M&S Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Taaaaa, bo Ty to taka Zosia-samosia jestes. Juz to zauwazyłam...:lol: Pzdr. .....Asiu, coś jest na rzeczy;) A. Quote
M&S Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 jbk napisał(a):Przymusowe przystopowanie byłoby dobre, ale bez złamania nogi :) Pozdrowionka :) ....Tak absolutnie się zgadzam A. Quote
M&S Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 lolka75 napisał(a):Z opisu wynika ze nie fajnie z ta noga.... ze musieli metale wkladac:-(. Ale bedzie dobrze;)... bo inaczej byc nie moze. I wiosna przynosi nowe sily, wszystko sie odradza a to napawa optymistycznie:loveu: (nawet takiego czarnowidza jak ja) Lolciu!, pozytywne jest to, że nogę mam złożoną "perfekcyjnie" tak mówią medycy, krócej byla w okowach gipsu w związku z tym, ale mimo wszystko, to jeszcze potrwa, mam nadzieję, że z każdym dniem jest bliżej do pozytywnego finału. Tylko tyle jest rzeczy do zrobienia, ogórdek zapyziały, w domu też coś przydałoby się zrobić. Mania się nie wyrabia ze wszystkim, jest zmęczona i wcale się nie dziwię....ma dużo cierpliwości. Ale szkoda mi jej, poszłoby się razem na spacer, do sklepu itd. O wystawach nawet nie wspomnę... Ale jestem dobrej myśli....:p A. Quote
bonsai_88 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Przyszłam powiedzieć, ze was znalazłam :multi: Quote
M&S Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 bonsai_88 napisał(a):Przyszłam powiedzieć, ze was znalazłam :multi: Bardzo się cieszę, miło Cię gościć u nas:lol::lol::lol: A. Quote
M&S Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Sobie mówię Dzień dobry a szczególne Dzień dobry dla Marysi i Sparka.....życzę im super wyników w Austrii.....trzymam wszystkie kończyny:p A. Quote
gosiaja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 słonecznego dzionka życzę będę trzymać kciuki Quote
M&S Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 gosiaja napisał(a):słonecznego dzionka życzę będę trzymać kciuki Bardzo dziękujemy:) A. Quote
Iwa-R Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Również trzymamy kciuki. My za to szalejemy i przegrywamy jutro w Dreźnie :P Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Donoszę: SPARK - r. CAC, dosk. 2 Malutki się nie popisał :shake::shake::shake::shake::shake: tym razem, nie dostał r. caciba, bo chciał zeżreć konkutrencję, ale wyprzedził dwa Interchampiony. Więcej szczegółów jak Mania wróci. I tak go :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A. Quote
M&S Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 [quote name='gosiaja'] :smilecol: GRATULUJE :smilecol: dziękuje, dziękuję, dziękuję:lol::lol::lol::lol::lol: A. Quote
jamnicze Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 My też gratulujemy :loveu: A z tą nogą, to nie fajnie :shake:, pamiętam jak po wypadku byłam unieruchomiona ponad miesiąc(ale to tak całkiem, nawet na boku nie mogłam leżeć ani usiąść) i na nowo musiałam sie uczyć chodzić, brrrr..... Quote
lolka75 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Super!!! Gratu;luje!!!!!:loveu::multi::multi::multi::loveu: Quote
M&S Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 jamnicze napisał(a):My też gratulujemy :loveu: A z tą nogą, to nie fajnie :shake:, pamiętam jak po wypadku byłam unieruchomiona ponad miesiąc(ale to tak całkiem, nawet na boku nie mogłam leżeć ani usiąść) i na nowo musiałam sie uczyć chodzić, brrrr..... Dzięki:lol:, ..a z nogą to muszę uzbroić się w cierpliwość.....:cool1: A. Quote
M&S Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 lolka75 napisał(a):Super!!! Gratu;luje!!!!!:loveu::multi::multi::multi::loveu: Dziękuję:lol: A. Quote
Cordia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Witam szare pięknosci. Powiem tak szpic to szpic :razz: i tego sie trzymajmy te waskie mordki maja to cos. Psiuny pierwsza klasa. Karola ma racje ze sa piekne! i godne tytułów. Mam nadzieje ze odwiedzisz kiedys wystawe w lublinie :) Quote
bonsai_88 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Fakt, szpice są przepiękne :loveu:.... Tylko ja tam nie wiem, gdzie ona mają mieć te wąskie mordki :evil_lol: Quote
M&S Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Cordia napisał(a):Witam szare pięknosci. Powiem tak szpic to szpic :razz: i tego sie trzymajmy te waskie mordki maja to cos. Psiuny pierwsza klasa. Karola ma racje ze sa piekne! i godne tytułów. Mam nadzieje ze odwiedzisz kiedys wystawe w lublinie :) witamy serdecznie:multi::multi::multi: dziekujemy za miłe słowa pod adrsem potfforów ;) a w Lublinie to byliśmy w zeszłym roku i dwa lata temu ;) ale w tym roku niestety się nie uda :shake: ale może w przyszłym ;) pozdrawiamy A. i m. Quote
M&S Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 bonsai_88 napisał(a):Fakt, szpice są przepiękne :loveu:.... Tylko ja tam nie wiem, gdzie ona mają mieć te wąskie mordki :evil_lol: szpiczaste mają jak nazwa wskazuje ;) chciaż Spark mógłby ciut dłuższy pyszczek mieć :oops: m. Quote
Cordia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 no w kazdym razie lublin stoi otworem zapraszamy :p maja maja w porownaniu z bullami boxami albo chartami. Quote
M&S Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Cordia napisał(a):no w kazdym razie lublin stoi otworem zapraszamy :p maja maja w porownaniu z bullami boxami albo chartami. dziękujemy i na pewno skorzystamy, bo do Lublina bardzo lubimy jeździć :cool3: m. Quote
J.G Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):szpiczaste mają jak nazwa wskazuje ;) chciaż Spark mógłby ciut dłuższy pyszczek mieć :oops: m. I tak jest doskonały i piękny.:evil_lol: Quote
Recommended Posts