M&S Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Błyskotka']Dzień Dobry :). Witaj Aniu A. Quote
M&S Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Przekazuję wszystkim pozdrowienia od Marysi :lol: A. Quote
gosiaja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):Przekazuję wszystkim pozdrowienia od Marysi :lol: A. dzięki a u niej dobrze ?? bo w wiadomościach mówili że pogoria straciła wszystkie maszty Quote
M&S Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 gosiaja napisał(a):dzięki a u niej dobrze ?? bo w wiadomościach mówili że pogoria straciła wszystkie maszty Tak u Mani wszystko ok. są gdzieś na wysokości Łotwy, a o Pogorii słyszałam....szkoda łajby i nie bardzo wiadomo, co mogłobyć przyczyną, bo Marysia mówiła, że aż tak nie wieje, żeby maszty łamało, raczej jest mglisto.... A. Quote
J.G Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):Przekazuję wszystkim pozdrowienia od Marysi :lol: A. Dziękujemy:loveu: i również Manie pozdrawiamy. Quote
M&S Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 J.G napisał(a):Dziękujemy:loveu: i również Manie pozdrawiamy. DZiękuję, przekażę Marysi....:lol: A. Quote
gosiaja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Maks i Spark napisał(a):Tak u Mani wszystko ok. są gdzieś na wysokości Łotwy, a o Pogorii słyszałam....szkoda łajby i nie bardzo wiadomo, co mogłobyć przyczyną, bo Marysia mówiła, że aż tak nie wieje, żeby maszty łamało, raczej jest mglisto.... A. To dobrze że wszystko ok czasami coś musi się popsuć i trafiło akurat na nich Quote
M&S Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 gosiaja napisał(a):To dobrze że wszystko ok czasami coś musi się popsuć i trafiło akurat na nich Mania przeżywa bo na Pogorii płynęła do Dakaru..... A. Quote
M&S Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 trochę fotek z rejsu szkoleniowego 2007 roku do Szwecji.... Quote
jonQuilla Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ale rewelacja :) jak ja bym chciała kiedyś w taki rejsik wyruszyć :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/12592224-post2814.html Quote
M&S Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 J.G napisał(a):Rewelacyjne fotki,bardzo mi się podobają.:loveu: Błyskotka napisał(a):Super fotki :multi::multi::multi:. Bardzo dziękuję :lol:, miło mi że się podobają a nie chwaląc się powiem, że to Moje Dziecko :loveu: takie zdolne jest :p;) A. Quote
taxelina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/12592257-post2817.html Quote
Recommended Posts