M&S Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 andromeda napisał(a):Witamy z deszczowego Szamocina :multi: Witanko :), u nas też deszczowo, a w nocy była super burza :p A. Quote
R.J.Osanna Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Witam w poniedziałkowe popołudnie:multi: U nas w nocy była ostra burza, a teraz od rana leje, normalnie ściana deszczu:crazyeye:. Z piecholami nie ma jak wyjść:shake: Ale nie warto narzekać, będzie więcej kwiatków:lol: Quote
jamnicze Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 U nas deszcze zapowiadali, ale na razie tylko chmurki się zbierają :razz: Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Eh szkoda ze nie ma wiecej ale sie nic nie poradzi :D u nas pada caly dzien.. Quote
M&S Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='R.J.Osanna']Witam w poniedziałkowe popołudnie:multi: U nas w nocy była ostra burza, a teraz od rana leje, normalnie ściana deszczu:crazyeye:. Z piecholami nie ma jak wyjść:shake: Ale nie warto narzekać, będzie więcej kwiatków:lol: Hello, u nas wypogodziło się i nawe jakieś słońce niesmiało zza chmur wychodzi :p śliczne :lol: http://images43.fotosik.pl/173/66a4256cee4d2133.jpg Dzięki :) [quote name='agnethka']przyszłam dobranoc powiedzieć :evil_lol: już :crazyeye:, ja własnie z krótkiego snu sie obudziłam....:p [quote name='jamnicze']U nas deszcze zapowiadali, ale na razie tylko chmurki się zbierają :razz: Dobrze macie :cool3: [quote name='deer_1987']Eh szkoda ze nie ma wiecej ale sie nic nie poradzi :D u nas pada caly dzien.. To ja przesyłam trochę tego nieśmiałego słonka :lol::lol: A. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 deer_1987 napisał(a):Dziekuje ale cos dojsc nie chce :( Bo to nie ma tak hop-siup i juz słonko jest! Nasza PP działa z pewnym takim opóźnieniem... moze jutro albo pojutrze będzie...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Bo to nie ma tak hop-siup i juz słonko jest! Nasza PP działa z pewnym takim opóźnieniem... moze jutro albo pojutrze będzie...:evil_lol: Pzdr. niestety nic nie ma na już....:cool3: deer_1987 napisał(a):Jutro ma padac :P u nas też chyba ma padać.... A. Quote
bety Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witanko :), u nas też deszczowo, a w nocy była super burza :p A. No to teraz wiem gdzie była ta burza, u nas tylko błyskawice były w nocy (nawet nie grzmiało) aż się jasno robiło. Dopiero tak ok. 5 rano spadł deszcz. [quote name='Maks i Spark'] Ktoś się motykami zaraził. :p Pzdr Quote
M&S Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 bety napisał(a):No to teraz wiem gdzie była ta burza, u nas tylko błyskawice były w nocy (nawet nie grzmiało) aż się jasno robiło. Dopiero tak ok. 5 rano spadł deszcz. Ktoś się motykami zaraził. :p Pzdr Były i grzmoty i błyskawice :p i deszcz też był.... Aha ;) A. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przygrzało czy co??? Laguna, motyle :-o A może tęskno do urlopu??? Pozdrawiam. Ps. Jak się fotki maja???;) Quote
M&S Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Mania&Dolly&MuSan napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przygrzało czy co??? Laguna, motyle :-o A może tęskno do urlopu??? Pozdrawiam. Ps. Jak się fotki maja???;) Tęskno..... Fotki na wsteczu są....nie widziałaś? A. Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 a ja zasnelam o 18 i spalam az do 22.. teraz zasnac ni moge.. Quote
M&S Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 agnethka napisał(a):przyszłam się do Was poszlajać ;) Ooo, nie śpisz :cool3:, a szlajaj się na zdrowie :evil_lol:;) deer_1987 napisał(a):a ja zasnelam o 18 i spalam az do 22.. teraz zasnac ni moge.. ja też trochę kimałam, ale idę spać...:) A. Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Maks i Spark napisał(a): ja też trochę kimałam, ale idę spać...:) A. No to dobranoc!! ja troche zdjec zmiejsze zeby miec na jutro i tez sie klade :D Quote
M&S Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 agnethka napisał(a):nie śpię i nie spałam - nie da rady spać w dzień przy tej trzodzie :evil_lol: ja nie mam takich problemów, śpię i już, a futra też :evil_lol: deer_1987 napisał(a):No to dobranoc!! ja troche zdjec zmiejsze zeby miec na jutro i tez sie klade :D Miłych snów :) A. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):Tęskno..... A. A komu to tęskno do urlopu...?:-o:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja rozumiem, że "każdemu wolno kochać", ale czy Ty aby nie przesadzasz?:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='deer_1987']Dobranoc - tez tz fotka http://sherry-niunia.home.pl/IMG_2328.jpg śliczna, dzięki :lol: [quote name='agnethka']oj to staffiki śpią ze mną ;) ale gówniara ma bzika i świruje, ona nie umie spać u mnie w pokoju :roll: Aaa, to małą na aut....;) dobranoc.... A. Quote
bety Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):Tęskno..... Fotki na wsteczu są....nie widziałaś? A. Ha, ha tak dużo tych fotek, że nikt ich nie zauważa - hi hi hi hi hi hi :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
M&S Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 [quote name='bety']Ha, ha tak dużo tych fotek, że nikt ich nie zauważa - hi hi hi hi hi hi :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Ha ha ha...... A. Quote
Recommended Posts