J.G Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):zaklinam wiosnę Coś słabo zaklinasz tą wiosnę bo u nas nadal zima:-( i pada śnieg. Quote
J.G Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Wiem, A.;) ale naprawdę mam tego dosyć,miałem dziś zrobić krasnala na Lux. ale bez sensu po spacerze w taką pogodę będzie tragicznie wyglądał.:-( Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 J.G napisał(a):Wiem, A.;) ale naprawdę mam tego dosyć,miałem dziś zrobić krasnala na Lux. ale bez sensu po spacerze w taką pogodę będzie tragicznie wyglądał.:-( ...to może po wieczornym spacerku Ci się uda:p A. Quote
J.G Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):...to może po wieczornym spacerku Ci się uda:p A. Tak zrobię dziś lub jutro.:loveu: Quote
michal_unga Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 A ja tam na pogodę nie narzekam. Owszem od piątku do niedzieli przydałyby się suche nawierzchnie drogowe. Ale i tak będzie dobrze. Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 fotka próbna...;) a teraz idę robic obiad ;) m. Quote
jbk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):Ja nawet nie mogę cieszyć się radością futer na śniegu:angryy:, noga leży na kanapie a ja z nią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, czasem się irytuję, mówiąc delikatnie, ale idę w poniedziałek na rtg i kontrolę, zobaczymy co będzie.... Mania jest troszkę zmęczona, ale nie ma wyjścia, musi sobie radzić i radzi:lol:, czsem mamrocze pod nosem, ale jest dziewczyna ok.:loveu: A. Trzymam kciuki, żeby Cię wysupłali ;) I żeby Marysia z nerw nie wyszła :) Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):fotka próbna...;) a teraz idę robic obiad ;) m. Juz zrobiłas obiadek? Co bylo? Ja miałam młode ziemniaczki i frankfurterki + buraczki + chrzan z żurawiną. Do tego soczek... Co z dalszymi fotkami? Bo jak jest fotka próbna, to i dalsze powinny być, prawda? Pzdr. Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Juz zrobiłas obiadek? Co bylo? Ja miałam młode ziemniaczki i frankfurterki + buraczki + chrzan z żurawiną. Do tego soczek... Co z dalszymi fotkami? Bo jak jest fotka próbna, to i dalsze powinny być, prawda? Pzdr. zaraz zabieram się za wstawianie ;) a na obiadek : kurka + kluseczki + ogóeczki i herbatka a na deser lodziki :loveu: a tamta próbna byłą bo mamie same miniaturki się wstawiały :cool1: m. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Hm, tez smaczny obiadek.:lol: Czekamy, czekamy... Pzdr. Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 staramy się ale żaba jest żaba zdjęcia made by Asiaczek Kicia biedne uszko Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Kicia, niby ta sama, ale jednak nie taka sama... Jak to jest z jej oczkami...?:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Szczerze? Mańka - na tej fotce wyszłaś SUPER! http://img187.imageshack.us/img187/3363/img0016spo.jpg Pzdr. Quote
tulasy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Mania fajne zdjecia. Biedne to uszko Maksia. Trzymajcie się dziewczyny Basia Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 dzięki Asiaczku :loveu:...wiesz fotograf był dobry ;) cd zdjątek z wtrokowej wizyty Asi :) cdn Quote
M&S Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 tulasy napisał(a):Mania fajne zdjecia. Biedne to uszko Maksia. Trzymajcie się dziewczyny Basia 3mamy się ;)...a uszko biedne to prawda, ale już ładnie Maksiak je stawia i nawet zaczyna obracać J.G napisał(a):Świetne fotki:loveu: nie mogę się niezgodzić :p m. Quote
M&S Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 deer_1987 napisał(a):Patrzcie jestem i sa foty :D niom, to specjalnie dla Ciebie:p A. Quote
Recommended Posts