M&S Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Dzięki gosiaja :lol: całkiem spory żagielek ;) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_9071.jpg ciekawe jakie foty Mania przywiezie.... kazałam dużo robić A. Quote
taxelina Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']ooo, żabka zmienia garnitur...;) http://sherry-niunia.home.pl/zmiana.jpg fajnie, dziekuję :) A. Niom, podobno z reguly nie zauwaza sie bo to szybko nastepuje :D Quote
J.G Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']dobrego dnia życzę A. Dzięki wzajemnie. Quote
M&S Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 J.G napisał(a):Dzięki wzajemnie. A widziałeś zdjęcia? A. Quote
J.G Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):A widziałeś zdjęcia? A. Tak widziałem,nawet ptaszka znalazłem,a tej syrenie przydała by się jakaś bielizna.;) Quote
M&S Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 J.G napisał(a):Tak widziałem,nawet ptaszka znalazłem,a tej syrenie przydała by się jakaś bielizna.;) ...E tam, niech się dziewczyna opali...:evil_lol: A. Quote
M&S Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 łał jaki piękny widok :loveu: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_9321a.jpg dziękuję :lol:, aż się rozmarzyłam..... A. Quote
M&S Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='jonQuilla']:loveu::loveu: taki kiedyś będę miała :) ....który będzie Twój ? A. Quote
lolka75 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Jaki piekny zaglowiec Mani:loveu::multi: a jak u niej z choroba morska?;) a serio to ja bardzo podziwiam:loveu: pozdrowki:loveu: Quote
M&S Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 lolka75 napisał(a):Jaki piekny zaglowiec Mani:loveu::multi: a jak u niej z choroba morska?;) a serio to ja bardzo podziwiam:loveu: pozdrowki:loveu: Hej Lolciu, ...a żaglowiec Holenderski jest, sztuka nównka...;) daje sobie radę z chorobą morską....je kisiel:cool3:, Mania lubi pływać i na statku jest baaardzo zdyscyplinowana i dba o porządek:crazyeye: A. Quote
jonQuilla Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']....który będzie Twój ? A. mój będzie jak Dar Młodzieży :loveu::loveu: jak będziesz chciała to dam Ci posterować :cool3::cool3: Quote
M&S Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='jonQuilla'] mój będzie jak Dar Młodzieży :loveu::loveu: jak będziesz chciała to dam Ci posterować :cool3::cool3: Ooooo, życzę Ci tego :lol:. Ja wolę chyba Pogorię, ale na takie pływanie to ja sie nie nadaję, mój ekspert Marysia mi to powiedziała...., ale bardzo dziękuje za propozycję ;):p A. Quote
J.G Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):...E tam, niech się dziewczyna opali...:evil_lol: A. Hehe... tylko żeby skóra jej nie zeszła.:evil_lol: Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 wiedziałam, że na żaglowce mogę liczyć u WAS:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Piękne. Już się doczekać nie mogę fotek, które przywiezie Mania. Dobranoc i kolorowych ;) Quote
jonQuilla Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']Ooooo, życzę Ci tego :lol:. Ja wolę chyba Pogorię, ale na takie pływanie to ja sie nie nadaję, mój ekspert Marysia mi to powiedziała...., ale bardzo dziękuje za propozycję ;):p A. :evil_lol::evil_lol: dzięki zorganizujemy rejs dogomaniaków, tytuł "pies na pokładzie" :evil_lol: Quote
M&S Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='J.G']Hehe... tylko żeby skóra jej nie zeszła.:evil_lol: ... [quote name='Mania&Dolly&MuSan']wiedziałam, że na żaglowce mogę liczyć u WAS:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Piękne. Już się doczekać nie mogę fotek, które przywiezie Mania. Dobranoc i kolorowych ;) dostała zlecenie na foty...;) A. Quote
M&S Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='jonQuilla'] :evil_lol::evil_lol: dzięki zorganizujemy rejs dogomaniaków, tytuł "pies na pokładzie" :evil_lol: to dobry pomysł, a swoją drogą to Spark też powinien popłynąć....Holenderska łajba i pies też jest dobrem narodowym holenderskim....;) A. Quote
Mudik Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Piękne żaglowce i Sparkowa morda:loveu: a i belgijka przystojna:loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Mudik napisał(a):Piękne żaglowce i Sparkowa morda:loveu: a i belgijka przystojna:loveu::loveu::loveu: Zgadzam się z Tobą ;):p gosiaja napisał(a):Miłego dzionka u nas pada :( Cześć, u nas świeci :lol: A. Quote
Recommended Posts