Asiaczek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']a teraz obiecana fotka hit wystawy - tył włoskiego psa z championów (zresztą ten z otwartej miał podobnie ;)) zdobywcy caca i caciba :evil_lol: a dla porównania doopka Sparka http://img229.imageshack.us/img229/3843/1001301.jpg ;) Wiecie co? Demonizujecie sprawę jajków... Właściciel widocznie uznał, że pies ma się pokazac i "od tyłu"...:diabloti: Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Witam, zaległości nadrobiłam, typ włoski bardzo jajcarski:evil_lol: Pozdrawiam, u nas cieplutko i słonecznie. Pogoda idealna:loveu: Quote
M&S Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 deer_1987 napisał(a):32 stopnie i to w cieniu... :loveu::loveu::loveu: Asiaczek napisał(a):Wiecie co? Demonizujecie sprawę jajków... Właściciel widocznie uznał, że pies ma się pokazac i "od tyłu"...:diabloti: Pzdr. ...o tym nie pomyślałam :evil_lol: Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Witam, zaległości nadrobiłam, typ włoski bardzo jajcarski:evil_lol: Pozdrawiam, u nas cieplutko i słonecznie. Pogoda idealna:loveu: nowy trynd...;):lol: u nas tyż dobrze ciepło :p A. Quote
M&S Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Wczoraj Spark umówił się na spacer w parku z fajną koleżanką belgijką, a to relacja .... spotkaliśmy jamniki.. Spark a to Brendy :lol: Quote
M&S Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 ...kto znajdzie ptaszka..? Brendy ...idą sobie :p Brendy przejęła inicjatywę ;) Quote
M&S Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Mania ratuj...:evil_lol: uff, już spokojnie idziemy ;) trochę architektury... Quote
M&S Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='jonQuilla']fajną koleżankę na spacerek Spark zabrał :cool3::cool3: oba pieski szczęśliwe :loveu: a ptaszka też znalazłam...ledwo ale wypatrzyłam go tam gdzieś, skubany zlał się z otoczeniem :evil_lol: fajna i ładna panienka :lol: ptaszyna siedziała na gałązce, a jak chciałam ja fotnąc to dała nura w kałużę i się zlała....:evil_lol: A. Quote
jonQuilla Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 fajną koleżankę na spacerek Spark zabrał :cool3::cool3: oba pieski szczęśliwe :loveu: a ptaszka też znalazłam...ledwo ale wypatrzyłam go tam gdzieś, skubany zlał się z otoczeniem :evil_lol: Quote
M&S Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 AngelsDream napisał(a):Ptaszynę odnalzłam ledwo, ledwo. A koleżanka zgrabna i w odpowiednim kolorze. Gratulacje za znalezienie ptaszka ;) A dziewczyna będzie wystawiać się w Wwie za tydzień...:p i jest na dogo. A. Quote
AngelsDream Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ptaszynę odnalzłam ledwo, ledwo. A koleżanka zgrabna i w odpowiednim kolorze. Quote
vpassione Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Całkiem fajnie wyszły te zdjęcia :) Jeszcze raz dzięki za spacer :rolleyes: Quote
M&S Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 vpassione napisał(a):Całkiem fajnie wyszły te zdjęcia :) Jeszcze raz dzięki za spacer :rolleyes: ...tak całkiem, całkiem :) my też dziękujemy, mam nadzieję, że zobaczyny się na wystawie :lol: A. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 vpassione napisał(a):Całkiem fajnie wyszły te zdjęcia :) Jeszcze raz dzięki za spacer :rolleyes: Ha, mieszkasz w Chorzowie, a na spacerek to do W-wy przyjechałaś... nonono... Ja ptaszka też wypatrzyłam w kałuzy. ale gdybyś nie zadała pytania, to bym go wcale nie szukała... Rozumiem, że Mania juz w drodze? pzr. Quote
M&S Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Ha, mieszkasz w Chorzowie, a na spacerek to do W-wy przyjechałaś... nonono... Ja ptaszka też wypatrzyłam w kałuzy. ale gdybyś nie zadała pytania, to bym go wcale nie szukała... Rozumiem, że Mania juz w drodze? pzr. ...Bo W Warszawie fajnie się spaceruje :lol: Mania już na okręcie, od wczorajszego wieczora, a wypływają jutro po paradzie żaglowców :p:p A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Doberek :lol: Widać po minie Sparka ogromne zadowolenie:cool1:. Fotki piękne :lol: Piesy szczęśliwe:p. A Spark taki zadowolony ze spacerku czy z towarzystwa? Miłego, słonecznego;) dnia życzę. Quote
M&S Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Doberek :lol: Widać po minie Sparka ogromne zadowolenie:cool1:. Fotki piękne :lol: Piesy szczęśliwe:p. A Spark taki zadowolony ze spacerku czy z towarzystwa? Miłego, słonecznego;) dnia życzę. Spark miał ambiwalencję uczuć, bo kibitka owszem temperamentna i sama go zaczepiała energicznie i chłopak był w lekkim szoku :evil_lol:....bo to on zazwyczaj jest "zaczepiak" ;) A. Quote
M&S Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Asiaczek napisał(a):A kiedy wraca? Mania kiedy wraca? Pzdr. Bilet pwrotny z Petersburga ma na 13 lipca, więc muszą dopłynąć do 11 - 12 lipca...;) A. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Maks i Spark napisał(a): Mania już na okręcie, od wczorajszego wieczora, a wypływają jutro po paradzie żaglowców :p:p A. A kiedy wraca? Mania kiedy wraca? Pzdr. Quote
Recommended Posts