J.G Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):Oj, Ty się kiedyś doigrasz...:mad::mad::mad: A. Wiem ;). . Quote
taxelina Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 blad 504.. wiec na szybko jestem poki mnie dogo wpuscilo.. Quote
M&S Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 J.G napisał(a):Wiem ;). . To dobrze :evil_lol:;) deer_1987 napisał(a):blad 504.. wiec na szybko jestem poki mnie dogo wpuscilo.. Doberek :) A. Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ej, coś jakby Galeria zamierała. Tylko dzień dobry i dobranoc... A gdzie fotki? Aniu, wolałam, jak leżałaś z nogą w gipsie, bo wtedy przynajmniej fotki były, nowości domowe itp. A teraz to Ty ciągle gdzieś się włóczkujesz... Pzdr. Quote
M&S Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 bianka19 napisał(a):Dobry. :loveu: Cześć :) agnethka napisał(a):nie dbasz o nasze oczęta :watpliwy: :crazyeye: J.G napisał(a):Dzień dobry. Życzę miłego dnia.:loveu: Dzień dobry, życzę miłego wieczoru :lol: Asiaczek napisał(a):Ej, coś jakby Galeria zamierała. Tylko dzień dobry i dobranoc... A gdzie fotki? Aniu, wolałam, jak leżałaś z nogą w gipsie, bo wtedy przynajmniej fotki były, nowości domowe itp. A teraz to Ty ciągle gdzieś się włóczkujesz... Pzdr. No nie.....ja niedługo do ukochanej pracy idę :cool3: mam multum rzeczy do nadrobienia.....nie mam jakoś weny na fotki.....:roll: deer_1987 napisał(a):No wlasnie.. brak zdjec.. Brak.... A. Quote
andromeda Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Foteczki nowe, foteczki stare. kazde fajne do poogladania :p nooooo daaaaawaj fotencje :diabloti: Quote
M&S Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 andromeda napisał(a):Foteczki nowe, foteczki stare. kazde fajne do poogladania :p nooooo daaaaawaj fotencje :diabloti: nie mam wszystkie dałam.... może jutro coś mi się uda zrobić A. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Dzień dobry, życzę miłego piątku :lol: A. Quote
Agniecha93 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Witam :multi: Asiaczek napisał(a):O, to ja poprosze kicie!:loveu: a ja całą ferajnę :eviltong: Quote
M&S Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Agniecha93']Witam :multi: a ja całą ferajnę :eviltong: , niczego nie obiecuję [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :). A. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 bianka19 napisał(a):Heej:multi: Doberek :lol: A. Quote
taxelina Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 No to kiedy sie mozna zdjec tu spodziewac? Quote
M&S Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 andromeda napisał(a):Witam ja, i moje ogony :evil_lol: Witam słonecznie :lol:, moje futra też ;) deer_1987 napisał(a):No to kiedy sie mozna zdjec tu spodziewac? nie wiem.... A. Quote
bety Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 deer_1987 napisał(a):No to kiedy sie mozna zdjec tu spodziewac? Pewnie za rok. :eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong: Pzdr Quote
M&S Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 bety napisał(a):Pewnie za rok. :eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong: Pzdr agnethka napisał(a):i w dodatku niewiadomo który :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystko to być może....:evil_lol::eviltong: A. Quote
M&S Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='jonQuilla']cześć :multi::loveu: Cześć :lol: A. Quote
jamnicze Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Troszkę mnie nie było, patrzę :-o, o, tyle stron do nadrobienia, ale sobie zdjęć pooglądam :p . . . i co? i pstro, ani jednego zdjęcia :angryy::mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts