taxelina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dziekuje :D Co tam dzis u Was? ja zaraz na pierwszy spacer potem do sklepu a potem do szkoly. po szkole przyjdzie kolezanka ze szkoly na kawe :D Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 deer_1987 napisał(a):Dziekuje :D Co tam dzis u Was? ja zaraz na pierwszy spacer potem do sklepu a potem do szkoly. po szkole przyjdzie kolezanka ze szkoly na kawe :D Bardzo proszę:lol:, u nas jakby bez większych zmian: Mania pojechała na zajęcia, ja spoczywam obok swojej nogi:evil_lol:, ale świeci słońce:multi::multi::multi: A. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 I to wszystko to wiosna w Waszym ogródku...? Ja juz zaczynam odliczanie do wiosny. Nie ma co się obcyndalać, trzeba wyciągnąć wiosenkę z....., no właśnie, skąd? Pzdr. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 To jest dopiero początek wiosny w naszym ogródku:lol:, magnolia mimo chłodu ma już całkiem spore pączki, nie mogę sie doczekac jak zakwitnie:loveu::loveu::loveu: A. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):To jest dopiero początek wiosny w naszym ogródku:lol:, magnolia mimo chłodu ma już całkiem spore pączki, nie mogę sie doczekac jak zakwitnie:loveu::loveu::loveu: A. Ja tez uwielbiam magnolie! Jak zakwitnie, to prosze o duuuuzo fotek tej roślinki...:loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja tez uwielbiam magnolie! Jak zakwitnie, to prosze o duuuuzo fotek tej roślinki...:loveu: Pzdr. bardzo proszę ;) zdjęcia zeszłorocznego kwitnienia :p Quote
Mudik Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dzień Dobry ja też bardzo lubię magnolie, w starej części SGGW na ursynowie jest cała aleja magnoliowa:loveu::loveu: Quote
Mudik Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Jade w piatek do Łodzi, a rano na zawody do Włocławka:multi: Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Czary pomogły,wiosna wraca u nas cudowny słoneczny piękny dzień.;) Magnolia w kwiatach cudowny widok,a z roku na rok będzie lepszy. Wykonam do was tel .po 19-ej.:loveu: Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):Czary pomogły,wiosna wraca u nas cudowny słoneczny piękny dzień.;) Magnolia w kwiatach cudowny widok,a z roku na rok będzie lepszy. Wykonam do was tel .po 19-ej.:loveu: dobra będziemy czekać :loveu:...tzn Mama będzie bo ja wtedy na niemieckim będę ;) m Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):dobra będziemy czekać :loveu:...tzn Mama będzie bo ja wtedy na niemieckim będę ;) m Miłej edukacji życzę,nie wiem czy to będzie 19ta bo ostatnio są coraz dłuższe dni,ale na pewno zadzwoni. P.;) Quote
taxelina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Witamy sie popoludniu!! uciekam na spacerek :D Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Mudik napisał(a):Dzień Dobry ja też bardzo lubię magnolie, w starej części SGGW na ursynowie jest cała aleja magnoliowa:loveu::loveu: Piękne stare magnolie są też na Placu Trzech Krzyzy i dziedzińcu UW na Krakowskim A. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Mudik napisał(a):Jade w piatek do Łodzi, a rano na zawody do Włocławka:multi: ....Magda, ale to chyba nie po drodze:-o A. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dzieki za fotkę magnolii! http://img389.imageshack.us/img389/4807/img2017go5.jpg Ja mam 2 krzaki magnolii na sąsiedniej ulicy, w czyims ogródku... I tak co roku sobie na to cudo popatruję...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='J.G']Czary pomogły,wiosna wraca u nas cudowny słoneczny piękny dzień.;) Magnolia w kwiatach cudowny widok,a z roku na rok będzie lepszy. Wykonam do was tel .po 19-ej.:loveu: J.G - jak to miło, że wraca Ci humor. Zawsze mówiłam, że jak słońce zaświeci, to od razu wszystko staje się prostsze i jaśniejsze... Jak chorowitek? pzdr. Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Asiaczek']J.G - jak to miło, że wraca Ci humor. Zawsze mówiłam, że jak słońce zaświeci, to od razu wszystko staje się prostsze i jaśniejsze... Jak chorowitek? pzdr. Humor mu wraca dobre sobie,on już nawet nie mówi tylko szczeka,ale ciężki rok przed nim,za wysoko podniósł sobie poprzeczkę a na mnie się to odbija. Już czuję się lepiej,była niespodzianka,karetka w domu,zastrzyki itd... może to mnie postawi na nogi. P. Quote
Asiaczek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Oj, nie wiem, co napisać. Ale wierzę, że z nadejściem wiosny naprawdę wiele rzeczy i spraw stanie się prostsze. Pzdr. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 J.G napisał(a):Humor mu wraca dobre sobie,on już nawet nie mówi tylko szczeka,ale ciężki rok przed nim,za wysoko podniósł sobie poprzeczkę a na mnie się to odbija. ....ambitny!!!! J.G napisał(a): Już czuję się lepiej,była niespodzianka,karetka w domu,zastrzyki itd... może to mnie postawi na nogi. P. Lecz się konicznie. Pozdrawiam A. Quote
J.G Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pięknie,poprawa jest widoczna gołym okiem,skoro nawet już tu się udziela haha....:multi::multi::multi:. J. Quote
Recommended Posts