M&S Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 jamnicze napisał(a):Troszkę mnie nie było, A ja cieszę się, że jesteś :lol::multi:;) A. Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):A ja cieszę się, że jesteś :lol::multi:;) A. To miło :), szkoda, że nie możesz wpaść do Sopotu :-( spróbuje te wilcze z Chojnic jeszcze wstawić (jak nie padnę ;)) Quote
M&S Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 jamnicze napisał(a):To miło :), szkoda, że nie możesz wpaść do Sopotu :-( spróbuje te wilcze z Chojnic jeszcze wstawić (jak nie padnę ;)) Do Sopotu jednak daleko jest......:shake: ok. jak nie padniesz ;) A. Quote
bety Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):Do Sopotu jednak daleko jest......:shake: ok. jak nie padniesz ;) A. Jakie daleko - przeca to od nas rzut beretem :evil_lol:, też mi wymówka. :p Pzdr Quote
M&S Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 bety napisał(a):Jakie daleko - przeca to od nas rzut beretem :evil_lol:, też mi wymówka. :p Pzdr No jasne, to zależy jaki kto ma wyrzut....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
bety Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):No jasne, to zależy jaki kto ma wyrzut....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Oczywista oczywistość :diabloti: Pzdr Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Maks i Spark napisał(a): ok. jak nie padniesz ;) A. I rzutem na taśmę wstawiłam u siebie wilcze z soboty w Chojnicach :razz: Quote
M&S Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 jamnicze napisał(a):I rzutem na taśmę wstawiłam u siebie wilcze z soboty w Chojnicach :razz: Super, zaraz lete....:lol::multi: A. Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 agnethka napisał(a):ooo... jakie zmiany w avku i bannerku :razz: Cześć :) nie stary banerek i avatar, ale kiedyś jakś .....mi usunął i suwaczki też mi usunął :angryy::diabloti:, znalazłam stary i nich znowu spróbuje, to......:mad::mad::mad: A. Quote
Cavy Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Witamy się po raz pierwszy :multi: Cudna galeryjka, a bannerek piękny :loveu: Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 agnethka napisał(a):a czemu usunął, przecież dobry jest :roll: Powiedziałaby co myślę na temat moderatorów, ale jestem dobrze wychowana ;):evil_lol: i nie będę uzywała wyrazów....:cool3: Błyskotka napisał(a):Witam w słoneczną sobotę :). Ja również witam Cię słonecznie :lol: Cavy napisał(a):Witamy się po raz pierwszy :multi: Cudna galeryjka, a bannerek piękny :loveu: Miło powitać nowego gościa :lol::lol::multi: Dzięki za miłe słowa, zapraszmy ponownie :p bianka19 napisał(a):Heej wam :loveu::loveu: Hej, hej :lol: A. Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 andromeda napisał(a):Dzien dobry z leniwej Wielkopolski :p Witaj, Warszawa też leniwa ;):p A. Quote
andromeda Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witaj, Warszawa też leniwa ;):p A. To napewno pamietam jak pierwszy raz byłam w Warszawie, i przezyłam szok po tym jak wysiadłam z tramwaju. Fala goracego powietrza z asfaltu az mnie poddusiła :evil_lol: Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 andromeda napisał(a):To napewno pamietam jak pierwszy raz byłam w Warszawie, i przezyłam szok po tym jak wysiadłam z tramwaju. Fala goracego powietrza z asfaltu az mnie poddusiła :evil_lol: Jak jest upał, to takich atrakcji jest pod dostatkiem ;), ale dziś upału nie ma, tylko takie miłe ciepłe powietrze.... A. Quote
jamnicze Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 A nad morzem zawsze na miły wiaterek można liczyć :) Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 jamnicze napisał(a):A nad morzem zawsze na miły wiaterek można liczyć :) Tak to prawda, morska bryza dla orzeźwienia :lol: A. Quote
M&S Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 deer_1987 napisał(a):No brakowalo mi waszego banerka.. Dzięki :p Mam nadzieję, że już czepiać się nie będą :cool3: A. Quote
taxelina Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Jakie plany na dzis? ja zaraz dalej krolisiowe zdjecia dam :D Quote
M&S Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Jakie plany na dzis? ja zaraz dalej krolisiowe zdjecia dam :D Jeszcze niesprecyzowane ;) na razie kaffę piję :p A. Quote
taxelina Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):Jeszcze niesprecyzowane ;) na razie kaffę piję :p A. No to milej kawy :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts