M&S Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Izabela124. napisał(a):Ha ha ha nieprawda:eviltong: My tylko ładnie domagamy się o zdjęcia:razz: ...znaczy się, że to jest sadyzm......:angryy::angryy::angryy::evil_lol: A. Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):...znaczy się, że to jest sadyzm......:angryy::angryy::angryy::evil_lol: A. Nieee no coś Ty :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
M&S Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Izabela124. napisał(a):Nieee no coś Ty :eviltong::eviltong::eviltong: dobra, dobra...i tak wiem swoje ;), jak stare futro (Maks) :diabloti: będzie chciało jutro jechać ze mna, to porobię i moze w niedziele cos wstawie, a jak nie bedzie chciał to trzeba czekać na foty Sparka.....po niedzieli :eviltong: A. Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Maks i Spark napisał(a):dobra, dobra...i tak wiem swoje ;), jak stare futro (Maks) :diabloti: będzie chciało jutro jechać ze mna, to porobię i moze w niedziele cos wstawie, a jak nie bedzie chciał to trzeba czekać na foty Sparka.....po niedzieli :eviltong: A.he he he Do Maksia: Musisz jechać, bo chcemy obejrzeć zdjęcia:evil_lol::lol: Quote
M&S Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='Izabela124.']he he he Do Maksia: Musisz jechać, bo chcemy obejrzeć zdjęcia:evil_lol::lol: Zobaczymy :cool3: [quote name='jonQuilla']dobranoc :loveu: I dzień dobry A. Quote
taxelina Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Juz tak wczesnie jestes? Maks i Spark napisał(a): Zła jestem :angryy: ten mój stary futrzak nie chce dać sie wyczesać jazdy robi....:mad::mad::mad: rozumiem, że ma swoje lata, ale wkurza mnie okruutnie :diabloti::diabloti::diabloti: A. I jak to okazuje? Quote
M&S Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 deer_1987 napisał(a):Juz tak wczesnie? Tak dziś też rano wstałam....:cool3: A. Quote
taxelina Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/12830263-post3802.html edytowalm posta :D Quote
M&S Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='deer_1987']http://www.dogomania.pl/forum/12830263-post3802.html edytowalm posta :D tak teraz zauważyłam ;) jak okazuje, hę...nie ma cierpliwosci, odstawia galopadę, mogę czesać 5-10 min, a potem daje dluga, powarkuje, ogon i portki, to horror, bo jak trzymam, to się wyrywa więc musze puścic, zeby mi ogon w reku nie został....a nie będę za durniem biegała....no co zrobić wiek ma swoje prawa. A. Quote
taxelina Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 No to Niunia jak sie cos wezmie do czesania to siada i takie dumne miny robi ze sie ja czesze :P Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 :lol: Doberek, miłego dnia :lol: Niekiedy bywa, że nie mają ochoty na czesanie :angryy: Jak mogę sobie pozwolić na zabawę to zmęczę draństwo a potem już się poddają. Innym razem żwacze-śmierdziuszki pomagają. Najgorzej jest z MuSanem. Jak nie ma ochoty na czesanie to bardzo stanowczo łapę kładzie na moją rękę z grzebieniem :evil_lol:. Wtedy wiem, że nic z tego nie będzie :evil_lol: Grzebień idzie na bok a my się zwyczajnie czochramy, czyścimy uszy po raz 100. Raz pomaga, pies się uspokaja i pozwala czesać a innym razem nie. Choć przyznam ze czarne futro na jeden raz było wyczesane jak było malusie:angryy:. W chwili obecnej rozkładam na kilka podejść. Zwyczajnie bolą mnie ręce:angryy: Quote
jamnicze Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Ładne rzeczy 2dni mnie nie było, a tu tyle nagadane i ani jednego zdjęcia :mad: Quote
Foxowa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Mogłabyś mi napisać na której stronie masz fotki ;) Bo do bannera potrzebuje :) Quote
M&S Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='deer_1987']No to Niunia jak sie cos wezmie do czesania to siada i takie dumne miny robi ze sie ja czesze :P Maks nigdy nie robil jazd z cesaniem....na stare lata mu odbija :cool3: [quote name='deer_1987']Jakie plany na dzisiaj macie? Pojechalismy do przyjaciół....;):lol: [quote name='Mania&Dolly&MuSan']:lol: Doberek, miłego dnia :lol: Niekiedy bywa, że nie mają ochoty na czesanie :angryy: Jak mogę sobie pozwolić na zabawę to zmęczę draństwo a potem już się poddają. Innym razem żwacze-śmierdziuszki pomagają. Najgorzej jest z MuSanem. Jak nie ma ochoty na czesanie to bardzo stanowczo łapę kładzie na moją rękę z grzebieniem :evil_lol:. Wtedy wiem, że nic z tego nie będzie :evil_lol: Grzebień idzie na bok a my się zwyczajnie czochramy, czyścimy uszy po raz 100. Raz pomaga, pies się uspokaja i pozwala czesać a innym razem nie. Choć przyznam ze czarne futro na jeden raz było wyczesane jak było malusie:angryy:. W chwili obecnej rozkładam na kilka podejść. Zwyczajnie bolą mnie ręce:angryy: Tak te nastroje psie :mad::evil_lol:;) [quote name='jamnicze']Ładne rzeczy 2dni mnie nie było, a tu tyle nagadane i ani jednego zdjęcia :mad: ...nie ma mocy sprawczej ;) [quote name='J.G']Dzień dobry:loveu: witaj :p [quote name='Foxowa']Mogłabyś mi napisać na której stronie masz fotki ;) Bo do bannera potrzebuje :) jasne jutro poszukam.... A. Quote
M&S Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 deer_1987 napisał(a):Juz coraz blizej do zdjec :D ;):lol: gosiaja napisał(a):miłej niedzieli życzę :) Dzieki, ja również zyczę :) Błyskotka napisał(a):Doberek :). Hello :p A. Quote
M&S Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 wstawię kilka futer na początek :) cdn. ;) A. Quote
taxelina Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 eee? fotki tutaj? Az zamarlam i czekam an wiecej :D Quote
sunshine Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Śliczne puchacze:loveu:. wtuliła bym się w to futro:razz: Quote
M&S Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 deer_1987 napisał(a):eee? fotki tutaj? Az zamarlam i czekam an wiecej :D :eviltong::eviltong::eviltong: sunshine napisał(a):Śliczne puchacze:loveu:. wtulił bym się w to futro:razz: Dzięki, tak jest się do czego przytuluć ;):lol: A Quote
Recommended Posts