NATKA Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Witam się jesiennie popołudniowo :lol: Glitter Graphics: the community for graphics enthusiasts! przepiękne :loveu: Quote
M&S Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='NATKA']Witam się jesiennie popołudniowo :lol: Glitter Graphics: the community for graphics enthusiasts! przepiękne :loveu: Ja też witam :p [quote name='deer_1987']Ale sliczne obrazki! Dzięki, to żeby rozwiać chmury i deszcz przegnać ;) A. Quote
Incunabula Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [FONT=Tahoma]Melduję się w Waszej galerii :wink: ! A tu tak wszyscy widzę o jesieni, we Wrocławiu dzisiaj całkiem znośnie było, nawet słońce trochę przygrzało :p .[/FONT] Quote
M&S Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Incunabula napisał(a):[FONT=Tahoma]Melduję się w Waszej galerii :wink: ![/FONT] [FONT=Tahoma]A tu tak wszyscy widzę o jesieni, we Wrocławiu dzisiaj całkiem znośnie było, nawet słońce trochę przygrzało :p .[/FONT] Witaj, bardzo się cieszę, że jesteś u nas :multi::lol: Tak jesiennie..... W Warszawie też całkiem ładna pogoda, trochę słońca, ale tak jakoś sennie....;) A. Quote
sunshine Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Nie narzekajcie, można chodzić na dłuższe spacery z psami (niż latem przy 30 stopniach);). Dlatego wolę jesień! :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cos sie nie udalo.. drugoi dzien wiatr 10-15 m/s i leje. praca czeka autobusem to ponad 2h i 30 min stac bez dachu czekajac na autobus. a samochod nie odpala.. najprawdopodobniej akumulator padl.. Quote
Incunabula Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 sunshine napisał(a):Nie narzekajcie, można chodzić na dłuższe spacery z psami (niż latem przy 30 stopniach);). Dlatego wolę jesień! :evil_lol: Ech, moje chyba właśnie preferują te 30 stopni. Jeszcze teraz jest fajnie, bo sucho i słońce czasem wyjdzie. Ale jak się zaczną deszcze to moje hrabiostwo w ogóle nie będzie chciało spacerować :cool1: . Quote
Iza. Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Czeeeść :multi: A o do jesieni zdecydowanie nie lubię, już wole nawet 40 stopniowe upały ;) Quote
NATKA Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cześć! Jak tam samopoczucie w niedzielny poranek :-) zaoczne głaski dla obydwóch futerek przesyłam:Dog_run::Dog_run: deer_1987 napisał(a):Cos sie nie udalo.. drugoi dzien wiatr 10-15 m/s i leje. praca czeka autobusem to ponad 2h i 30 min stac bez dachu czekajac na autobus. a samochod nie odpala.. najprawdopodobniej akumulator padl.. nie zazdroszcze :shake: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 :lol: Słonko wyszło, dziękuję :loveu: Zaczarujcie jeszcze ten wiatr :razz: Pozdrawiam Quote
Cherry Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 śliczności <3. ps; no i weekend dobiega końca, znów praca .. miłego poniedziałku ;] Quote
sunshine Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Iza. napisał(a):Czeeeść :multi: A o do jesieni zdecydowanie nie lubię, już wole nawet 40 stopniowe upały ;) A fuj... w życiu :evil_lol:. Ja tu tylko czekam na zimę :multi::razz:. Chyba serio się wyprowadzę na Alaskę:diabloti: Quote
taxelina Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Znasz zlosliwosc rzeczy martwych i zywych? wrocilismy do domu idac w ulewe tez bo nam autobus raz na godzine w domu uciekl. i tz poszedl samochod sprawdzic cos jeszcze i skubany odpalil... a jak byl potrzebny to nie odpalil... nic mamy kupiona ladowarke do akumulatora a jutro (dzis) kupimy swiece zaplonowe bo to chyba one robia ze nie odpala. milego dnia! Quote
