AngelsDream Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dla odmiany mam szczury, Celara i kuota. ;) Quote
andromeda Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 W koncu fotki Twoich wilczastych :p teaz to pewnie wiecej leza i spia przy takich temperaturach. A jak to było u Ciebie gdy do domu przybył drugi pies. Miałas sajgon czy było delikatnie. A taki "Volpino Italiano" to biega u mnie po miasteczku :megagrin: Quote
M&S Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 andromeda napisał(a):W koncu fotki Twoich wilczastych :p teaz to pewnie wiecej leza i spia przy takich temperaturach. A jak to było u Ciebie gdy do domu przybył drugi pies. Miałas sajgon czy było delikatnie. A taki "Volpino Italiano" to biega u mnie po miasteczku :megagrin: Nie ma na fotkach z wystawy moich futer.... Nawet nie są ospałe, w domu upału nie ma, ale na Maksa trzeba już uważać, ale Spark radzi sobie dzielnie... Maks jest psem wyjątkowym, zawsze był uprzejmy dla psich gości, a Sparka przyjął bez emocji do domu, ale na mnie patrzył z pytaniem, "czy to małe zostaje"...:crazyeye::-o między nimi różnica wieku jest 10 lat Ta suczka Volpino, szpica włoskiego, jest keszcze bardzo młoda, mam nadzieję, że z wiekiem będzie miała lepszy i dłuższy włos, zobaczymy ;) A. Quote
M&S Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 AngelsDream napisał(a):Dla odmiany mam szczury, Celara i kuota. ;) Fakt, masz trochę odmiany...:p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Doberek :lol:. Widzę, że KTOŚ ciemną nocką ;) ciężko pracował żebyśmy nacieszyli oczęta :calus:. Piękneeeeeeeeeeeeeeeeeee Żaglowce. Taka parada to musi być niesamowite przeżycie :roll: Miłego dnia :lol: Quote
M&S Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Doberek :lol:. Widzę, że KTOŚ ciemną nocką ;) ciężko pracował żebyśmy nacieszyli oczęta :calus:. Piękneeeeeeeeeeeeeeeeeee Żaglowce. Taka parada to musi być niesamowite przeżycie :roll: Miłego dnia :lol: Helo, Tak zawzięłam się....bo jak od razu nie wstawię, to potem jakoś tak nie ma czasu i "żaba" chodziła jak złoto...;) A mam urwanie głowy i innych kończyn przed następnym wyjazdem Mani (w piątek) :cool3: Mania mówiła, że byli najgłośniejszą załogą...:evil_lol: i ogólnie jest zachwycona (szykuje się juz na przyszły rok :crazyeye::-o:crazyeye::-o) Dzieki, ja też Wam zyczę miłego dnia :lol: A. Quote
jonQuilla Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 o raju ale tu żagli, aż nie wiadomo na czym oko zawiesić :crazyeye::loveu: Quote
M&S Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 deer_1987 napisał(a):Piekne zaglowce w nocy wstawiane :D jonQuilla napisał(a):o raju ale tu żagli, aż nie wiadomo na czym oko zawiesić :crazyeye::loveu: Dzięki :lol::lol::lol:, a oko na żaglu ;) A. Quote
michal_unga Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Błyskotka napisał(a):Żaglowce pierwsza klasa :). Ale bez szpica - to się nie liczy:eviltong::eviltong: Quote
M&S Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='michal_unga']Ale bez szpica - to się nie liczy:eviltong::eviltong: Co się nie liczy....? A. Quote
M&S Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Błyskotka napisał(a):Żaglowce pierwsza klasa :). Dzięki :lol: A. Quote
taxelina Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Dzien dobry!! Dzisiaj mi dobrze bo dopiero po 8 wychodze do pracy :P Fotki akwa i 1 psiakow juz wstawilam Quote
Recommended Posts