Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Maks i Spark napisał(a):
.....Jacku, jesteś jak zawsze bardzo miły:lol::lol::lol::lol:

A.

Dla ciebie zawsze.;) z innymi różnie to bywa.:evil_lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
witajcie w niedzielne popołudnie, a ja mam dzisiaj "urlopik" od spacerków i na spaceros a Sajdelkiem pognał mój TZ :loveu:

Cześć, to oddajesz się słodkiemu lenistwu;)

A.

Posted

Hej,
gratuluje wyników.
I musze szczerze powiedziec, że gdyby nie nerwy Mani a potem Sparka, to wynik mógłby być całkiem inny. Konkurent, który wygrał klasę, miał zdecydowanie bogatsze futro (nie wiem, czy lepsze, ale bogatsze!). Natomiast najlepiej prezentowany na ringu był Spark! Taka jest prawda.:lol:
A u p. sędziny S. Kirschbichler liczy się bardzo często sekunda, w której ona patrzy na psa. Byc może tutaj zabrakło cierpliwości u Maksa właśnie w okolicy tej sekundy...;)

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Owszem :p, a raczej prawie przysypiam na siedząco, a tu jeszcze wieczorkiem kościółek mnie czeka - znaczy się walka, aby w ławce nie zasnąć już całkiem :oops:

u nas pogoda ładna, ale taka leeeeniwa, też dziś podsypiam....:cool3:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Cześć, to oddajesz się słodkiemu lenistwu;)

A.

Owszem :p, a raczej prawie przysypiam na siedząco, a tu jeszcze wieczorkiem kościółek mnie czeka - znaczy się walka, aby w ławce nie zasnąć już całkiem :oops:

Posted

gosiaja napisał(a):
Witam w poniedziałek zapowiada się nawet ładny dzień
pozdrawiam

Hej, hej

ładny ranek, u nas slońce :p

A.

Posted

...dzień dobry , dzień dobry poniedziałkowo...ja poproszę trochę słonka i różowych cudności...u nas niestety chmurzasto...ale humorzasto tzn nie jest źle czego i Tobie Aniu życzę... A gdzie te obiecane fotki Sparkusia z tej zagramanicznej wystawy???

Posted

Atrisko napisał(a):
...dzień dobry , dzień dobry poniedziałkowo...ja poproszę trochę słonka i różowych cudności...u nas niestety chmurzasto...ale humorzasto tzn nie jest źle czego i Tobie Aniu życzę... A gdzie te obiecane fotki Sparkusia z tej zagramanicznej wystawy???

Hej Jolu,

z przyjemnością podzielę się tym dużym, ciepłym i świecącym.....

...a fotki, to nie wiem czy są na tyle dobre, żeby wstawić:cool1:

A.

Posted

Mania gratuluję przetrzepania futer Interom. Sparki poczuł wiosnę i tępi konkurencję, dlatego skoczył do rywala
Prosimy o zdjęcia i stawkę wilczych
Basia

Posted

tulasy napisał(a):
Mania gratuluję przetrzepania futer Interom. Sparki poczuł wiosnę i tępi konkurencję, dlatego skoczył do rywala
Prosimy o zdjęcia i stawkę wilczych
Basia

Basiu!!!! wszystko będzie uzupełnone jak należy....tylko trochę cierpliwości

A.

Posted

Czyli ze wiosenka u Was tez sie rozgoscila:multi:. Magnolie widziala dzisiaj w pelnym rozkwicie... ale wlasciwie niby jeden kontynent, roznica 1000 km a spora roznica w klimacie. U nas sporo wczesniej wszystko sie rozwija... i dluzej jest zielono na jesien. Wilgotnosc sprzyja zielonemu:p.
Czochraki dla futer:loveu: i pozdrowki dla ludziow:loveu:

Posted

lolka75 napisał(a):
Czyli ze wiosenka u Was tez sie rozgoscila:multi:. Magnolie widziala dzisiaj w pelnym rozkwicie... ale wlasciwie niby jeden kontynent, roznica 1000 km a spora roznica w klimacie. U nas sporo wczesniej wszystko sie rozwija... i dluzej jest zielono na jesien. Wilgotnosc sprzyja zielonemu:p.
Czochraki dla futer:loveu: i pozdrowki dla ludziow:loveu:

tak u Was cieplesze klimaty są:p

dzięki futra wyczochramy:lol:

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzisiaj wysłałam CD z fotkami z W. A kiedy dojda - nie wiem...:shake:

Pzdr.

Dzięki Asiu, kiedyś dojdą:cool3:

A.