Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dziekuje :D

Co tam dzis u Was? ja zaraz na pierwszy spacer potem do sklepu a potem do szkoly. po szkole przyjdzie kolezanka ze szkoly na kawe :D

Bardzo proszę:lol:,

u nas jakby bez większych zmian: Mania pojechała na zajęcia, ja spoczywam obok swojej nogi:evil_lol:, ale świeci słońce:multi::multi::multi:

A.

Posted

I to wszystko to wiosna w Waszym ogródku...? Ja juz zaczynam odliczanie do wiosny. Nie ma co się obcyndalać, trzeba wyciągnąć wiosenkę z....., no właśnie, skąd?

Pzdr.

Posted

To jest dopiero początek wiosny w naszym ogródku:lol:, magnolia mimo chłodu ma już całkiem spore pączki, nie mogę sie doczekac jak zakwitnie:loveu::loveu::loveu:

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
To jest dopiero początek wiosny w naszym ogródku:lol:, magnolia mimo chłodu ma już całkiem spore pączki, nie mogę sie doczekac jak zakwitnie:loveu::loveu::loveu:
A.

Ja tez uwielbiam magnolie! Jak zakwitnie, to prosze o duuuuzo fotek tej roślinki...:loveu:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja tez uwielbiam magnolie! Jak zakwitnie, to prosze o duuuuzo fotek tej roślinki...:loveu:

Pzdr.

bardzo proszę ;)
zdjęcia zeszłorocznego kwitnienia :p

Posted

Czary pomogły,wiosna wraca u nas cudowny słoneczny piękny dzień.;)
Magnolia w kwiatach cudowny widok,a z roku na rok będzie lepszy.

Wykonam do was tel .po 19-ej.:loveu:

Posted

J.G napisał(a):
Czary pomogły,wiosna wraca u nas cudowny słoneczny piękny dzień.;)

dobra będziemy czekać :loveu:...tzn Mama będzie bo ja wtedy na niemieckim będę ;)

m

Posted

Maks i Spark napisał(a):
dobra będziemy czekać :loveu:...tzn Mama będzie bo ja wtedy na niemieckim będę ;)

m

Miłej edukacji życzę,nie wiem czy to będzie 19ta bo ostatnio są coraz dłuższe dni,ale na pewno zadzwoni.

P.;)

Posted

Mudik napisał(a):
Dzień Dobry ja też bardzo lubię magnolie, w starej części SGGW na ursynowie jest cała aleja magnoliowa:loveu::loveu:

Piękne stare magnolie są też na Placu Trzech Krzyzy i dziedzińcu UW na Krakowskim

A.

Posted

[quote name='J.G']Czary pomogły,wiosna wraca u nas cudowny słoneczny piękny dzień.;)

J.G - jak to miło, że wraca Ci humor.

Zawsze mówiłam, że jak słońce zaświeci, to od razu wszystko staje się prostsze i jaśniejsze...
Jak chorowitek?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']J.G - jak to miło, że wraca Ci humor.

Zawsze mówiłam, że jak słońce zaświeci, to od razu wszystko staje się prostsze i jaśniejsze...
Jak chorowitek?

pzdr.
Humor mu wraca dobre sobie,on już nawet nie mówi tylko szczeka,ale ciężki rok przed nim,za wysoko podniósł sobie poprzeczkę a na mnie się to odbija.

Już czuję się lepiej,była niespodzianka,karetka w domu,zastrzyki itd... może to mnie postawi na nogi.

P.

Posted

J.G napisał(a):
Humor mu wraca dobre sobie,on już nawet nie mówi tylko szczeka,ale ciężki rok przed nim,za wysoko podniósł sobie poprzeczkę a na mnie się to odbija.

....ambitny!!!!

J.G napisał(a):

Już czuję się lepiej,była niespodzianka,karetka w domu,zastrzyki itd... może to mnie postawi na nogi.

P.

Lecz się konicznie. Pozdrawiam

A.