Asiaczek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Maks i Spark napisał(a): Hello, dopiero wróciłysmy....miałyśmy baaardzo pracowity dzień ;):p A. Co, znowu wizyta u chirurgów? Maks i Spark napisał(a):Hej, hej :) Niestety w Spopocie nas nie będzie, ale może towarzysko przyjedziemy....zobaczymy ;) A. Ooooo, byłoby super!!! Maks i Spark napisał(a):...trzeba je trochę obrobić, ale to zadanie dla Marysi....:cool3: więc to może trochę potrwać A. A Ty nie możesz poobrabiać foteczek? Pzdr. Quote
M&S Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Asiaczek napisał(a):Co, znowu wizyta u chirurgów? Ooooo, byłoby super!!! A Ty nie możesz poobrabiać foteczek? Pzdr. Nie u chirurgów, na szczeście nie byłam.... Zobaczymy jak w praniu Sopot wyjdzie ;) Nie znam się specjalnie na obrabianiu fot... A. Quote
jamnicze Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Maks i Spark napisał(a): Niestety w Spopocie nas nie będzie, ale może towarzysko przyjedziemy....zobaczymy ;) A. O, fajnie byłoby się poznać :multi:, to się długo nie zastanawiaj, tylko w pociąg i przyjeżdżaj :p Quote
J.G Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hej, hej :) Fakt trochę się zmęczyłam....a niespodziankę widziałam :lol:, ale trochę mała ta niespodzianka....chcę jeszcze :cool3: A. Więcej nie mam:diabloti: Quote
M&S Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 jamnicze napisał(a):O, fajnie byłoby się poznać :multi:, to się długo nie zastanawiaj, tylko w pociąg i przyjeżdżaj :p Też tak myślę, że fajnie byłoby się tak na "żywca" zobaczyć ;) J.G napisał(a):Więcej nie mam:diabloti: jak to, nie wierze, tylko tyle :crazyeye::crazyeye::placz::placz: deer_1987 napisał(a):Dzien dobry!! Doberek :) A. Quote
gosiaja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 miłego piątku a to mój ostatni dzień pracy i na urlop :multi: Quote
gosiaja Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 ale jak sobie pomyślę ile będę miała po tych dwóch tygodniach na dogo do nadrabiania :shake: Quote
jamnicze Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 gosiaja napisał(a):ale jak sobie pomyślę ile będę miała po tych dwóch tygodniach na dogo do nadrabiania :shake: :evil_lol:, ja po górach jeszcze się nie mogę ze wszystkim uporać :diabloti: Quote
bety Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Maks i Spark napisał(a):Nie znam się specjalnie na obrabianiu fot... A. Phi też mi wymówka, jakby to była straszna filozofia. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam - niecierpliwie - na jakieś fotki. :p Pzdr Quote
M&S Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 gosiaja napisał(a):miłego piątku a to mój ostatni dzień pracy i na urlop :multi: gosiaja napisał(a):ale jak sobie pomyślę ile będę miała po tych dwóch tygodniach na dogo do nadrabiania :shake: Baw się dobrze, a z tym nadrabianiem nie będzie tak źle ;):lol: jamnicze napisał(a)::evil_lol:, ja po górach jeszcze się nie mogę ze wszystkim uporać :diabloti: eeetam, dobrze Ci idzie...:evil_lol: Cordia napisał(a):dzien dobry :) Witam pięknie :lol: bety napisał(a):Phi też mi wymówka, jakby to była straszna filozofia. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam - niecierpliwie - na jakieś fotki. :p Pzdr Cierpliwość jest jedną z cnót.....ćwicz się :eviltong: Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Dobry wieczór :p deer_1987 napisał(a):Dzien dobry :D Witam :lol: A. Quote
bety Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Maks i Spark napisał(a): Cierpliwość jest jedną z cnót.....ćwicz się :eviltong: Nieeeeeeeeee, :eviltong: domagam się natychmiastowego wstawienia fotek. :eviltong::evil_lol::diabloti::cool3: Pzdr Quote
Iza. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Czeeeeesc :loveu::multi: Ja tez czekam na foteczki :loveu::cool3: Quote
M&S Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 bety napisał(a):Nieeeeeeeeee, :eviltong: domagam się natychmiastowego wstawienia fotek. :eviltong::evil_lol::diabloti::cool3: Pzdr słyszę nie krzycz już tak :evil_lol: Iza. napisał(a):Czeeeeesc :loveu::multi: Ja tez czekam na foteczki :loveu::cool3: Cześć :) fotki może będą w niedzielę :cool3: A. Quote
Iza. Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Maks i Spark napisał(a): fotki może będą w niedzielę :cool3: A. No chyba zartujesz :mad: Do niedzieli jeszcze tyyyle czasu :shake::diabloti: Quote
M&S Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Iza. napisał(a):No chyba zartujesz :mad: Do niedzieli jeszcze tyyyle czasu :shake::diabloti: Tylko sobota, a jutro nas nie ma....:p A. Quote
Iza. Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Maks i Spark napisał(a):Tylko sobota, a jutro nas nie ma....:p A. Szkoda, to ja czekam do tej niedzieli :eviltong: Quote
M&S Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='deer_1987']Oj nie ma was dzis? :( Własnie wróciłysmy :lol: [quote name='jonQuilla']cześć Wam :loveu::multi: Cześć Ci ;):p [quote name='Iza.']Szkoda, to ja czekam do tej niedzieli :eviltong: Ok. :) A. Quote
Recommended Posts