M&S Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 hej hej :)))) już jestem ;) było cudnie :loveu::loveu::loveu: tylko za krótko :shake: pływaliśmy w każdych możliwych warunkach: troszkę nam przysztormiło, byłam mgła, że 20m tylko było widać, była flauta i troszkę deszczu :cool1: dużo zdjęć nie mam :oops: tak naprawdę tylko z parady żaglowców w Gdyni a potem jakoś tak z moim aparatem nie było mi po drodze...ale jak dostanę fotki od chłopaków to powstawiam więcej i naprawdę pięknych :loveu: dobra więcej napiszę później bo muszę teraz uciekać pozdrowionka m. Quote
taxelina Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Wow super ze wrocilas cala i zdrowa :D opowiadaj wiecej jak bylo :D Quote
M&S Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 trochę fotek.... śpiąca Kita mój lew ;) Maks Quote
M&S Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 i leżę ;) a teraz trochę fotek z wystawy... pomeraniany Quote
jonQuilla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ale tu puszyście się znów zrobiło :loveu::loveu::loveu: ja chcę taką włochatką kulkę do przytulania :) Quote
michal_unga Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No wreszcie przypomniałyście sobie, że posiadacie psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale mu sie oczy swieca :D ...pancia fleszem po oczach dała.....:cool3: Błyskotka napisał(a):Jakie uśmiechnięte mordki :). tak cały czas się śmiały :p jonQuilla napisał(a):ale tu puszyście się znów zrobiło :loveu::loveu::loveu: ja chcę taką włochatką kulkę do przytulania :) nie ma sprawy, jakieś małe możemy załatwić ;) michal_unga napisał(a):No wreszcie przypomniałyście sobie, że posiadacie psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ....:eviltong::eviltong::eviltong: AngelsDream napisał(a):Ja jednak zostanę przy wilczakach. ;) ...a może jednak trochę odmiany :evil_lol: deer_1987 napisał(a):Czarne ladne :D oj ładne, a jakie miłe :lol::lol::lol: A. Quote
jonQuilla Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ale tu się szpiców namnożyło :crazyeye::crazyeye: jaki klusek mały :loveu::loveu: http://img529.imageshack.us/img529/1964/1003183.jpg Quote
M&S Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 jonQuilla napisał(a):ale tu się szpiców namnożyło :crazyeye::crazyeye: jaki klusek mały :loveu::loveu: http://img529.imageshack.us/img529/1964/1003183.jpg ....niom, troszeczkę przybyło ;) tak, fajny maluch :loveu: A. Quote
Recommended Posts