M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):Pięknie,poprawa jest widoczna gołym okiem,skoro nawet już tu się udziela haha....:multi::multi::multi:. J. i niech się udziela, bo z kim będe gadać jak sobie pojedziecie.....:roll: A. Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):i niech się udziela, bo z kim będe gadać jak sobie pojedziecie.....:roll: A. Przykro mi A. ale sobie nie pogadasz bo będzie na czas wyjazdu u mej siostry a tam na z....... z zaśęgem jest nie ciekawie,chyba że wejdzie na bardzo wysokie drzewo w co wątpię,w takim stanie hehe.... J. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):Przykro mi A. ale sobie nie pogadasz bo będzie na czas wyjazdu u mej siostry a tam na z....... z zaśęgem jest nie ciekawie,chyba że wejdzie na bardzo wysokie drzewo w co wątpię,w takim stanie hehe.... J. ...jak mi przykro:-(, ale może w ten sposób szybciej dojdzie do formy:p A. Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):...jak mi przykro:-(, ale może w ten sposób szybciej dojdzie do formy:p A. A. mi też jest przykro,ale będę się lepiej czół wiedząc że jest pod stałą opieką i kontrolą,bynajmniej nie będę się martwił itd...;) Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):A. mi też jest przykro,ale będę się lepiej czół wiedząc że jest pod stałą opieką i kontrolą,bynajmniej nie będę się martwił itd...;) jasna sprawa, na pogaduchy mamy duuużo czasu;) A. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='jamnicze']Nie ma jak uśmiechnięte pysio http://img147.imageshack.us/img147/6409/img0028i.jpg i od razu jaśniej i radośniej dokoła :) ....oj tak, moje stare kochane psisko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A. Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):jasna sprawa, na pogaduchy mamy duuużo czasu;) A. Dokładnie,jesienią nadrobimy na parapetówce u nas:loveu: Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):Dokładnie,jesienią nadrobimy na parapetówce u nas:loveu: łał, już się cieszę:multi::multi::multi::multi: A. Quote
jamnicze Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Nie ma jak uśmiechnięte pysio http://img147.imageshack.us/img147/6409/img0028i.jpg i od razu jaśniej i radośniej dokoła :) Quote
Mudik Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Maks i Spark']....Magda, ale to chyba nie po drodze:-o A. No tak słówko się zjadło i taki efekt , miało być. Jadę w piątek wieczorem do Łodzi, a w sobotę rano do Włocławka(na zawody z Michałem, Agatą, Delikiem , Viciem i Ungą) Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Mudik']No tak słówko się zjadło i taki efekt , miało być. Jadę w piątek wieczorem do Łodzi, a w sobotę rano do Włocławka(na zawody z Michałem, Agatą, Delikiem , Viciem i Ungą) to fajnie, życzę Wam najlepszych przebiegów i dobrej zabawy:lol::lol::lol: A. Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):łał, już się cieszę:multi::multi::multi::multi: A. My również:multi: tylko jeszcze skład się dobierze wstępnie będzie jeszcze Lublin. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):My również:multi: tylko jeszcze skład się dobierze wstępnie będzie jeszcze Lublin. z Lublinem też się chętnie spotkam:lol::lol::lol: A. Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A. nie spotkam tylko spotkacie/spotkamy, bo zapomniałaś o Mani:evil_lol: Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):A. nie spotkam tylko spotkacie/spotkamy, bo zapomniałaś o Mani:evil_lol: ależ skąd, o Mani zapomnieć nie mogę....już się poprawiam SPOTKAMY!!!!!! A. Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):ależ skąd, o Mani zapomnieć nie mogę....już się poprawiam SPOTKAMY!!!!!! A. O... teraz jest pięknie.:multi: Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):O... teraz jest pięknie.:multi: .........:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:....tak jest pięknie;) A. Quote
M&S Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 dzień doberek!!!:lol::lol::lol: dzisiaj nie mam pierwszych zajęć więc mogłam godzinkę dłużej pospać...fajnie nie :p:evil_lol: m. Quote
M&S Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale i tak ranny ptaszek z Ciebie :D ...nie taki ranny...raczej zmuszony przez drugą ranna ptaszynę :eviltong: m. Quote
Asiaczek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Taaaa, jedna ranna (czyli wcześnie wstająca), a druga - ranna - czyli poraniona... Ale się fajnie bawicie w słówka...:evil_lol: Pzdr. Quote
wani Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Sliczne psiaki i swietna galeria... Witam serdecznie :cool3: Quote
taxelina Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Maks i Spark']...nie taki ranny...raczej zmuszony przez drugą ranna ptaszynę :eviltong: m. ale posty skacza... Http://sherry-niunia.home.pl/przyjaciele/m_s.html Quote
Recommended Posts