Mudik Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Mudikowa-łódzka część tulasów też jest z Wami Spark [`] [`] Quote
Angelika_Roser Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 [FONT=Palatino Linotype]Wilczusie Kochane... tak mi przykro,:bigcry:aż się poryczałam:bigcry:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [FONT=Palatino Linotype] Niech mu będzie dobrze w Psim Raju ....[/FONT] [/FONT] Quote
sunshine Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Strasznie mi przykro:( Z Shirką jesteśmy z Wami Trzymajcie się przyjaciele:( Zostawił po sobie wspaniałe dzieci Quote
Agappe Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 jej bardzo mi przykro ['] nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywacie.. trzymajcie się ciepło.. Quote
jamnicze Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 sama nie wiem co napisać, słowa tak mało znaczą, po prostu myślami jestem z Wami [*] [*] [*] Quote
Błyskotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ojeju tak mi przykro :(. [*] [*] [*] Co się stało ? Quote
Asiaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Nie wiemy, dlaczego... Może jak minie pierwszy szok, to M&S coś wstawią, jakąś info... Pzdr. Quote
NATKA Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Tu potrzeba czasu, żeby serduszko aż tak bardzo nie cierpiało .... Quote
bety Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Współczuję Wam - trzymajcie się [*] [*] [*] Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A ja się zastanawiam, czy M&S wogóle do nas wróca... pzdr. Quote
tulasy Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Myślę,że wrócą ale dajcie im trochę więcej czasu. One go bardzo kochały więc to musi potrwać, żeby oswoić się z tą stratą. Sami wiecie jak to jest. A poza tym wiecie kochani jak M&S kochaja wilcze ,więc jestem pewna,że wrócą Basia Quote
Asiaczek Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No to będziemy odkurzały... podlewały kfffiatki... wietrzyły... Pzdr. Quote
łamAga Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 No to ja wpadłam kwiatuszki podlac i troszeczke wywietrzyc bo takie ladne sloneczko jest na dworze ;) Quote
Atrisko Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ...dopiero teraz przeczytałam...choć trochę czasu minęło...tak, bardzo, bardzo mi przykro, tak bardzo, bardzo Wam współczuję ....miliony myśli błąka się po głowie i przeogromne zaskoczenie... taki młody pies. Tego się nie spodziewałam...tego nikt nie przewidywał...trzymajcie się Aniu i Marysiu...trzymajcie się wszystkie M&S-y to wielka strata i ogromny ból.... Quote
Mudik Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Atrisko napisał(a):...dopiero teraz przeczytałam...choć trochę czasu minęło...tak, bardzo, bardzo mi przykro, tak bardzo, bardzo Wam współczuję ....miliony myśli błąka się po głowie i przeogromne zaskoczenie... taki młody pies. Tego się nie spodziewałam...tego nikt nie przewidywał...trzymajcie się Aniu i Marysiu...trzymajcie się wszystkie M&S-y to wielka strata i ogromny ból.... Jak zwykle pięknie napisane, mogę się tylko pod tym podpisać, trzymajcie się dziewczyny, jesteśmy z Wami myślami. Quote
lolka75 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 ja dopiero teraz moge cos napisac i przepraszam ze dopiero teraz Kochani... trudno uwierzyc ze stalo sie co sie stalo. Nikt sie nie spodziewal a pewnie najmniej Wy. Mozemy sobie tylko wyobrazic jak bardzo cierpicie, jak boli kazde wspomnienie, jak ciezko spojrzec na jego miske, miejsce do spania. Jak ciezko wyltumaczyc Maksiowi gdzie jego druh. Jakie wybuchy placzu wywoluje kazda chwila kiedy wydaje sie ze to sen a jednak to rzeczywistosc. W tej chwili nie ma slow na to zeby Was pocieszyc. Ale powiem tylko tyle ze bedzie bolalo, juz zawsze chyba kazde wpomnienie...ale po jakims czasie przez lzy pokaze sie i usmiech jak wspomnimy jego wyglupy, nasze z nim radosci. Przez bol zacznie pojawiac sie takie mile uczucie ze to co z nim przezyliscie to byl wspanialy czas. Bedzie troszke mniej bolalo... Pamietajcie ze macie tu nas, tych ktorzy sa calym sercem z Wami i zawsze czekajacy na rozmowe.. jak juz tylko bedziecie na nia gotowi. Trzymajcie sie SAPRKUS... [URL=http://img243.imageshack.us/i/swieczka.jpg/][IMG]http://img243.imageshack.us/img243/6497/swieczka.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
Iwa-R Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Nie powinny odchodzić tak młode psy, to niesprawiedliwe :( Strasznie mi przykro. Iwa Quote
Asiaczek Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 M&S - ja juz wróciłam na DGM, to może i Wy coś napiszecie... Jak wyjazd? Pzdr. Quote
bianka19 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Ja też już wróciłam i czekam na jakieś wiadomości od was ;) Quote
łamAga Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 No to wpadlam okno troche otworzyc i przewietrzyć a i kwiatuszki ladnie podlalam ;) czekamy caly czas na was ;) Quote
Recommended Posts