M&S Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Dopiero teraz melduje się. Z Luksa wrócilismy dopiero ok. 15.00 w poniedziałek, bo... zostalismy do BIS'ów (czyli wyjazd o 19.00), 2x drzemka na trasie i ok. 40 minut stracone, bo jakas kicia wjechała w przód samochodu kierowcy! A we wtorek - z rana wyjazd do Olsztyna m Zuliką. Juz jest w nowym domku i mam sporo fotek. Warunki ma super, towarzystwo też.:multi: Pzdr. Hej, hej....nareszcie jakiś meldunek:cool3: to długo w tej trasie się zeszło:shake:, ale dobrze, że cało i zdrowo:lol: Znaczy importerka ma nowy dom...na zawsze?....to dobrze. czekam oczywiście na fotki:p A. Quote
M&S Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 jbk napisał(a):Wilcze chrupią ludzi jak dorosną? Eeeeee...... Nie wierzę ;) Toż to sama dobroć :) Wilcze nie są takie łagodne jak samki:shake:, jak ktoś się nie podoba, to może zostać dziabnięty, nawet jak ktoś leci tekstem "jaki sliczny pieseczek" i wydaje dziwne dźwięki to może być różnie, ale najlepiej wychodzi im chrupanie innych pieseczków....taka karma, pierwotne są i ostre, trzeba uważać. a sama dobroć też jest, ale do swoich :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
taxelina Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Maks i Spark']to wysyłam Wam trochę tego świecącego A. Dziekujemy! i co najlepsze dolecialp szybko bo jest sloneczko tylko ze ja zaraz do szkoly ide... :placz::placz: Quote
M&S Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 deer_1987 napisał(a):Dziekujemy! i co najlepsze dolecialp szybko bo jest sloneczko tylko ze ja zaraz do szkoly ide... :placz::placz: Bardzo proszę:p:p, no czarownica jestem zwyczajnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
lolka75 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 witaski:loveu::multi: Jak tam sprawa wiosenki w Wa-wie?/ I jakies wilcze bym zobaczyla:roll::loveu: Quote
M&S Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 lolka75 napisał(a):witaski:loveu::multi: Jak tam sprawa wiosenki w Wa-wie?/ I jakies wilcze bym zobaczyla:roll::loveu: Hej, hej!!!! wiosenka rozkwita:p, a fotki Maksa są parę stron dalej:eviltong: na razie więcej nie będzie, Mania nie ma czasu:shake: A. Quote
M&S Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 wiosna rozkwita, ale noce i ranki są jeszcze chłodne, a co Ty taka ranna ptaszyna jesteś:-o:-o:-o A. Quote
M&S Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Raczej niedospana nocna. Tz sie kladzie spac po 2 - tak lubi - i mnie budzi.. jak mnie ktos wybudzi to potem nie moge zasnac wiec przyszlam do kompa i po 6 zasnelam :P to bardzo Ci współczuję....nie lubię takich niedospanych nocy:shake: A. Quote
taxelina Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):wiosna rozkwita, ale noce i ranki są jeszcze chłodne, a co Ty taka ranna ptaszyna jesteś:-o:-o:-o A. Raczej niedospana nocna. Tz sie kladzie spac po 2 - tak lubi - i mnie budzi.. jak mnie ktos wybudzi to potem nie moge zasnac wiec przyszlam do kompa i po 6 zasnelam :P Quote
gosiaja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 u nas jest piękne słoneczko i bardzo ciepło załatwiałam dziś parę spraw na mieście i się trochę zgrzałam chyba wywiozę morka na spacer na plaże Quote
M&S Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 gosiaja napisał(a):u nas jest piękne słoneczko i bardzo ciepło załatwiałam dziś parę spraw na mieście i się trochę zgrzałam chyba wywiozę morka na spacer na plaże u nas też pięęęknie świeci :lol:, milo jest, ale ja niestety nie mogę poczuć na "własnej skórze":shake: A. Quote
gosiaja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 już nie długo będziesz się cieszyć w pełni pięknym słońcem :) Quote
M&S Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 gosiaja napisał(a):już nie długo będziesz się cieszyć w pełni pięknym słońcem :) na razie mogę sobie popatrzeć przez okno:mad:...ale nie ma innego wyjścia, więc nie będę narzekać.... A. Quote
