Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wroclismy po przygodzie z wycieraczkami.. mielismy zmienic jadac do pracy u nas w Eslöv na statoil ale tz mowi ze nie chce mu sie zmieniac to jedziemy do Malmö. w polowie drogi jest Lund i zaczyna padac wiec zjezdzamy tam na statoil i po wielu probach okazuje sie ze nie maja pasujacych do naszego samochodu.. a tz stare juz zdjal i sie zlamal zaczep wiec starych tez nie zamontuje.. babka mila i podzownila w Lund do jeszcze jedenj i w Eslöv i nigdzie nie ma.. no to pojechalismy do Shella w Lund i pan znalazl dla nas wycieraczki i moglismy wreszcie do Malmö do pracy wyjechac :P

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Mudik napisał(a):
Fotki obejrzane czekam na resztę. Wszystkie futra lezą, a Maksio chodzi i chodzi i chodzi:evil_lol::evil_lol::eviltong:

.....lubi chodzić :cool3:

michal_unga napisał(a):
Skądś znam te futra :eviltong:I to na pewno nie są Maks ani Spark

ja też znam futra :eviltong:

michal_unga napisał(a):
No ja Tobie dam za bardzo włochate:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

:evil_lol:

bianka19 napisał(a):
Kiedy zdjęcia ? :razz:

....dopiero były :razz:

J.G napisał(a):
Dobry wieczór.
Miłego wieczoru życzymy:loveu:

Witam :p

A.

Posted

[quote name='AngelsDream']Co do zdjęć - samo futro z oczami. ;)

Co do wystawy - cóż, ja dlatego cieszę się, że nikogo nie muszę wystawiać.

ja im więcej czytam o wystawach tym bardziej się przekonuję że wystawy nigdy nie będą moją bajką :roll:

Posted

Bo wystawa, to zabawa ;) i jak tu było już napisane raz sie wygrywa, a raz przegrywa. Pewnie, że na ringu jest adrenalinka, nerwy itp :lol: i pewnie, że fajnie jest wygrywać ale grunt to dobrze sie bawić i nie brać wszystkiego zbyt poważnie, bo na układy nie ma rady, a i gusta bywaja różne :p

Ja za to wczoraj dowiedziałam się, że jestem rasistką, bo jak ktoś ma rasowego psa, to musi mieć rasistowskie poglądy :diabloti:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Ja codziennie budzę się o 5.30.....

A.

tak się da??? :crazyeye::crazyeye:

ja codziennie chodze spać po 4..
skoro Ty za 2 h wstajesz to hmm Milego dnia? ;)

Posted

[quote name='AngelsDream']Co do zdjęć - samo futro z oczami. ;)

Co do wystawy - cóż, ja dlatego cieszę się, że nikogo nie muszę wystawiać.

Oczaste futra, albo futrzaste oczy......;)

[quote name='jonQuilla']ja im więcej czytam o wystawach tym bardziej się przekonuję że wystawy nigdy nie będą moją bajką :roll:

[quote name='jamnicze']Bo wystawa, to zabawa ;) i jak tu było już napisane raz sie wygrywa, a raz przegrywa. Pewnie, że na ringu jest adrenalinka, nerwy itp :lol: i pewnie, że fajnie jest wygrywać ale grunt to dobrze sie bawić i nie brać wszystkiego zbyt poważnie, bo na układy nie ma rady, a i gusta bywaja różne :p

Ja za to wczoraj dowiedziałam się, że jestem rasistką, bo jak ktoś ma rasowego psa, to musi mieć rasistowskie poglądy :diabloti:

O, jakie ładne określenie.....:diabloti:

Wystawy są fajne, niezależnie od wyniku, trzeba mieć dystans i nie traktować zbyt serio wszystkiego, a sędziowie, którzy nie są obiektywni dają sami o sobie świadectwo.....

[quote name='Agappe']tak się da??? :crazyeye::crazyeye:

ja codziennie chodze spać po 4..
skoro Ty za 2 h wstajesz to hmm Milego dnia? ;)

Nie ma wyjścia jak praca wzywa :roll:
Miłych snów i dobrego dnia ;)

A.