M&S Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 NATKA napisał(a):Z tym całym rokiem to przesadziłaś, plucha słota jest fee zgodze się ale co ze śniegiem, sankami i lepieniem bałwanków, a żeby Cię do bałwanków przekonać to mogę jednego wstawić za Twoim pozwoleniem ;) ...No daj baławanka :p deer_1987 napisał(a):Fajnie macie ze mozecie na plaze pby pogoda dopisla. bylam 30 min temu na dworzu i tylko 3 stopnie. a dzis 10 m/s wialo wiec na plazy to jeszcze bardziej czuc :P Kto może chodzić na plażę, ten może....:cool3: Dobrego dnia :) A. Quote
M&S Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Foxowa napisał(a):Hej piątkowo :loveu: Hej, hej :lol: A. Quote
tulasy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witaj Aniu i Maniu i wszystkie czterołapy BASIA Quote
NATKA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 .No daj baławanka :p Witam popołudniowo weekendowo :multi: a oto Pan Bałwanek, który napewno Cię przekona że nasza zima wcale nie jest taka zła ;) Quote
M&S Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='tulasy']Witaj Aniu i Maniu i wszystkie czterołapy BASIA Cześć Basiu :) dobrze, że ten tydzień się kończy bo juz mam dość....:diabloti::angryy::mad: A. [quote name='NATKA']Witam popołudniowo weekendowo :multi: a oto Pan Bałwanek, który napewno Cię przekona że nasza zima wcale nie jest taka zła ;) http://img195.imageshack.us/img195/160/bawanek.jpg Hello :) Śliczny Bałwanek ;), ja wiem, że zima nie jest taka zła, ale.......wole lato :evil_lol: A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witam weekendowo :lol::multi: Moja najukochańsza pora roku to późna wiosna:roll: czyli prawie lato:evil_lol: Quote
NATKA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A kto nie lubi lata :evil_lol: ale zima też musi być bo bez niej to już nie to samo i nikt by nie docenił uroków lata ;) Quote
taxelina Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ja to powoli mysle czy zima za tydzien nie zapuka.. bo juz w nocy prawie 0 stopni.. Quote
M&S Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Witam weekendowo :lol::multi: Moja najukochańsza pora roku to późna wiosna:roll: czyli prawie lato:evil_lol: Hello :) Ja też baaardzo lubię wiosnę, bo bliżej do lata ;) NATKA napisał(a):A kto nie lubi lata :evil_lol: ale zima też musi być bo bez niej to już nie to samo i nikt by nie docenił uroków lata ;) Masz absolutną rację :lol: deer_1987 napisał(a):Ja to powoli mysle czy zima za tydzien nie zapuka.. bo juz w nocy prawie 0 stopni.. Ooo, no tak do Skandynawii zima jakoś wcześnie przychodzi.....u nas też zimno w nocy ok. 5 stopni A. Quote
NATKA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ludziska bo mi było zimno ale teraz to chyba od tych waszych rozważań temperaturowych zamarzne :razz: Quote
taxelina Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 NATKA napisał(a):Ludziska bo mi było zimno ale teraz to chyba od tych waszych rozważań temperaturowych zamarzne :razz: Ale Ty masz chyba psiaka co zima mu nie straszna? Bo ma futro :p Sherry marznie jak ponizej 10 stopni jest, ale jeszcze czekamy zanim sweterek zaloze jej. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Witanko w sobotni deszczowy dzionek :evil_lol: M. i A. może jakieś słonko - by nas ogrzać -wyczarujecie :p Miłego życzymy :lol: Quote
jonQuilla Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [FONT=Georgia]chwile mnie tu nie było a tutaj już bałwanki stawiają :crazyeye: witam :loveu::multi:[/FONT] Quote
bety Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Witanko w sobotni deszczowy dzionek :evil_lol: M. i A. może jakieś słonko - by nas ogrzać -wyczarujecie :p Miłego życzymy :lol: Oj, oby u nas nie padało - ale się chyba na to zanosi :shake::shake: - bo ja muszę dziś na dworzu popracować. :cool1: Miłej sobotki. Pzdr Quote
M&S Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='deer_1987']2 stopnie bylo godzine temu... Wieczorem było chłodno.... [quote name='NATKA']Ludziska bo mi było zimno ale teraz to chyba od tych waszych rozważań temperaturowych zamarzne :razz: ...nie będzie tak źle ;) [quote name='deer_1987']Ale Ty masz chyba psiaka co zima mu nie straszna? Bo ma futro :p Sherry marznie jak ponizej 10 stopni jest, ale jeszcze czekamy zanim sweterek zaloze jej. To prawda, nasze futra grzeją :p [quote name='Mania&Dolly&MuSan']Witanko w sobotni deszczowy dzionek :evil_lol: M. i A. może jakieś słonko - by nas ogrzać -wyczarujecie :p Miłego życzymy :lol: Postaram się.... [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]chwile mnie tu nie było a tutaj już bałwanki stawiają :crazyeye:[/FONT] [FONT=Georgia]witam :loveu::multi:[/FONT] Trzeba się psychicznie nastawić na to, co nieuniknione :cool1: Doberek a to dla Was :lol::loveu: A. Quote
M&S Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 piękne zdjęcie, tylko takie smutne..... http://images.eblog.pl/zdjecia_temp/admingrafde/destiny-girl/Deszcz.1218877736.qu4vvs5m2l3411492qqeisd0f7.jpg u nas słońce A. Quote
taxelina Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']piękne zdjęcie, tylko takie smutne..... http://images.eblog.pl/zdjecia_temp/admingrafde/destiny-girl/Deszcz.1218877736.qu4vvs5m2l3411492qqeisd0f7.jpg A. Smutny i nudzacy jest odglos deszczu uderzajacego o szyby.. Quote
M&S Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 deer_1987 napisał(a):Smutny i nudzacy jest odglos deszczu uderzajacego o szyby.. A pamietasz taki wiersz...."o szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny...." A. Quote
taxelina Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Tak... ale ja bym chciala jesien z kolorami ale bez deszczu.. zadna z naszych suniek nie chce wstac i isc na pierwszy spacer.. Quote
M&S Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='deer_1987']Tak... ale ja bym chciala jesien z kolorami ale bez deszczu.. zadna z naszych suniek nie chce wstac i isc na pierwszy spacer.. proszę ;) A. Quote
Recommended Posts