jamnicze Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):na razie mogę sobie popatrzeć przez okno:mad:...ale nie ma innego wyjścia, więc nie będę narzekać.... A. a kiedy w końcu wypuszczą Cię na dwór? :lol: Quote
M&S Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 jamnicze napisał(a):a kiedy w końcu wypuszczą Cię na dwór? :lol: zdjęli mi longetę, ale nie mogę opierać się na nodze, o stawaniu na niej nie wspomnę. mam powoli ćwiczyć stopę (kóleczka, rozciąganie itp.), żeby wrócilo normalne ukrwienie i mięśnie. Kostka jeszcze opuchnięta. Idę 20 kwietnia na następną kontrolę i pewnie dostanę skierowanie na rehabilitację. Tak więc pozostaję na swoim "strategicznym" miejscu - kanapie i przetaczam w tempie "żólwia" do kuchni i łazienki. także jest tak sobie..... A. Quote
taxelina Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Po szkole poszlam z psami na stacje po Tz i bylismy w parku jednym i dluga droga na okolo do domu przez mile tereny. wiec skorzystalismy ze sloneczka :D Quote
M&S Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 deer_1987 napisał(a):Po szkole poszlam z psami na stacje po Tz i bylismy w parku jednym i dluga droga na okolo do domu przez mile tereny. wiec skorzystalismy ze sloneczka :D fajnie, zazdroszczę.... A. Quote
jbk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Witanko piątkowe ;-) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;-) Quote
M&S Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 jbk napisał(a):Witanko piątkowe ;-) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;-) Hej!!!!, pięknie jest słońce świeci.....moja magnolia ma już całkiem spore pączki:lol: A. Quote
Atrisko Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 mmmmm....magnolie to moje ulubione"drzewiaste" kwiaty ....dlatego że są pierwsze - jeszcze przed listkami i że wyglądają jak motyle, i że ich zapach w słoiczkach perfum jest tak intrygujący...więc patrz, patrz kiedy te pączki się otworzą... a nawiasem Aniu... zawsze możesz otworzyć południowe okno i posiedzieć w promieniach słonka....albo posiedzieć na balkonie.... my też Ci zazdrościmy tego..."wystopowania" "przymusowego zwolnienia tempa"...oj... Quote
M&S Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Atrisko napisał(a):mmmmm....magnolie to moje ulubione"drzewiaste" kwiaty ....dlatego że są pierwsze - jeszcze przed listkami i że wyglądają jak motyle, i że ich zapach w słoiczkach perfum jest tak intrygujący...więc patrz, patrz kiedy te pączki się otworzą... a nawiasem Aniu... zawsze możesz otworzyć południowe okno i posiedzieć w promieniach słonka....albo posiedzieć na balkonie.... my też Ci zazdrościmy tego..."wystopowania" "przymusowego zwolnienia tempa"...oj... magnolie są cuuuudne:loveu: jak się tylko zaczną rozwijać postaram się ja ufocić. Jolu nie masz mi czego zazdrościć naprawdę, ja nikomu nie życzę takiego "dobrodziejstwa":shake:, ( pochlastanej nogi, blach w środku i związanych z tym "atrakcji") chyba, że ktoś lubi być częściowo ubezwłasnowolnionym.....ja nie. A. Quote
Asiaczek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Taaaaa, bo Ty to taka Zosia-samosia jestes. Juz to zauwazyłam...:lol: Pzdr. Quote
jbk Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):magnolie są cuuuudne:loveu: jak się tylko zaczną rozwijać postaram się ja ufocić. Jolu nie masz mi czego zazdrościć naprawdę, ja nikomu nie życzę takiego "dobrodziejstwa":shake:, ( pochlastanej nogi, blach w środku i związanych z tym "atrakcji") chyba, że ktoś lubi być częściowo ubezwłasnowolnionym.....ja nie. A. Przymusowe przystopowanie byłoby dobre, ale bez złamania nogi :) Pozdrowionka :) Quote
lolka75 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Z opisu wynika ze nie fajnie z ta noga.... ze musieli metale wkladac:-(. Ale bedzie dobrze;)... bo inaczej byc nie moze. I wiosna przynosi nowe sily, wszystko sie odradza a to napawa optymistycznie:loveu: (nawet takiego czarnowidza jak ja) Quote
Recommended Posts