taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Wroclismy po przygodzie z wycieraczkami.. mielismy zmienic jadac do pracy u nas w Eslöv na statoil ale tz mowi ze nie chce mu sie zmieniac to jedziemy do Malmö. w polowie drogi jest Lund i zaczyna padac wiec zjezdzamy tam na statoil i po wielu probach okazuje sie ze nie maja pasujacych do naszego samochodu.. a tz stare juz zdjal i sie zlamal zaczep wiec starych tez nie zamontuje.. babka mila i podzownila w Lund do jeszcze jedenj i w Eslöv i nigdzie nie ma.. no to pojechalismy do Shella w Lund i pan znalazl dla nas wycieraczki i moglismy wreszcie do Malmö do pracy wyjechac :P Quote
M&S Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Mudik napisał(a):Fotki obejrzane czekam na resztę. Wszystkie futra lezą, a Maksio chodzi i chodzi i chodzi:evil_lol::evil_lol::eviltong: .....lubi chodzić :cool3: michal_unga napisał(a):Skądś znam te futra :eviltong:I to na pewno nie są Maks ani Spark ja też znam futra :eviltong: michal_unga napisał(a):No ja Tobie dam za bardzo włochate:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :evil_lol: bianka19 napisał(a):Kiedy zdjęcia ? :razz: ....dopiero były :razz: J.G napisał(a):Dobry wieczór. Miłego wieczoru życzymy:loveu: Witam :p A. Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/12852952-post3896.html bo w tym ssamym czasie pisalysmy :P Quote
M&S Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='deer_1987']http://www.dogomania.pl/forum/12852952-post3896.html bo w tym ssamym czasie pisalysmy :P To podróż z atrakcjami.....:cool3: A. Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 juz na szczescie qw domu i moge isc spac :D Quote
M&S Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 deer_1987 napisał(a):juz na szczescie qw domu i moge isc spac :D Dobry pomysł :p A. Quote
M&S Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 deer_1987 napisał(a):w koncu o 7 pobudka :( Ja wstaję wcześniej :cool3: A. Quote
taxelina Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Ja wstaję wcześniej :cool3: A. 5:30 sie dzis obudzilam, jest 22:41 i czas odpoczac :P Quote
M&S Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 deer_1987 napisał(a):5:30 sie dzis obudzilam, jest 22:41 i czas odpoczac :P Ja codziennie budzę się o 5.30..... A. Quote
AngelsDream Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Co do zdjęć - samo futro z oczami. ;) Co do wystawy - cóż, ja dlatego cieszę się, że nikogo nie muszę wystawiać. Quote
jonQuilla Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='AngelsDream']Co do zdjęć - samo futro z oczami. ;) Co do wystawy - cóż, ja dlatego cieszę się, że nikogo nie muszę wystawiać. ja im więcej czytam o wystawach tym bardziej się przekonuję że wystawy nigdy nie będą moją bajką :roll: Quote
jamnicze Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Bo wystawa, to zabawa ;) i jak tu było już napisane raz sie wygrywa, a raz przegrywa. Pewnie, że na ringu jest adrenalinka, nerwy itp :lol: i pewnie, że fajnie jest wygrywać ale grunt to dobrze sie bawić i nie brać wszystkiego zbyt poważnie, bo na układy nie ma rady, a i gusta bywaja różne :p Ja za to wczoraj dowiedziałam się, że jestem rasistką, bo jak ktoś ma rasowego psa, to musi mieć rasistowskie poglądy :diabloti: Quote
Agappe Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):Ja codziennie budzę się o 5.30..... A. tak się da??? :crazyeye::crazyeye: ja codziennie chodze spać po 4.. skoro Ty za 2 h wstajesz to hmm Milego dnia? ;) Quote
M&S Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='AngelsDream']Co do zdjęć - samo futro z oczami. ;) Co do wystawy - cóż, ja dlatego cieszę się, że nikogo nie muszę wystawiać. Oczaste futra, albo futrzaste oczy......;) [quote name='jonQuilla']ja im więcej czytam o wystawach tym bardziej się przekonuję że wystawy nigdy nie będą moją bajką :roll: [quote name='jamnicze']Bo wystawa, to zabawa ;) i jak tu było już napisane raz sie wygrywa, a raz przegrywa. Pewnie, że na ringu jest adrenalinka, nerwy itp :lol: i pewnie, że fajnie jest wygrywać ale grunt to dobrze sie bawić i nie brać wszystkiego zbyt poważnie, bo na układy nie ma rady, a i gusta bywaja różne :p Ja za to wczoraj dowiedziałam się, że jestem rasistką, bo jak ktoś ma rasowego psa, to musi mieć rasistowskie poglądy :diabloti: O, jakie ładne określenie.....:diabloti: Wystawy są fajne, niezależnie od wyniku, trzeba mieć dystans i nie traktować zbyt serio wszystkiego, a sędziowie, którzy nie są obiektywni dają sami o sobie świadectwo..... [quote name='Agappe']tak się da??? :crazyeye::crazyeye: ja codziennie chodze spać po 4.. skoro Ty za 2 h wstajesz to hmm Milego dnia? ;) Nie ma wyjścia jak praca wzywa :roll: Miłych snów i dobrego dnia ;) A. Quote
M&S Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 deer_1987 napisał(a):No mnie szkola wzywa.. milego dnia :D Miłej nauki i fajnego dnia :) A. Quote
Mudik Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A tu już Agacie wyszło;) Jankees http://www.youtube.com/watch?v=Qv_N4RTQjHY&eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fmy_videos_edit&feature=player_embedded Quote
Mudik Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Unga YouTube - Unga szpic wilczy trening agility Quote
tulasy Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 By tulasy By tulasy By tulasy By tulasy By tulasy Quote
Mudik Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Jeszcze Jankees YouTube - Jankees agility Jak obrobię fotki , będą i fotki. Quote
Recommended Posts