Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
My sie witamy - teraz slonecznie ale jak pojechalismty na agility to nas ulewa wygonila a teraz znow slonce..

U nas świeciło, ale chłodno juz jest, niestety.....

Mania&Dolly&MuSan napisał(a):
Szkoda, że nie pojedziecie :-( Tacy zdziercy :angryy: w tym serwisie?????
Miłego dnia :lol:

Trochę kosztowało, części i robocizna......mam nadzieje, że w przyszłym roku nadrobimy ;)

A.

Posted

deer_1987 napisał(a):
czasami to juz chyba taniej miec znajomego co umie i ma narzedzia ;)

Wiesz ja wolę ASO, bo to jest istotne przy sprzedaży.....

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):

A.

No jak sie ma jakis znany i polecany warsztat to co innego ;) ale jak my dwa razy trafilismy na idiotow to czlowiek powoli sie zastanawia czy znajomemu nie dac zamiast na trzeci warsztat.. :shake::shake:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No jak sie ma jakis znany i polecany warsztat to co innego ;) ale jak my dwa razy trafilismy na idiotow to czlowiek powoli sie zastanawia czy znajomemu nie dac zamiast na trzeci warsztat.. :shake::shake:

W takiej sytuacji to zupełnie co innego....

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):

A.

ja tam wole w innym warsztacie bo jak widziałam jak w aso robią to wolę im nie oddawać

Posted

gosiaja napisał(a):
ja tam wole w innym warsztacie bo jak widziałam jak w aso robią to wolę im nie oddawać

Ja na szczęście mam taki układ, że nie mogą źle zrobić.....;)

Błyskotka napisał(a):
Witam no i do miłego w poniedziałek :).
Szkoda że się nie spotkamy :-(.

Witanko, ja też żałuję....:-(
Trzymamy kciuki za Was :)

A.

Posted

NATKA napisał(a):
To ja się melduje i przepraszam że dopiero teraz ale jakoś tak wszcześniej nie miałam odwagi :loveu:

Cieszę się, że jesteś :multi::lol:....lepiej późno niż wcale ;) :)
wpadaj do nas częściej serdecznie zapraszamy :loveu:

A.

Posted

U mnie też paskudnie chociaż popołudnie było oki a teraz leje że szkoda gadać, mam nadzieje że ten deszcz odpuści chociaż na troszke żeby futrzaka na spacer wyprowadzić:shake:

Posted

NATKA napisał(a):
U mnie też paskudnie chociaż popołudnie było oki a teraz leje że szkoda gadać, mam nadzieje że ten deszcz odpuści chociaż na troszke żeby futrzaka na spacer wyprowadzić:shake:

Teraz to nawet nie wiem czy pada...ciemno i zimno, nie lubię takiej jesieni :shake:

A.

Posted

I ciągle leje i leje i leje a jak patrze przez okno i widze na dokładke jak się drzewa od wiatru uginają to już mi całkowicie odchodzi ochota na wieczorny spacer :shake: może by tak ktoś zamówił na jutro jakąś fajniejszą pogode :razz: ;)

Posted

sunshine napisał(a):
U nas tez zimno, ciemno i do domu daleko:eviltong:.
Ale ja tak lubię nawet z resztą Shira też:cool3:

Nie lubię i już :mad:

NATKA napisał(a):
I ciągle leje i leje i leje a jak patrze przez okno i widze na dokładke jak się drzewa od wiatru uginają to już mi całkowicie odchodzi ochota na wieczorny spacer :shake: może by tak ktoś zamówił na jutro jakąś fajniejszą pogode :razz: ;)

Ja zamawiam lepszą na jutro i weekend i całą jesień i zimę....dla mnie może być lato cały rok :p

A.

Posted

Nam sie udało dzisiał zrobić 2 godzinny spacerek, a teraz pada. No ale Saidi po spacerze poszła spać, a wieczorkiem tylko na siii myknie i do dom :)

Hurra mamy już 1 październik i będzie można chodzić z psami na plażę :multi:

Posted

jamnicze napisał(a):
Nam sie udało dzisiał zrobić 2 godzinny spacerek, a teraz pada. No ale Saidi po spacerze poszła spać, a wieczorkiem tylko na siii myknie i do dom :)

Hurra mamy już 1 październik i będzie można chodzić z psami na plażę :multi:

Szczęściary ;)

To na plażę tylko w wyznaczonych terminach chodzicie, a wieczorami w lecie też nie można?

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Nie lubię i już :mad:

Ja zamawiam lepszą na jutro i weekend i całą jesień i zimę....dla mnie może być lato cały rok :p

A.

Z tym całym rokiem to przesadziłaś, plucha słota jest fee zgodze się ale co ze śniegiem, sankami i lepieniem bałwanków, a żeby Cię do bałwanków przekonać to mogę jednego wstawić za Twoim pozwoleniem ;)