jbk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja też padłam dziś popołudniu, na szczęście już po gotowaniu ;) Miłego tygodnia dziewczyny :) Mizianko dla chłopaków ;) Quote
J.G Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Śliczne są te wiosenne fotki,humor się poprawia patrząc na nie.:loveu: Quote
M&S Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 [quote name='jbk']Ja też padłam dziś popołudniu, na szczęście już po gotowaniu ;) Miłego tygodnia dziewczyny :) Mizianko dla chłopaków ;) bo to taki dzień senny był ... chłopaki wymiziani i dla Ciebie miłego tygodnia - słonecznego!!!! no i oczywiście głaski dla białasów :loveu: a ja osobiście składam zamóienie na ich fotki ale na zielonym tle!!! ;) m. Quote
M&S Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 J.G napisał(a):Śliczne są te wiosenne fotki,humor się poprawia patrząc na nie.:loveu: dzięki :D a jeszcze bardziej się poprawia jak patrzę na prognozę pogody długo terminowej ;) zwłaszcza od czwartku, bo ma być ciepło i śliczne słoneczko :loveu: m. Quote
J.G Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Maks i Spark napisał(a):dzięki :D a jeszcze bardziej się poprawia jak patrzę na prognozę pogody długo terminowej ;) zwłaszcza od czwartku, bo ma być ciepło i śliczne słoneczko :loveu: m. Super wiadomość niech będzie ciepło,bo ta niby wiosna jak do tej pory ma wiele do życzenia. Quote
jamnicze Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 oj tak, tak, ja już chcę słoneczka, a kysz zima do morza, a kysz :mad: Quote
jbk Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Pięknie już się u Was wiosna zadomowiła, u nas jeszcze nie ma tyle.... Ale w sobotę nawet bazie jakieś mężu ciachnął :) Będzie dobrze ;) Quote
M&S Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 ...trochę rozrywki:p Nowe zasady w firmie - obowiązujące od 1 stycznia 2009 Regulamin ubioru: 1) Zaleca się przychodzenie do pracy w ubraniu odpowiadającym jakością do twoich zarobków. 2) Jeśli zauważymy ze przychodzicie do pracy w markowych ubraniach, dojdziemy do wniosku, że finansowo dobrze Wam się powodzi i nie potrzebujecie podwyżki. 3) Jeśli ubieracie się biednie wtedy powinniście nauczyć sie lepiej zarządzać swoimi finansami, w związku z czym nadal nie trzeba wam dawać podwyżki. 4) Jeśli ubieracie się w sam raz, to oznacza , że jesteście dokładnie tam gdzie trzeba i nie potrzebujecie podwyżki. Chorobowe: Zwolnienia lekarskie nie będą dłużej honorowane. Jeśli jesteście w stanie iść do lekarza, jesteście również w stanie przyjść do pracy. Wolne: Każdy pracownik otrzyma 104 dni wolnego w roku. Będą to soboty i niedziele. Udział w pogrzebach: Pogrzeb to nie powód żeby nie stawić sie w pracy!! W niczym już nie pomożesz martwym przyjaciołom, rodzinie czy współpracownikom. W rzadkich przypadkach kiedy uczestnictwo w pogrzebie będzie niezbędna, zaleca się zaplanować to na późne popołudnie. Korzystanie z toalety: Zabiera to stanowczo za dużo czasu. Od teraz ustanawia się limit 3 minut na korzystanie z toalety. Po przekroczeniu tego czasu zacznie wyć alarm, papier toaletowy zostanie zablokowany, drzwi kabiny otworzą się i zostanie zrobione zdjęcie. Po drugim przypadku przekroczenia czasu 3 minut zdjęcie zostanie umieszczone na firmowej stronie internetowej. Każdy kto na zdjęciu będzie uśmiechnięty zostanie wysłany na badania psychiatryczne. Przerwy śniadaniowe: * Przesadnie chudzi maja 30 minut przerwy, żeby zjeść więcej i wyglądać zdrowiej. * Normalnie wyglądający mają 15 minut na skromny posiłek aby utrzyma swój wygląd. * Otyli pracownicy dostają 5 minut, ponieważ jest to czas wystarczający na wypicie Slim-Fast. Dziękujemy za lojalność jaką okazujecie firmie. Jesteśmy tu po to żeby was wspierać. W związku z tym wszelkie skargi, prośby i zażalenia prosimy kierować gdzie indziej!! Podpisano Zarząd Waszej Firmy Quote
M&S Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Egzaminator zadaje pytanie kandydatowi do szkoły wojskowej: - Skąd nadjeżdza czołg? Niedoszły uczeń milczy. Po chwili egzaminator odpowiada: - Znienacka! Na sali porodowej siedzi trzech panów. Wchodzi pielęgniarka i mówi do pierwszego pana: - Gratuluję, pana żona urodziła trojaczki. Na to pan: - A, bo czytała ,,Trzech muszkieterów". Podchodzi pielęgniarka do drugiego pana i mówi: - Panu bardziej gratuluję, bo pańska żona urodziła siedmioraczki! - A, bo moja Ela to czytała ,,Siedmiu wspaniałych''. Na to trzeci krzyczy: - Rany boskie! Moja żona czytała ,,Dywizjon trzysta trzy"! Podchodzi policjant do dwóch blondynek i mówi: - Dowody proszę! A na to blondynka: - Ale ja nie umiem pływać! Co robi blondynka z nosem w trawie? Pasie kozy. Do Kowalskiego przyjechała teściowa: - Otwieraj ty łobuzie, wiem że jesteś w domu, bo twoje adidasy stoją przed drzwiami! - Niech się mama tak nie wymądrza, poszedłem w sandałach! Biegnie gość ulicą i obkłada babę deską. Przygląda się przechodzień i pyta: - Czego pan biję tę panią? - Panie, to jest moja teściowa! - No to kantem ją, kantem! Quote
