R.J.Osanna Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Hej:multi: Boskie te Twoje kudłacze:loveu: No i podpis juz działa:lol: Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Biedny maksio miał zabieg??.. co się stało ja nie w temacie :-( Quote
Asiaczek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Maks i Spark napisał(a):Maks będzie miał dziś operację.....trzymajcie kciuki za niego proszę A. Maks i Spark napisał(a): Ma brzydką narośl na ogonie od strony grzbietu, która b. szybko urosła i trzeba ją wyciąć.....Mam nadzieje, że obudzi się z narkozy.........Bo w jego wieku narkoza jest duzym obciążeniem dla serca :-( A. Maks i Spark napisał(a):Operacja będzie ok. 17.00, a o której się zakończy trudno powiedzieć... A. Maks i Spark napisał(a): Maks jest już po operacji w domu i śpi.....czekamy na wybudzenie z narkozy A. Maks i Spark napisał(a): Panicz noc przespał w miarę spokojnie, trochę się przemieszczał po pokoju...ok. 3.00 zażyczył sobie wyjść na dwór :cool1: połaził i zasnął...w przeciwieństwie do mnie :diabloti:. Rano wszedł na piętro, ale w zejściu trochę mu pomogłam. Teraz jest z nim Marysia i po południu idą do weta na zastrzyk. Najważniejsze jest to, że Maksowaty nie wykazuje zainteresowania swoją raną pooperacyjną. A. A jakie obserwacje z dnia dzisiejszego? Widzisz, ja taka zaambarasowana moimi problemami, nawet do Was nie wpadłam i nie mogłam zacisnąć kciukasków... ale za to teraz ściskam ze wszystkich sił za Maksiowe ozdrowienie. Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Zdrówka dla Maksia od Ginusia- jak by mógł to by mu odstapił nadmiaru swojej dobrej energii :lol: :calus: [/FONT] Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A ja sobie 500 stronę poświętuję na 503 stronie :BIG::BIG::BIG: Pozdrawiamy i zdrowie Maksia pytamy :lol: Ale nam się zrymowało :cool3: Quote
jamnicze Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 witajcie miłe kobitki i futrzaste psiaki :multi: Jaki on przystojny w tym garniturku :p http://img442.imageshack.us/img442/6733/obraz566.jpg Cieszę się, że Maksiu już lepiej się czuje i trzymam kciukaski za szybki powrót do zdrowia. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 M&S - odezwijcie się, jak tam u Maksa zdrówko? Pzdr. Quote
bianka19 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Właśnie , jak tam zdrówko Maksia? :razz: Odezwijcie się! Quote
NATKA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dzień Doberek :loveu: Jak się miewają futrzaczki? ale się pogoda zrobiła paskudna brrr :shake: Quote
Agniecha93 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witam niedzielnie :razz: Co tam u Maksa? Quote
Asiaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ej, czemu milczycie? Co się dzieje...? Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 wpadłam powiedzieć dobranoc i dowiedzieć się co u Maksa :) Quote
andromeda Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy sie serdecznie :multi: Jak Maksio juz powoli wraca do siebie ? Quote
Izabela124. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 http://img442.imageshack.us/img442/8645/obraz364u.jpg :loveu: Dlaczego się nie odzywacie? Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Hej futrzaki odezwijcie się :multi: bo my się tu martwimy o Was :shake: Quote
sunshine Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 jak tam Maksiu?... Dawno już nie było wieści :( Quote
jamnicze Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 puk, puk, co tam u was? wszystko w porządku? Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 zastanawiająca cisza :crazyeye: może gdzieś wyjechały:roll: Quote
M&S Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Kochani!!!!!! Przepraszam za te kilka dni milczenia.......Byłam w kiepskiej kondycji :shake: Maks ma się całkiem nieźle :) po serii antybiotyków w zastrzykach i tabletkach wczoraj miał zdjęte szwy :lol:. Na szczęście nie wykazuje zainteresowania swoim ogonem ;). Trzeba jeszcz poczekać troszkę, zmyć "srebro" i mam nadzieje, że żadne świństwo się do niego już nie przyczepi. Dziękuję, za pamięć i troskę o nas :loveu::loveu::loveu: A. Quote
Recommended Posts