NATKA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 HEJKA :multi::multi::multi: no co Wy Futrzaki się tak ukrywacie ;) pozdrowionka i miłego dzionka życze :loveu: Quote
M&S Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='sunshine']Ufff ulga ;):loveu:. Na prawdę juz się bałam. Super że Maksiu dochodzi do siebie i czekamy na jekieś zdjęcia od Was i zdrowego już Maksika :multi: Tak ja też bardzo się cieszę :) [quote name='NATKA']Był już dobry wieczorek to dzisiaj będzie Dzień Doberek :loveu: [quote name='gosiaja']spokojnego piątku :) [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Witamy się 13-stego w piątek :loveu:[/FONT] [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :). [quote name='deer_1987']my tez sie witamy!! Cześć, piątek 13-go przeszedł zwyczajnie :p [quote name='Incunabula']Witam po kilkudniowej przerwie :loveu: ! Cieszę się, że u Maksia lepiej, pozdrowasy :) . Witanko :) [quote name='jamnicze']Miłego niedzielnego wieczoru życzę :) Był leniwy ;) A. Quote
M&S Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Błyskotka napisał(a):Hop ! Hop ! Hop ! Jak było w Kielcach ? Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: Wpadłam się przywitać :p Znów każecie tęsknić za Wami :roll: Wyzdrowiałaś A? Coś mi się o uszy obiło słowo Kilce ;) Czyżby chodziło o wystawę :evil_lol: PS. U nas niespodzianka, zapraszam ;) Do Kielc nie pojechałyśmy, miałam pilniejsze sprawy do załatwienia na miejscu... a niespodzianke już widziałam :razz: gosiaja napisał(a):Miłego poniedziałku :) Dzieki i wzajemnie :lol: Incunabula napisał(a):Miłego dnia :loveu: ! Dziekuję :) NATKA napisał(a):HEJKA :multi::multi::multi: no co Wy Futrzaki się tak ukrywacie ;) pozdrowionka i miłego dzionka życze :loveu: Hello :) nie ukrywamy się, tylko jakoś czasu mało i nastrój taki sobie....:cool1: Dziękujemy :p A. Quote
jonQuilla Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Georgia]mam nadzieję że jak najszybciej poprawi Ci sie humor :) cześć :loveu::multi:[/FONT] Quote
M&S Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mam nadzieję że jak najszybciej poprawi Ci sie humor :)[/FONT] [FONT=Georgia]cześć :loveu::multi:[/FONT] Robię wszystko, co w mojej mocy.....:cool3: Cześć :) A. Quote
Błyskotka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dzień Dobry i miłego dnia życzę :). Quote
M&S Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry i miłego dnia życzę :). Hej, hej :) Dzięki i wzajemnie :lol: A. Quote
jamnicze Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 O, a ja liczyłam na jakąś fotorelacje z Kielc :shake: Ale to nic, domowe fotki wilczych też mogą być :lol: Quote
sunshine Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Siemanko Szpicowate co słychać ?? :loveu: Quote
gosiaja Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 witamy się :) ale jakoś ta nowa wersja dogo mi nie przypadła jak zwykle nie wszystko działa Quote
QQk Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Witam. Szpicowate się chowają :( A nowa Dogo to jakaś makabra Quote
M&S Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 deer_1987 napisał(a):Fajnie ze jestes! Ja też się cieszę :) jamnicze napisał(a):O, a ja liczyłam na jakąś fotorelacje z Kielc :shake: Ale to nic, domowe fotki wilczych też mogą być :lol: Hello, mam jakieś foty, ale nie mam czasu na wstawianie..... sunshine napisał(a):Siemanko Szpicowate co słychać ?? :loveu: Cześć haszczaku, nie specjalnego nie słychać....może być. gosiaja napisał(a):witamy się :) ale jakoś ta nowa wersja dogo mi nie przypadła jak zwykle nie wszystko działa Doberek :) o kurka co to jest za diabelstwo znowu....nie mogę sie połapać nic się nie otwiera, totalne dziadostwo QQk napisał(a):Witam. Szpicowate się chowają :( A nowa Dogo to jakaś makabra Hello :) szpicowate się nie chowają.... zgadzam się makabra A. Quote
andromeda Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Hejka :) Czyli to tak juz na zawsze bedzie :( no to fatalnie, te ciagłe zmiany wychodza dosc kiepsko :( Quote
M&S Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 andromeda napisał(a):Hejka :) Czyli to tak juz na zawsze bedzie :( no to fatalnie, te ciagłe zmiany wychodza dosc kiepsko :( Hello :) zgadzam się deer_1987 napisał(a):No to czekamy cierpliwie! To dobrze :p NATKA napisał(a):Witanko wieczorne :loveu: Witanko południowe ;):lol: Błyskotka napisał(a):Witam :) :) :). Witaj Aniu :) A. Quote
taxelina Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Zeby jeszcze dogo chcialo dzialac to by mozna bylo innych galeire poogladac i dodac zdjecia u siebie.. Quote
jonQuilla Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [FONT=Georgia]witam się po zmianach :multi::multi: miłego dnia życzę :)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [FONT=Georgia]napisałam posta i go nie widzę a podają że mój jest jako ostatni w tym temacie :hmmmm: *** o dopiero z tym postem się pojawiła nowa strona z moim poprzednim postem :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
taxelina Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]napisałam posta i go nie widzę a podają że mój jest jako ostatni w tym temacie :hmmmm: *** o dopiero z tym postem się pojawiła nowa strona z moim poprzednim postem :evil_lol::evil_lol: [/FONT] no wlasnie.. tez to widzialam ze twoj ostatni ale jak wchodzilam w watek to sie moj ostatni pokazywakl... Quote
Recommended Posts