M&S Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Pewnego razu pastuch przepędzał swoje owce z jednego pastwiska na drugie. Nagle, w kłębach kurzu i z rykiem silnika zatrzymało się przy nim nowiutkie BMW. Kierowcą był młody człowiek w garniturze Prada, butach Gucci'ego, okularach Dior'a, itd.,itd. Typowy yuppie. Koleś wystawił się przez opuszczaną szybkę i pyta: - Czy jeżeli powiem Ci, ile dokładnie masz owiec w stadzie, dasz mi jedną z nich? Owczarz popatrzył na facia, na swoje stado i odpowiedział: - Jasne, czemu nie? Yuppie zaparkował samochód. Wyciągnął notebook DELL podłączony do komórki AT&T. Połączył sie z internetem, wszedł na stronę NASA i za pomocą GPS dokładnie określił swoją pozycję. Podał ją do innego satelity NASA, który zrobił zdjęcie obszaru w wysokiej rozdzielczości. Młody człowiek otworzył zdjęcie używając Adobe Photoshop, przekonwertował plik i wysłał go do centrum obróbki zdjęć cyfrowych w Hamburgu. Po kilku sekundach na palmtopa przyszedł mail informujący go, że zdjęcie zostało obrobione i podający adres, pod którym zostały zmagazynowane dane. Koleś wszedł więc do bazy danych SQL i ściągnął dane, a następnie nakarmił nimi arkusz Excel'a wypchany setkami skomplikowanych formułek. Po otrzymaniu wyniku wydrukował na swojej mini drukarce HP LaserJet pełny 150-stronicowy raport. Podał go pastuchowi i powiedział: - Masz w stadzie 1586 owiec. - To prawda - powiedział owczarz. - Jak przypuszczam, chcesz teraz wybrać sobie jedną z nich? Stał spokojnie, obserwując młodego człowieka rozglądającego się wśród stada, wybierającego zwierzaka, a następnie ładującego go do bagażnika nowiutkiego BMW. Po czym odezwał się znowu: - Hej, a jak Ci powiem, jaki jest Twój zawód, to oddasz mi zwierzaka? Yuppie pomyślał przez chwilkę, a następnie odparł: - Jasne, czemu nie? - Jesteś konsultantem - powiedział pastuch. - O rany, niesamowite! Jak zgadłeś? - Nie musiałem zgadywać - rzekł owczarz. - Zjawiłeś się tutaj nie wzywany, żądając zapłaty za odpowiedź, którą znałem, na pytanie, którego nigdy nie zadawałem. A w dodatku gówno wiesz o mojej robocie. Oddawaj psa!!! Quote
M&S Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Jest sierpień, miasteczko na Lazurowym Wybrzeżu, sezon w pełni - niestety pada, więc jest bardzo pusto. Wszyscy pozadłużani... Na szczęście do jednego z hotelików przyjeżdża bogaty Rosjanin. Prosi o pokój. Rzuca na stół 100 $ i idzie go obejrzeć. Hotelarz chwyta banknot - i natychmiast szybko biegnie uregulować należność u dostawcy mięsa, któremu zalega z płatnością. Ten łapie banknot - i biegnie zapłacić nim hodowcy świń ( nie płacił za towar ). Hodowca zabiera te 100 $ - i płaci dostawcy paszy. Ten z ulgą bierze pieniądze i z tryumfem wręcza je prostytutce, z której usług korzystał (kryzys!) na kredyt. Ta łapie pieniądz - i biegnie spłacić dług w hoteliku, z którego też orzystała na kredyt... W tym momencie Rosjanin schodzi z góry, oświadcza, że pokój mu się nie podoba, więc zabiera swoje 100$ i wyjeżdża. Zarobku nie ma, ale całe miasteczko jest oddłużone i z optymizmem patrzy w przyszłość! Quote
M&S Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 a teraz kilka ostatnich fotek FUNI, czyli naszego "kota na współwłasność":loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jestem już prawie dorosłą dziewczynką:oops: Quote
michal_unga Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Asiaczek']Szczerze? Mańka - na tej fotce wyszłaś SUPER! http://img187.imageshack.us/img187/3363/img0016spo.jpg Pzdr. A ja bym powiedział że Mania wyszła SUPER WSPANIALE Quote
michal_unga Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Maks i Spark'] http://img231.imageshack.us/img231/1790/img0013x.jpg http://img187.imageshack.us/img187/8050/img0024qid.jpg cdn DZIadek Max jak zwykle wspaniały Quote
michal_unga Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']....Magda, ale to chyba nie po drodze:-o A. Może i nie po drodze. Ale tak transport ( i nie tylko ) pasuje Quote
michal_unga Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Maks i Spark napisał(a):to fajnie, życzę Wam najlepszych przebiegów i dobrej zabawy:lol::lol::lol: A. teraz mogę napisać że przebiegi i zabawa były ekstra Quote
M&S Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 michal_unga napisał(a):A ja bym powiedział że Mania wyszła SUPER WSPANIALE Tak absolutnie się zgadzam, moja Mania :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A. Quote
M&S Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 michal_unga napisał(a):teraz mogę napisać że przebiegi i zabawa były ekstra a zdjęcia będą i jakie wyniki.....? A. Quote
M&S Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Asiaczek']Funia - to kotka Kaśkowa...? http://img293.imageshack.us/img293/1781/picture1336.jpg Pzdr. Funia to kotka Kasiowo-Maniowo-trochę Aniowa;), to, to maleństwo, które u nas niestety zostać nie mogło:-(:shake: A. Quote
Recommended Posts