megagrin:

Nie ma na fotkach z wystawy moich futer....

Nawet nie są ospałe, w domu upału nie ma, ale na Maksa trzeba już uważać, ale Spark radzi sobie dzielnie...

Maks jest psem wyjątkowym, zawsze był uprzejmy dla psich gości, a Sparka przyjął bez emocji do domu, ale na mnie patrzył z pytaniem, "czy to małe zostaje"...:crazyeye::-o między nimi różnica wieku jest 10 lat

Ta suczka Volpino, szpica włoskiego, jest keszcze bardzo młoda, mam nadzieję, że z wiekiem będzie miała lepszy i dłuższy włos, zobaczymy ;)

A.

Posted

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
Doberek :lol:. Widzę, że KTOŚ ciemną nocką ;) ciężko pracował żebyśmy nacieszyli oczęta :calus:. Piękneeeeeeeeeeeeeeeeeee Żaglowce. Taka parada to musi być niesamowite przeżycie :roll:
Miłego dnia :lol:

Helo,

Tak zawzięłam się....bo jak od razu nie wstawię, to potem jakoś tak nie ma czasu i "żaba" chodziła jak złoto...;)
A mam urwanie głowy i innych kończyn przed następnym wyjazdem Mani (w piątek) :cool3:
Mania mówiła, że byli najgłośniejszą załogą...:evil_lol: i ogólnie jest zachwycona (szykuje się juz na przyszły rok :crazyeye::-o:crazyeye::-o)

Dzieki, ja też Wam zyczę miłego dnia :lol:

A.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Piekne zaglowce w nocy wstawiane :D

jonQuilla napisał(a):
o raju ale tu żagli, aż nie wiadomo na czym oko zawiesić :crazyeye::loveu:

Dzięki :lol::lol::lol:, a oko na żaglu ;)

A.