Iza. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 sunshine napisał(a):A fuj... w życiu :evil_lol:. Ja tu tylko czekam na zimę :multi::razz:. Chyba serio się wyprowadzę na Alaskę:diabloti: Zima może być :eviltong: oby tylko nie -20 bo zamarzam haha najgorsze, ze w czasie wielkich mrozów, pks-y mają problem z punktualnym dojazdem i czasem trzema nawet i z 40 min stać :shake: a do szkoły jakoś dojechać muszę, chociaż w sumie nie koniecznie :evil_lol: Witamy wilcze i dziś :multi::multi: Quote
Incunabula Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [FONT=Tahoma]Dobry wieczór :loveu: ![/FONT] Quote
M&S Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 sunshine napisał(a):Nie narzekajcie, można chodzić na dłuższe spacery z psami (niż latem przy 30 stopniach);). Dlatego wolę jesień! :evil_lol: ....można chodzic rano i wieczorem na dułgie spacery :p gosiaja napisał(a):miłej niedzieli :) Dzięki, była nawet miła :) deer_1987 napisał(a):Cos sie nie udalo.. drugoi dzien wiatr 10-15 m/s i leje. praca czeka autobusem to ponad 2h i 30 min stac bez dachu czekajac na autobus. a samochod nie odpala.. najprawdopodobniej akumulator padl.. :shake::shake: Incunabula napisał(a):Ech, moje chyba właśnie preferują te 30 stopni. Jeszcze teraz jest fajnie, bo sucho i słońce czasem wyjdzie. Ale jak się zaczną deszcze to moje hrabiostwo w ogóle nie będzie chciało spacerować :cool1: . Moje niezbyt, ale deszcz im nie straszny ;) Iza. napisał(a):Czeeeść :multi: A o do jesieni zdecydowanie nie lubię, już wole nawet 40 stopniowe upały ;) ....To tak jak ja :multi::multi: NATKA napisał(a):Cześć! Jak tam samopoczucie w niedzielny poranek :-) zaoczne głaski dla obydwóch futerek przesyłam:Dog_run::Dog_run: Dzięki, futra wygłaskane :) Agniecha93 napisał(a):Witam i pozdrawiam :lol: Hello :p Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::lol: Słonko wyszło, dziękuję :loveu: Zaczarujcie jeszcze ten wiatr :razz: Pozdrawiam Bardzo proszę.... Cherry napisał(a):śliczności <3. ps; no i weekend dobiega końca, znów praca .. miłego poniedziałku ;] Dziękuję w imieniu futrzastych...taaaa poniedziałek :cool1: sunshine napisał(a):A fuj... w życiu :evil_lol:. Ja tu tylko czekam na zimę :multi::razz:. Chyba serio się wyprowadzę na Alaskę:diabloti: ....nie lubie zimy w mieście :shake: A. Quote
M&S Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Znasz zlosliwosc rzeczy martwych i zywych? wrocilismy do domu idac w ulewe tez bo nam autobus raz na godzine w domu uciekl. i tz poszedl samochod sprawdzic cos jeszcze i skubany odpalil... a jak byl potrzebny to nie odpalil... nic mamy kupiona ladowarke do akumulatora a jutro (dzis) kupimy swiece zaplonowe bo to chyba one robia ze nie odpala. milego dnia! Znam złosliwość rzeczy....:mad: Wzajemnie :p gosiaja napisał(a):spokojnego poniedziałku :) Dzięki, był w miarę spokojny :) Iza. napisał(a):Zima może być :eviltong: oby tylko nie -20 bo zamarzam haha najgorsze, ze w czasie wielkich mrozów, pks-y mają problem z punktualnym dojazdem i czasem trzema nawet i z 40 min stać :shake: a do szkoły jakoś dojechać muszę, chociaż w sumie nie koniecznie :evil_lol: Witamy wilcze i dziś :multi::multi: Ja też zmarźluch jestem................. Hello :) bianka19 napisał(a):Siemanko Wam :D:D Cześć :multi: Błyskotka napisał(a):Miłego dnia :). Dzięki, dało sie wytrzymać.... Incunabula napisał(a):[FONT=Tahoma]Dobry wieczór :loveu: ![/FONT] Dobry wieczór :multi: andromeda napisał(a):Czesc łobuziaki :multi: Cześć ;) deer_1987 napisał(a):a gospodarze to gdzie dzisiaj sa? Są wieczorowo :p A. Quote
Recommended Posts