NATKA Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dzień Dobrek - u mnie też słoneczny :lol: Quote
Błyskotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Witam :). A jakie macie plany wystawowe w najbliższym czasie ;) ? Quote
M&S Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Emely :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Błyskotka napisał(a):Witam :). A jakie macie plany wystawowe w najbliższym czasie ;) ? Hej :) w tym roku to późno zaczynamy, bo dopiero w kwietniu jedziemy do Wieselburga a później do Ostravy na krajówkę :cool3:, jeszcze chcemy zaliczyć Mladą i Bańska... spotkamy się gdzieś? ;) Quote
Zuza i Noddy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ale fajnie, ze dostajecie takie fotorelacje z nowych domków. Quote
Mudik Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Są cudowne , zwłaszcza ten chłopaczek co tarmosi piłkę na sznurku. Quote
Mudik Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Są cudowne , zwłaszcza ten chłopaczek co tarmosi piłkę na sznurku. Quote
Angelika_Roser Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy wilczusie :loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 [FONT=Georgia]witam niedzielnie :loveu::multi: przyszłam sobie powzdychać do małych puchatych kuleczek ;) [/FONT] Quote
bety Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Wchodzę se tu po długiej nieobecności i jakież miłe zaskoczenie - duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek i to kudłatych karaluszków - bardzo fajniusie bomble. Pzdr Quote
Błyskotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Maks i Spark napisał(a):Hej :) w tym roku to późno zaczynamy, bo dopiero w kwietniu jedziemy do Wieselburga a później do Ostravy na krajówkę :cool3:, jeszcze chcemy zaliczyć Mladą i Bańska... spotkamy się gdzieś? ;) Wygląda na to że w Banskiej ;). Do Ostravy może wpadnę pooglądać w ramach nudy a Mlada Boleslav jeśli już to lipcowa o ile nie przypadnie pani Pavlikova. Do niej nie możemy jechać bo wniosek się nie będzie liczył. Quote
M&S Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Ale fajnie, ze dostajecie takie fotorelacje z nowych domków. Dokładnie, to fotki dostajemy od właścicela Desny;) [quote name='Mudik']Są cudowne , zwłaszcza ten chłopaczek co tarmosi piłkę na sznurku. Niom, dla mnie wszystkie są cuuudne:lol::loveu: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy wilczusie :loveu:[/FONT] Cześć kitko:p [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam niedzielnie :loveu::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]przyszłam sobie powzdychać do małych puchatych kuleczek ;)[/FONT] Witanko wieczorowe:) ja też sobie wzdycham i poprawiam nastrój, bo weekend nam się specjalnie nie udał, poza miłym sobotnim spotkaniem był:mad::diabloti::shake: [quote name='bety']Wchodzę se tu po długiej nieobecności i jakież miłe zaskoczenie - duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek i to kudłatych karaluszków - bardzo fajniusie bomble. Pzdr Witaj dłuuugo nieobecna:lol::multi: [quote name='Błyskotka']Wygląda na to że w Banskiej ;). Do Ostravy może wpadnę pooglądać w ramach nudy a Mlada Boleslav jeśli już to lipcowa o ile nie przypadnie pani Pavlikova. Do niej nie możemy jechać bo wniosek się nie będzie liczył. To fajnie, mam nadzieję, że się zobaczymy:p Quote
M&S Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [quote name='bianka19']Cześć wam ;) Pozdrawiamy CZeść wieczorową porą:) Quote
Zuza i Noddy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Maks i Spark napisał(a):Dokładnie, to fotki dostajemy od właścicela Desny;) No tak gapa ze mnie, przecież to dzieci Sparka tak? Quote
M&S Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']No tak gapa ze mnie, przecież to dzieci Sparka tak? Tak, to dzieci Sparka:) A to EMELY:loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Tak, główka pracuje;) To jeszcze portrecik:lol::loveu: Quote
Recommended Posts