gosiaja Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Witamy się w środku tygodnia :) miłego dzionka życzę Quote
Asiaczek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 [quote name='Maks i Spark']Mania poszła sobie....na gryla, a u nas pada A. E, to już historia... ten deszcz... [quote name='Maks i Spark']Tak na serio, to muszę poczekać jak do nas dojdą, bo karta z fotami pojechała.....zapomniałam zgrać, tych które były na innym aparacie :oops::oops::oops: A. Oj, fafuły, no.... Karta im się wzięła i pojechała... Eh... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 deer_1987 napisał(a):Co tu tak pusto? Jedna dogorywa po grillu, a druga włoczkuje się nie wiadomo gdzie...:evil_lol: pzdr. Quote
M&S Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 gosiaja napisał(a):Witamy się w środku tygodnia :) miłego dzionka życzę Witam i dziekuję :lol: deer_1987 napisał(a):Co tu tak pusto? Asiaczek napisał(a):Jedna dogorywa po grillu, a druga włoczkuje się nie wiadomo gdzie...:evil_lol: pzdr. Hello, dopiero wróciłysmy....miałyśmy baaardzo pracowity dzień ;):p A. Quote
M&S Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 deer_1987 napisał(a):No to witamy Was wieczorem!! My też Cię witamy serdecznie :p A. Quote
J.G Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Witam:loveu: Widać że jesteście zmęczone po dzisiejszym dniu bo tu cisza zapanowała:diabloti: Zobaczcie w poczcie e-mailowej czeka niespodzianka;) Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Troszkę mnie nie było- zasprzątałam się bez pamięci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaległości nadrobione :lol: Pozdrawiamy A może wybieracie się do Sopotu????? Quote
M&S Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 J.G napisał(a):Witam:loveu: Widać że jesteście zmęczone po dzisiejszym dniu bo tu cisza zapanowała:diabloti: Zobaczcie w poczcie e-mailowej czeka niespodzianka;) Hej, hej :) Fakt trochę się zmęczyłam....a niespodziankę widziałam :lol:, ale trochę mała ta niespodzianka....chcę jeszcze :cool3: Mania&Dolly&MuSan napisał(a):Troszkę mnie nie było- zasprzątałam się bez pamięci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaległości nadrobione :lol: Pozdrawiamy A może wybieracie się do Sopotu????? Jesteś, jak miło :multi::lol: ...tak, po takich pracach budowlanych jest co sporzątać :evil_lol:;) Niestety w Spopocie nas nie będzie, ale może towarzysko przyjedziemy....zobaczymy ;) A. Quote
M&S Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 gosiaja napisał(a):miłego dzionka życzę :) Dzięki, my również życzymy Wam miłego czwartku :p A. Quote
M&S Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Kiedy będą zaległe fotki ? ...trzeba je trochę obrobić, ale to zadanie dla Marysi....:cool3: więc to może trochę potrwać A. Quote
jonQuilla Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 dzień dobry :multi::loveu: ale tu fotek na mnie czekało :cool3: w końcu dotarłam i wszystko nadrobiłam :) miłego dnia życzę ;) Quote
M&S Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 deer_1987 napisał(a):Czyli trzeba czekac na zdjecioa? ....niom, troszeczkę :) A. Quote
M&S Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 deer_1987 napisał(a):A ile to troszeczke bedzie? :D nie wiem, zależy jak będzie z czasem....mamy trochę zaległości do nadrobienia :roll: A. Quote
M&S Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Izabela124. napisał(a):Hej wam futrzaki i pańciu :multi: Hej Bobisiowa pańciu :lol: A. Quote
taxelina Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 No to poczekam cierpliwie :D mi sie skonczyly zmiejszone i wlasnie do konca sesje zmniejszylam to nbede miec co wstawiac :D Quote
M&S Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 deer_1987 napisał(a):No to poczekam cierpliwie :D mi sie skonczyly zmiejszone i wlasnie do konca sesje zmniejszylam to nbede miec co wstawiac :D Ok. ;) A. Quote
lolka75 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 czesc Dziewuszki:loveu::multi: to ja sie przylaczam do czekania na fotki;) Quote
M&S Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 lolka75 napisał(a):czesc Dziewuszki:loveu::multi: to ja sie przylaczam do czekania na fotki;) Cześć Lolciu!!!!! A. Quote
Recommended Posts