M&S Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='gosiaja']mi się też podoba zamawiany u CaneSs[/QUOTE] Aaaa, ja muszę się zebrać i jakieś ładne foty wybrać :p [quote name='deer_1987']Dobranoc!! Dobrze ze Maks sie czuje lepiej![/QUOTE] Dzień dobry :) Tak, czuje się lepiej :multi: A. Quote
jonQuilla Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]załapałam się na 500 stronę :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] :drink1: Quote
M&S Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]załapałam się na 500 stronę :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] :drink1:[/QUOTE] Bardzo się cieszę :multi::multi::multi::multi: :lol: A. Quote
gosiaja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 miłego czwartku chociaż ja od wczoraj mam wrażenie że dziś piąte :) Quote
M&S Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='gosiaja']miłego czwartku chociaż ja od wczoraj mam wrażenie że dziś piąte :)[/QUOTE] Dzięki :) ...to niech już będzie piątek :evil_lol:;) A. Quote
bianka19 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się :loveu: Nareszcie jesteśmy:multi: Quote
M&S Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='bianka19']Witamy się :loveu: Nareszcie jesteśmy:multi:[/QUOTE] Cześć :) Miło Was widzieć :lol::lol: A. Quote
NATKA Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']:multi::multi::multi::multi:[B]Mamy[/B] [COLOR=black][B]500 stronę[/B][/COLOR] :multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] No mnie się nie udało załapać na [SIZE=5][B][COLOR=Red]500 stronę [/COLOR][/B][/SIZE]ale jak najbardziej [B]gratuluje [/B]:BIG::laola::drink1: Quote
M&S Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='NATKA']No mnie się nie udało załapać na [SIZE=5][B][COLOR=red]500 stronę [/COLOR][/B][/SIZE]ale jak najbardziej [B]gratuluje [/B]:BIG::laola::drink1:[/QUOTE] Dziękujemy, dziękujemy :multi::multi::multi::multi::multi::loveu: A. Quote
taxelina Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 jutro piatek dla tych co mysla ze dzis piatek :P Quote
M&S Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='deer_1987']jutro piatek dla tych co mysla ze dzis piatek :P[/QUOTE] Tak, pamiętam, piątek jest jutro :cool3: A. Quote
Tekla64 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ciupasem przyletlam sie zaanonsowac ze se przejrze i poczytam bo poczatek ciekawie sie zaczal , ino teraz nie bardzo z czasem :evil_lol: zupelnie jak u innych a calkiem tego zrozumiec nie moge:angryy: no mysle ze po jesiennych spacerach masz przynajmniej tyla samo piachu i blota co i ja :shake: ale zawsze mi sie szpice podobaly ino dawniej za duzo ich widac nie bylo zwlaszcza na wystawach[mowie prawie o prehistorii;)] bede zgladac jesli moge podrapaj gady ino do skory prosze! Quote
Cavy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy i gratulujemy [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=SeaGreen]500 strony[/COLOR][/SIZE][/FONT], mimo, że się nie załapaliśmy! Jeszcze kolejne 500 ( a dokładnie to 499 :evil_lol: ) i będziemy świętować 1000 stronę. :cool3: Quote
jonQuilla Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [FONT=Georgia]witam się wieczorową porą :loveu::multi:[/FONT] Quote
Incunabula Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dobry wieczór :loveu: ! Pozdrowienia, szczególnie dla Maksa! Quote
M&S Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Tekla64 napisał(a):ciupasem przyletlam sie zaanonsowac ze se przejrze i poczytam bo poczatek ciekawie sie zaczal , ino teraz nie bardzo z czasem :evil_lol: zupelnie jak u innych a calkiem tego zrozumiec nie moge:angryy: no mysle ze po jesiennych spacerach masz przynajmniej tyla samo piachu i blota co i ja :shake: ale zawsze mi sie szpice podobaly ino dawniej za duzo ich widac nie bylo zwlaszcza na wystawach[mowie prawie o prehistorii;)] bede zgladac jesli moge podrapaj gady ino do skory prosze! Witaj Gościu Miły :multi::multi: Z ilością wolnego czasu jest różnie....sama pewnie dobrze wiesz ;) A nie mam błota i piachu, do szpicowego futra nic się nie przylepia :eviltong: Nie dziwię się, że podobają Ci się szpicowate :evil_lol: piekne są :loveu: Wpadaj do nas serdecznie zapraszamy :lol::lol: Cavy napisał(a):Witamy i gratulujemy [FONT=Arial Black]500 strony[/FONT], mimo, że się nie załapaliśmy! Jeszcze kolejne 500 ( a dokładnie to 499 :evil_lol: ) i będziemy świętować 1000 stronę. :cool3: Hello :) Dziękować, dziękować :lol:, tak już za parę stron będzie ich 1000 :cool3: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]witam się wieczorową porą :loveu::multi:[/FONT] Witam :lol: NATKA napisał(a):Dobry Wieczorek :multi: Hej, hej :lol: Incunabula napisał(a):Dobry wieczór :loveu: ! Pozdrowienia, szczególnie dla Maksa! Dobry wieczór :p Dziękujemy, pozdrówki przekazane :multi: A. Quote
QQk Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witam! http://img20.imageshack.us/img20/597/obraz572.jpg tylko buzi dać :loveu: Quote
Incunabula Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 No to wreszcie mamy piątek :multi: ! Miłego dnia :) . Quote
Mudik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cieszę się,że Maksio już w porządku, dopiero w szpitalu się dowiedziałam od Michała, że Maksio miał zabieg, cieplutko pozdrawiam! Quote
Agniecha93 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dzień doberek ;) Życzę miłego dnia :lol: Quote
Recommended Posts