Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Czołem m&s'y...:diabloti:
Jak poświąteczna rzeczywistość? U nas trochę słońca i dziwna ociężałość:diabloti: Nawet psisko ma "problemy" z rozruszaniem swojego futra...byle do niedzieli-wtedy odpoczniemy.Pozdrówka...J&@

Posted

Atrisko napisał(a):
Czołem m&s'y...:diabloti:
Jak poświąteczna rzeczywistość? U nas trochę słońca i dziwna ociężałość:diabloti: Nawet psisko ma "problemy" z rozruszaniem swojego futra...byle do niedzieli-wtedy odpoczniemy.Pozdrówka...J&@

Cześć Jolu:lol:

My jeszcze leniwie:cool3:, na szczęście nie mam ociężałości poświątecznej:evil_lol:, za oknem cisza i spokój tylko ptaszki pitolą cudnie, słoneczko świeci i fajnie jest:p

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Cześć Jolu:lol:

My jeszcze leniwie:cool3:, na szczęście nie mam ociężałości poświątecznej:evil_lol:, za oknem cisza i spokój tylko ptaszki pitolą cudnie, słoneczko świeci i fajnie jest:p

A.

Zazdroszczę ciszy i spokoju.....

Chociaż w sumie, ja teraz w pracy też sama, w ciszy i spokoju, tyle tylko, że pracować muszę :(

Buziaczki poświąteczne :)

Posted

Czesc Kochanienkie:loveu:
Przyszlam do Was odpoczac:p.
A przy okazji podam stawke wilczych w Leeuwarden

klasa otwarta, samce:
Charmeur Amore v.d. Aviflora Hof (holenderski)
Faramir v.h. Earlskamp (holenderski)

klasa championow, suczka
Especially v.h.Earlskamp VHD (chyba dunka)

i to tyle:roll:...dlatego ich nie znalazlam:-(. A tym razem specjalnie dla Was chcialam pofocic szpicki wilcze:-(. Zwlaszcza ze samojedki poszly na pierwszy ogien i okolo 10.45 bylam wolna. Ale moze nastepnym razem sie uda zrobic pare fajnych fotek.

Pozdroweczki :loveu:

Posted

lolka75 napisał(a):
Czesc Kochanienkie:loveu:
Przyszlam do Was odpoczac:p.

A tym razem specjalnie dla Was chcialam pofocic szpicki wilcze:-(. Zwlaszcza ze samojedki poszly na pierwszy ogien i okolo 10.45 bylam wolna. Ale moze nastepnym razem sie uda zrobic pare fajnych fotek.

Pozdroweczki :loveu:

Witaj Lolcia!!!!

miło, że u nas odpoczywasz:p, dzięki za stawkę....może kiedyś uda nam się pojechać w Twoje strony i naocznie pooglądamy szpicole:cool3:

A.

Posted

deer_1987 napisał(a):

A jak noga?

...noga jakby lepiej:p, odzyskała właściwy koloryt i .....wczoraj nie była spuchnięta:lol:....zobaczymy, czy dziś też będzie się tak dobrze sprawować:cool3:

A.

Posted

Hej, hej....wiosenne Dziewczyny.
Wnioskując po "domowym klimacie fotek" to Ania szalała z aparatem...czy tak??? Fajnie,że Twoja nóżka Aniu "wraca do życia" bo na te kule, które pod stołem leżą to już pewnie patrzeć nie możesz i nawet tulipany w wazonie nie pomogą.
A zawierzaki przy Tobie to pewnie stały się "prawdziwymi leniwcami"...:diabloti: ...wzięłabyś się za jakiś manicure dla Maksia...:diabloti: