michal_unga Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 deer_1987 napisał(a):A dzisiaj juz fotki beda!!!!!!!!!! miejmy nadzieję, że tak i do tego dużo szpicowych:evil_lol::evil_lol:. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Wpadłam się przywitać :lol::lol::lol:. Sprawdzić co u Was :lol::lol::lol: Czekam na fotki :p:p:p Pozdrawiamy Quote
M&S Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 michal_unga napisał(a):miejmy nadzieję, że tak i do tego dużo szpicowych:evil_lol::evil_lol:. ....Michał, a fotki robiłeś? Asiaczek napisał(a):A co, u Tulasów byłyscie? pzdr. Tak :p Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Wpadłam się przywitać :lol::lol::lol:. Sprawdzić co u Was :lol::lol::lol: Czekam na fotki :p:p:p Pozdrawiamy Doberek, ciesze się, że wpadłaś :lol: A. Quote
jamnicze Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Cześć :p A w Chojnicach były dwa wilcze i mam fotki :razz: Quote
M&S Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 jamnicze napisał(a):Cześć :p A w Chojnicach były dwa wilcze i mam fotki :razz: Wiem, widziałam plan sędziowania...;) fajnie, że masz foty :p A. Quote
Błyskotka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ooooo zdjęcia :multi:. Czekamy na jeszcze :cool3:. Quote
M&S Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 AngelsDream napisał(a):Ciekawe ringi - jakie podłoże? Taka kostka chodnikowa. A. Quote
bety Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Hm, coś mało tych fotek :shake::evil_lol: - i po co ja ich wyczekiwałam :roll: przez tyyyyyyyyyyle dni.:eviltong::evil_lol::diabloti: Pzdr Quote
taxelina Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 bety napisał(a):Hm, coś mało tych fotek :shake::evil_lol: - i po co ja ich wyczekiwałam :roll: przez tyyyyyyyyyyle dni.:eviltong::evil_lol::diabloti: Pzdr dokladnie to samo mialam napisac... Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ... może jeszcze Mania coś ma w aparacie...? pzdr. Quote
M&S Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 bety napisał(a):Hm, coś mało tych fotek :shake::evil_lol: - i po co ja ich wyczekiwałam :roll: przez tyyyyyyyyyyle dni.:eviltong::evil_lol::diabloti: Pzdr deer_1987 napisał(a):dokladnie to samo mialam napisac... tylko tyle się nadało do pokazania :cool3: Asiaczek napisał(a):... może jeszcze Mania coś ma w aparacie...? pzdr. nie ma więcej....:shake: A. Quote
Agniecha93 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Witamy po raz pierwszy :multi: Masz piękne psy. Będziemy wpadać częściej :cool3: Quote
Błyskotka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dzień Dobry :). Nie ma więcej fotek ? Szkoda :roll:. Quote
M&S Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Agniecha93 napisał(a):Witamy po raz pierwszy :multi: Masz piękne psy. Będziemy wpadać częściej :cool3: Witam nowego gościa, miło że przyszłaś do nas :) Zapraszamy A. Quote
M&S Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Nie ma więcej fotek ? Szkoda :roll:. Hej Aniu :), inne foty się nie nadają.....też żałuję A. Quote
Recommended Posts