M&S Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='NATKA']U mnie też słoneczko świeci ;) ŻyczęWam milutkiej niedzieli :loveu: Dzięki i wzajemnie:p [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]ja również przyszłam życzyć Wam udanej niedzieli :)[/FONT] Dziękować:) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Wilczusie !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak u Was? Pogoda też taka piękna ?! Miłego dnia :lol::lol:[/FONT] Cześć Kitki:loveu: Pięknie i ciepło jest u nas:):) A. Quote
jonQuilla Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [FONT=Georgia]jakie Edel jaśniutki :crazyeye: :loveu:zmieni się z czasem to?[/FONT] Quote
jamnicze Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Właśnie chciałam napisać, że Edel na pierwszym zdjęciu, to prawie jak biały wygląda i z tą ciemną maską - SUPER !!!, ale pewnie mu tak nie zostanie, a tak efektownie wygląda :) Quote
jonQuilla Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='jamnicze']Właśnie chciałam napisać, że Edel na pierwszym zdjęciu, to prawie jak biały wygląda i z tą ciemną maską - SUPER !!!, ale pewnie mu tak nie zostanie, a tak efektownie wygląda :) [FONT=Georgia]zgadzam się, taki odmieniec :)[/FONT] Quote
gosiaja Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 jak on się zmieścił na tej tylnej półce w aucie :crazyeye: Quote
sunshine Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Edel jest niesamowity:D Nadal jestem w nim zakochana:D Quote
Angelika_Roser Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]oooo małe wilczusie !!! jak zwykle piękne i rozkoszne, będzie wiecej? :loveu:[/FONT] Quote
QQk Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dopiero teraz przeczytałem. Strasznie mi przykro, wiem co się czuje w takim czasie i wiem, że żadne pocieszenia nie pomagają. Quote
taxelina Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nie wszystkie zdjecia chca sie zaladwac :( Milego poniedzialku! Quote
łamAga Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Edel śliczności :loveu::loveu::loveu::loveu: taki czyściutki :loveu::loveu::loveu::loveu: życzymy ciepłego i słonecznego jak u nas poniedziałku ;) Quote
NATKA Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Hi hi Edel na desce z tyłu samochodu mnie rozbawił - tak samo moje wilczysko na początku jeździło w aucie ale doopka urosła i deska stała się za mała :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Miłego dnia ! :loveu:[/FONT] Quote
M&S Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='deer_1987']Nie wszystkie zdjecia chca sie zaladwac :( Milego poniedzialku! Dzięki:) u mnie wszystkie widać.... [quote name='dOgLoV']Edel śliczności :loveu::loveu::loveu::loveu: taki czyściutki :loveu::loveu::loveu::loveu: życzymy ciepłego i słonecznego jak u nas poniedziałku ;) Ładny skubaniec jest, ale teraz przypomina poczwarkę:evil_lol: [quote name='NATKA']Hi hi Edel na desce z tyłu samochodu mnie rozbawił - tak samo moje wilczysko na początku jeździło w aucie ale doopka urosła i deska stała się za mała :evil_lol: ....dooopka rośnie;) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Miłego dnia ! :loveu:[/FONT] Dzięki:) Quote
M&S Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 To jeszcze trochę fotek EDELA:loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
M&S Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Uploaded with ImageShack.us:loveu::loveu::loveu: Edel zaczyna się wybarwiać, widać na jego futerku ciemne znaczenia:p Quote
M&S Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 ...a tak wyglądałem w kwietniu:) Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts