M&S Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 NATKA napisał(a):Jak będziesz dalej dawać fotki takich śliczności i tych dużych i tych małych to ja nigdy od tego komputera nie odejdę ;) :loveu::loveu::loveu: I o to chodzi ;):lol: A. Quote
NATKA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Cel osiągnięty, siedzę i przeglądam po raz trzeci te wilczkowe śliczności - łomatko ja się chyba uzależniłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 NATKA napisał(a):Cel osiągnięty, siedzę i przeglądam po raz trzeci te wilczkowe śliczności - łomatko ja się chyba uzależniłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...dopiero teraz :crazyeye::crazyeye: Ja jestem uzależniona od przeszło 14 lat :evil_lol::evil_lol: i ten stan się pogłębia :roll:;) A. Quote
M&S Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 NATKA napisał(a):[FONT=Arial]Mam nadzieje, że sprawy się tak poukładają, że przyszłości będę mogła skorzystać z Twojej pomocy, a wystawianie jak najbardziej, w końcu nie można dopuścić do tego żeby nasze wolfy przepadły ;)[/FONT] Oczywiście, z największą przyjemnością :loveu::lol::multi: Quote
M&S Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 as_kate napisał(a):Cześć :) W końcu trafiłam :multi: Hello, bardzo się cieszę :) mam nadzieję, że nie miałaś dużych trudności :p A. Quote
NATKA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Maks i Spark napisał(a):...dopiero teraz :crazyeye::crazyeye: Ja jestem uzależniona od przeszło 14 lat :evil_lol::evil_lol: i ten stan się pogłębia :roll:;) A. Dopiero teraz to ja mam pełną tego świadomość - jak tak siedzę codziennie na Twojej galerii i gapie się i zachwycam i znowu się gapię i znowu zachwycam :evil_lol: i przestać nie mogę ;) A wiruska szpicowego podłapałam jakieś 8 lat temu ale dopiero od ponad 6 (jak taki jeden wilczkowy diabełek do mnie trafił) to się zaczęło na dobre i za nic ta wolfszpicoholia nie odpuszcza tylko się pogłębia w zastraszającym tempie :shiny::shiny::shiny: Quote
as_kate Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Maks i Spark napisał(a):Hello, bardzo się cieszę :) mam nadzieję, że nie miałaś dużych trudności :p A. Najmniejszych ;) Znając Was nick, łatwo trafić po tytule ;) Spróbuj podlinkować porządnie banner :) Quote
M&S Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 NATKA napisał(a):Dopiero teraz to ja mam pełną tego świadomość - jak tak siedzę codziennie na Twojej galerii i gapie się i zachwycam i znowu się gapię i znowu zachwycam :evil_lol: i przestać nie mogę ;) A wiruska szpicowego podłapałam jakieś 8 lat temu ale dopiero od ponad 6 (jak taki jeden wilczkowy diabełek do mnie trafił) to się zaczęło na dobre i za nic ta wolfszpicoholia nie odpuszcza tylko się pogłębia w zastraszającym tempie :shiny::shiny::shiny: Nie chcę broń boże sugerować Tobie czegokolwiek, ale czy nie jest już najwyższy czas na drugiego kudłacza :) A. Quote
M&S Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 as_kate napisał(a):Najmniejszych ;) Znając Was nick, łatwo trafić po tytule ;) Spróbuj podlinkować porządnie banner :) Postaram się.... A. Quote
jonQuilla Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [FONT=Georgia]piękne maleństwa, nie mogę się na nie napatrzeć :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
M&S Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]piękne maleństwa, nie mogę się na nie napatrzeć :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Oj piekne, ale już nie takie maleństaw....mają skończone dwa miesiące!!!!;) A. Quote
jonQuilla Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [FONT=Georgia]troszke większe maleństwa ale maleństwami pozostaną jeszcze trochę :loveu:[/FONT] Quote
Błyskotka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ufff nadrobiłam zaległości. Maluszki urocze :). Super że wszystkie mają już swoje domki :). Mam nadzieję że będziesz z nami już częściej ;). Quote
as_kate Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 I dalej zmuszasz mnie do mozolnego wchodzenia na panel użytkownika :mad: Bez względu na wiek i wagę - każdy zwierzak, ktory jest kochany, to maleństwo! :D Quote
M&S Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]troszke większe maleństwa ale maleństwami pozostaną jeszcze trochę :loveu:[/FONT] to prawda :) [quote name='Błyskotka']Ufff nadrobiłam zaległości. Maluszki urocze :). Super że wszystkie mają już swoje domki :). Mam nadzieję że będziesz z nami już częściej ;). Witaj Aniu :) 4 maluchy były zarezerwowane zanim jeszcze się urodziły. Nowi właścicele czekali 2 lata na swoje wilczki. A pozostała czwórka bardzo szybko została "zagospodarowana" ;) Postaram się nie oddalać na dłużej.... [quote name='as_kate']I dalej zmuszasz mnie do mozolnego wchodzenia na panel użytkownika :mad: Bez względu na wiek i wagę - każdy zwierzak, ktory jest kochany, to maleństwo! :D Acha ;) To prawda, nawet nój weteran jest "malutki" A. Quote
NATKA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Maks i Spark napisał(a):Nie chcę broń boże sugerować Tobie czegokolwiek, ale czy nie jest już najwyższy czas na drugiego kudłacza :) A. Oj chciałabym jak najbardziej drugiego kudłatka :loveu: ale niestety na razie brak warunków na drugiego futrzaka :roll: Quote
M&S Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 NATKA napisał(a):Oj chciałabym jak najbardziej drugiego kudłatka :loveu: ale niestety na razie brak warunków na drugiego futrzaka :roll: .....życie nas nie rozpieszcza A. Quote
NATKA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Niestety ... ale, że tak powiem "co się odwlecze to nie uciecze" ;););) Quote
M&S Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 NATKA napisał(a):Niestety ... ale, że tak powiem "co się odwlecze to nie uciecze" ;););) I takie podejście bardzo mi się podoba, grunt to dobre nastawienie :) A. Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Witamy się czwartkowo, fotki z dziś ESTEL, EMLY i EDEL zabawa z Desną a to EIKO w swoim domu Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Błyskotka napisał(a):Nie ma to jak zabawa na śniegu :). Tak, maluchy rozrabiają aż miło :):) Quote
Recommended Posts