M&S Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Iwa-R napisał(a):Witam! Ja też troszeczkę się zraziłam do czeskich wystaw, kiedy na pierwszej wystawie (w klasie otwartej) przegraliśmy z psem 7,5 lat i lekko zapasionym z dużo gorszym futrem, dostaliśmy bdb u sędziego, od którego pół roku wcześniej dostaliśmy Res.CACIBA. Uzasadnienie oceny "jak pies chodzi to się kołysze" Na drugiej wystawie przegraliśmy z psem typ agresora, który nie pokazał ani zębów ani jajek. Też stwierdziłam, że i tak jeszcze pojadę. Później już za każdym razem wracaliśmy przynajmniej z CACem, i nawet 2 razy z BOBem. 3 razy oceniali nas sędziowe z Czech, 1 raz ze Słowacji. Pozdrawiam Iwa hehe to mnie pocieszyłaś, ze do trzech razy sztuka ;)... a czescy sędziowie to lubią tak sie doszukiwać: Spark nieidealnie porusza się, ale przynajmniej nie czekał tak jak w pomkach aż rosyjski pies usiądzie, zeby dac rec. caciba psu który nie stał :eviltong: Quote
Iwa-R Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czesi to już są tacy specyficzni. Koleżanka ma problem żeby zrobić championat z psem który ma kilkanaście championatów i (chyba) 40 CACIBów. Pozdrawiam Iwa Quote
Błyskotka Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No ja znam kilka osób które po prostu rezygnują z Championatów w Czechach . Ale grunt to nie poddawać się :cool3:. Quote
andromeda Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Pewnie ze nie ma co sie poddawac. Bo gdybym przejeła sie tym co słyszalam na mojej pierwszej wystawie to pewnie dałabym sobie spokoj. A tak planuje nastepne :evil_lol: Teraz ruszamy do Gorzowa WLKP Quote
M&S Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Iwa-R napisał(a):Czesi to już są tacy specyficzni. Koleżanka ma problem żeby zrobić championat z psem który ma kilkanaście championatów i (chyba) 40 CACIBów. Pozdrawiam Iwa Dobre :evil_lol: pewnie jest "pikny, ale nie czyski";) a mozesz zdradzić co to za psiak?:cool3: Błyskotka napisał(a):No ja znam kilka osób które po prostu rezygnują z Championatów w Czechach . Ale grunt to nie poddawać się :cool3:. ja tam wiedziałam, ze będzie trudno ale nic z tego nie dam im tej satysfakcji :diabloti: andromeda napisał(a):Pewnie ze nie ma co sie poddawac. Bo gdybym przejeła sie tym co słyszalam na mojej pierwszej wystawie to pewnie dałabym sobie spokoj. A tak planuje nastepne :evil_lol: Teraz ruszamy do Gorzowa WLKP no i bardzo słusznie:p Quote
Iwa-R Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):Dobre :evil_lol: pewnie jest "pikny, ale nie czyski";) a mozesz zdradzić co to za psiak?:cool3: Myślę, że Asia się nie obrazi. Pies to sznaucer średni czarny: Don Diego Flavago, wł. Joanna Aumuller Pozdrawiam Iwa Quote
jonQuilla Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 trzeba męczyć, w końcu dla świetego spokoju dadzą ;) :evil_lol: Quote
M&S Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Iwa-R napisał(a):Myślę, że Asia się nie obrazi. Pies to sznaucer średni czarny: Don Diego Flavago, wł. Joanna Aumuller http://www.sznaucer.org/pic/Diego3-index.jpg Pozdrawiam Iwa rzeczywiście piękny pies :loveu: jonQuilla napisał(a):trzeba męczyć, w końcu dla świetego spokoju dadzą ;) :evil_lol: a niech spróbują inaczej :evil_lol: Quote
M&S Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 dobra jedziemy z tymi fotkami :p Diduś:loveu: Duży biały szpic Quote
M&S Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 duży biały szpic...podobno, moim zdaniem niespecjalnie reprezentacyjni przedstawiciele Quote
jonQuilla Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ile puszków :loveu::loveu: tak się na nie rzucić i ugniatać im tą wyczesaną i zadbaną sierść :loveu: Quote
M&S Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 a teraz wilcze: psies młodzież - dostał boba ;) Quote
jonQuilla Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 hmmm, mnożą mi się w oczach te pieski wszystkie :loveu: Quote
M&S Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 jonQuilla napisał(a):ile puszków :loveu::loveu: tak się na nie rzucić i ugniatać im tą wyczesaną i zadbaną sierść :loveu: ...nie ma sprawy, jesteśmy do dyspozycji.... ;):lol: A. Quote
M&S Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 jonQuilla napisał(a):hmmm, mnożą mi się w oczach te pieski wszystkie :loveu: aż tak :-o;) A. Quote
andromeda Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Cudowne psiaki :p szpice maja w sobie magie :evil_lol: A ktora fotka ma byc ta hitowa? Quote
M&S Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 andromeda napisał(a):Cudowne psiaki :p szpice maja w sobie magie :evil_lol: A ktora fotka ma byc ta hitowa? prawda, magiczne są, a fotka będzie później.... A. Quote
gosiaja Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Imageshack - 1002954 nie ładnie psu przysmaki podjadać :evil_lol: Quote
M&S Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 gosiaja napisał(a):Imageshack - 1002954 nie ładnie psu przysmaki podjadać :evil_lol: hehe dobra kiełbaska nie jest zła ;) a tak serio to właśnie mu "ciumkałam" m. Quote
Recommended Posts