Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Myślę,że wrócą ale dajcie im trochę więcej czasu. One go bardzo kochały więc to musi potrwać, żeby oswoić się z tą stratą.
Sami wiecie jak to jest.
A poza tym wiecie kochani jak M&S kochaja wilcze ,więc jestem pewna,że wrócą
Basia

Posted

...dopiero teraz przeczytałam...choć trochę czasu minęło...tak, bardzo, bardzo mi przykro, tak bardzo, bardzo Wam współczuję ....miliony myśli błąka się po głowie i przeogromne zaskoczenie... taki młody pies. Tego się nie spodziewałam...tego nikt nie przewidywał...trzymajcie się Aniu i Marysiu...trzymajcie się wszystkie M&S-y to wielka strata i ogromny ból....

Posted

Atrisko napisał(a):
...dopiero teraz przeczytałam...choć trochę czasu minęło...tak, bardzo, bardzo mi przykro, tak bardzo, bardzo Wam współczuję ....miliony myśli błąka się po głowie i przeogromne zaskoczenie... taki młody pies. Tego się nie spodziewałam...tego nikt nie przewidywał...trzymajcie się Aniu i Marysiu...trzymajcie się wszystkie M&S-y to wielka strata i ogromny ból....

Jak zwykle pięknie napisane, mogę się tylko pod tym podpisać, trzymajcie się dziewczyny, jesteśmy z Wami myślami.

Posted

ja dopiero teraz moge cos napisac i przepraszam ze dopiero teraz

Kochani... trudno uwierzyc ze stalo sie co sie stalo. Nikt sie nie spodziewal a pewnie najmniej Wy. Mozemy sobie tylko wyobrazic jak bardzo cierpicie, jak boli kazde wspomnienie, jak ciezko spojrzec na jego miske, miejsce do spania. Jak ciezko wyltumaczyc Maksiowi gdzie jego druh. Jakie wybuchy placzu wywoluje kazda chwila kiedy wydaje sie ze to sen a jednak to rzeczywistosc.
W tej chwili nie ma slow na to zeby Was pocieszyc. Ale powiem tylko tyle ze bedzie bolalo, juz zawsze chyba kazde wpomnienie...ale po jakims czasie przez lzy pokaze sie i usmiech jak wspomnimy jego wyglupy, nasze z nim radosci. Przez bol zacznie pojawiac sie takie mile uczucie ze to co z nim przezyliscie to byl wspanialy czas. Bedzie troszke mniej bolalo...
Pamietajcie ze macie tu nas, tych ktorzy sa calym sercem z Wami i zawsze czekajacy na rozmowe.. jak juz tylko bedziecie na nia gotowi. Trzymajcie sie

SAPRKUS...
[URL=http://img243.imageshack.us/i/swieczka.jpg/][IMG]http://img243.imageshack.us/img243/6497/swieczka.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]