Asiaczek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='NATKA']M&Ski a ja słyszałam że Wy jakieś pikniaste foty dostałyście od Asiaczka, tylko nie moge zrozumieć czemu ich jeszcze nie ma w galerii :cool3::cool3::cool3: ;) Ha! M&S nie uda Wam się dłużej zwlekać z fotkami...;) PZdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Asiaczek napisał(a):No to co, molestujemy dalej, tak? Pzdr. To się do Was przyłączę i też pomolestuję o fotki :evil_lol: Kiedy fotki? ;) Quote
jamnicze Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Dołączam do domagających się fotek!!! :) Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 No to ja zapraszam do nas, zaraz zacznę wstawiać fotki z Sopotu:) Pzdr. Quote
jenis Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='M&S']A teraz oficjalnie informujemy, że AIKO von der Schwedengrasse w wieku 4 miesięcy na wystawie w Sopocie w klasie baby otrzymał ocenę "wybitnie obiecująca" i tytuł Best baby:multi::multi::lol::lol: GRATULUJE udanego debiutu i niech juz tak zostanie :) Quote
M&S Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='NATKA']M&Ski a ja słyszałam że Wy jakieś pikniaste foty dostałyście od Asiaczka, tylko nie moge zrozumieć czemu ich jeszcze nie ma w galerii :cool3::cool3::cool3: ;) Fotki cudne:) [quote name='Asiaczek']...ale my chcemy więcej:) Pzdr. wszystko w swoim czasie;) [quote name='Asiaczek']Ha! M&S nie uda Wam się dłużej zwlekać z fotkami...;) PZdr. [quote name='NATKA']Popieram Asiaczka w 100% :p [quote name='Asiaczek']No to co, molestujemy dalej, tak? Pzdr. [quote name='Ania!']To się do Was przyłączę i też pomolestuję o fotki :evil_lol: Kiedy fotki? ;) [quote name='Asiaczek']Ania, kiedy fotki? pzdr. [quote name='jamnicze']Dołączam do domagających się fotek!!! :) Powinny być w tym tygodniu....nie mam zbyt dużo czasu teraz:shake: [quote name='Asiaczek']No to ja zapraszam do nas, zaraz zacznę wstawiać fotki z Sopotu:) Pzdr. Z przyjemnością zobaczę:) [quote name='jenis']GRATULUJE udanego debiutu i niech juz tak zostanie :) Bardzo dziękujemy:lol: Quote
NATKA Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Nieugięta Kobieta, ani jednej fotecki malutkiego szczylka :placz: Dzień Doberek, głaski dla futerek tych dużych i tych mniejszych ;) Quote
M&S Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 NATKA napisał(a):Nieugięta Kobieta, ani jednej fotecki malutkiego szczylka :placz: Dzień Doberek, głaski dla futerek tych dużych i tych mniejszych ;) Powiem więcej, nawet pół fotki..... Cześć:) wygłaszczę jak wrócę do domu;) Quote
M&S Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Błyskotka napisał(a):No to cierpliwie czekamy ;). Dzięki za wyrozumiałość:p jamnicze napisał(a):Dzień dobry :) Hello:lol: Quote
Asiaczek Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 NATKA napisał(a):Nieugięta Kobieta, ani jednej fotecki malutkiego szczylka :placz: Dzień Doberek, głaski dla futerek tych dużych i tych mniejszych ;) U mnie sa chyba 3 fotecki Aiko... Pzdr. Quote
sunshine Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Gratulacje dla najlepszego dzieciaka!! :D Tak trzymać:D Quote
łamAga Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='M&S']A teraz oficjalnie informujemy, że AIKO von der Schwedengrasse w wieku 4 miesięcy na wystawie w Sopocie w klasie baby otrzymał ocenę "wybitnie obiecująca" i tytuł Best baby:multi::multi::lol::lol: Gratulujemy :loveu: Quote
M&S Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Asiaczek napisał(a):U mnie sa chyba 3 fotecki Aiko... Pzdr. Tak i są suuper!!!!! sunshine napisał(a):Gratulacje dla najlepszego dzieciaka!! :D Tak trzymać:D Bardzo dziękujemy, postaramy się;) dOgLoV napisał(a):Gratulujemy :loveu: Dzięki:):) Quote
M&S Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 No to lecimy.....Zdjęcia od Asiaczka:) w objęciach Pana sędziego;) prezentujemy się w ruchu Quote
Izabela124. Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 http://img823.imageshack.us/img823/93/resizeofimg3041.jpg chyba chciał zalizać sędziego :evil_lol: Quote
M&S Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 ................................................... Quote
M&S Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 ................................................... Quote
M&S Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 ...................................... Quote
M&S Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 ....................................... c.d.n. Quote
M&S Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 [quote name='Izabela124.']http://img823.imageshack.us/img823/93/resizeofimg3041.jpg chyba chciał zalizać sędziego :evil_lol: Tak chciał dać buziaka;) Quote
Recommended Posts