Mudik Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):tak Mudiku to on :) m. To Michał zgadł:p Quote
jamnicze Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Witanko :p Sparkuś przepięknie sie uśmiecha :loveu: Quote
Atrisko Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Czołem m&s'y...:diabloti: Jak poświąteczna rzeczywistość? U nas trochę słońca i dziwna ociężałość:diabloti: Nawet psisko ma "problemy" z rozruszaniem swojego futra...byle do niedzieli-wtedy odpoczniemy.Pozdrówka...J&@ Quote
M&S Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Atrisko napisał(a):Czołem m&s'y...:diabloti: Jak poświąteczna rzeczywistość? U nas trochę słońca i dziwna ociężałość:diabloti: Nawet psisko ma "problemy" z rozruszaniem swojego futra...byle do niedzieli-wtedy odpoczniemy.Pozdrówka...J&@ Cześć Jolu:lol: My jeszcze leniwie:cool3:, na szczęście nie mam ociężałości poświątecznej:evil_lol:, za oknem cisza i spokój tylko ptaszki pitolą cudnie, słoneczko świeci i fajnie jest:p A. Quote
jbk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć Jolu:lol: My jeszcze leniwie:cool3:, na szczęście nie mam ociężałości poświątecznej:evil_lol:, za oknem cisza i spokój tylko ptaszki pitolą cudnie, słoneczko świeci i fajnie jest:p A. Zazdroszczę ciszy i spokoju..... Chociaż w sumie, ja teraz w pracy też sama, w ciszy i spokoju, tyle tylko, że pracować muszę :( Buziaczki poświąteczne :) Quote
lolka75 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Czesc Kochanienkie:loveu: Przyszlam do Was odpoczac:p. A przy okazji podam stawke wilczych w Leeuwarden klasa otwarta, samce: Charmeur Amore v.d. Aviflora Hof (holenderski) Faramir v.h. Earlskamp (holenderski) klasa championow, suczka Especially v.h.Earlskamp VHD (chyba dunka) i to tyle:roll:...dlatego ich nie znalazlam:-(. A tym razem specjalnie dla Was chcialam pofocic szpicki wilcze:-(. Zwlaszcza ze samojedki poszly na pierwszy ogien i okolo 10.45 bylam wolna. Ale moze nastepnym razem sie uda zrobic pare fajnych fotek. Pozdroweczki :loveu: Quote
M&S Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 lolka75 napisał(a):Czesc Kochanienkie:loveu: Przyszlam do Was odpoczac:p. A tym razem specjalnie dla Was chcialam pofocic szpicki wilcze:-(. Zwlaszcza ze samojedki poszly na pierwszy ogien i okolo 10.45 bylam wolna. Ale moze nastepnym razem sie uda zrobic pare fajnych fotek. Pozdroweczki :loveu: Witaj Lolcia!!!! miło, że u nas odpoczywasz:p, dzięki za stawkę....może kiedyś uda nam się pojechać w Twoje strony i naocznie pooglądamy szpicole:cool3: A. Quote
M&S Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow ale sie sypnelo fotkami :D ....troszeczkę:p A. Quote
M&S Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 deer_1987 napisał(a): A jak noga? ...noga jakby lepiej:p, odzyskała właściwy koloryt i .....wczoraj nie była spuchnięta:lol:....zobaczymy, czy dziś też będzie się tak dobrze sprawować:cool3: A. Quote
Atrisko Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Hej, hej....wiosenne Dziewczyny. Wnioskując po "domowym klimacie fotek" to Ania szalała z aparatem...czy tak??? Fajnie,że Twoja nóżka Aniu "wraca do życia" bo na te kule, które pod stołem leżą to już pewnie patrzeć nie możesz i nawet tulipany w wazonie nie pomogą. A zawierzaki przy Tobie to pewnie stały się "prawdziwymi leniwcami"...:diabloti: ...wzięłabyś się za jakiś manicure dla Maksia...:diabloti: Quote
Recommended Posts