M&S Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 deer_1987 napisał(a):ja sie przed 6 obudzilam :P Juz po pierwszy spacerze, potem mykam do zoologicznego rozejrzec sie za roznymi podlozami do akwarium (chce cos tam zmienic u mnie :P) o to jakiś remoncik a przynajmniej zmiana wystroju u rybek...fajnie mają...mam nadzieję, ze jakieś fotki będą :cool3: deer_1987 napisał(a):Niom byla.. lyse swinki i nie tylko a jak wyglądają łyse świnki :-o m. Quote
taxelina Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):o to jakiś remoncik a przynajmniej zmiana wystroju u rybek...fajnie mają...mam nadzieję, ze jakieś fotki będą :cool3: a jak wyglądają łyse świnki :-o m. Troche mnie drazni teraz bo co kupilam ciemniejszy to przysypywalam i teraz dziwnie wyglada.. Jak sie dzis zabiore za to - a jeszcze nie wiem - to bede miec w domu aparat, jak jutro to pewnie tz zabierze aparat ze soba. prosze, pare moich: Ciekawska jedna z naszych swinek (skinny) Angel pobil sie z Leifem i obaj maja rany: (skinny) Arabella (siostra Angela) byla slaba i musiala byc dokarmiana (skinny) Dasz nam w koncu jesc????????!!!!!! (nierasowa) Chrobos je sianko (nosnik skinny) Quote
M&S Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 jakie świetne :lol:, ale nagich świnek nie widziałam:-o, kiedyś dawno temu miałam świnkę była bardo kontaktowa, gadatliwa i była krótkowłosa, cała czarna z białą strzałką na czole i różowym noskiem. jednym słowem była fajna! A. Quote
taxelina Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):jakie świetne :lol:, ale nagich świnek nie widziałam:-o, kiedyś dawno temu miałam świnkę była bardo kontaktowa, gadatliwa i była krótkowłosa, cała czarna z białą strzałką na czole i różowym noskiem. jednym słowem była fajna! A. nagie sa smieszne :D i moga miec rozne kolory :loveu::loveu: Quote
J.G Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dzień dobry! Miłej niedzieli życzę wszystkim.:loveu: Quote
M&S Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 J.G napisał(a):Dzień dobry! Miłej niedzieli życzę wszystkim.:loveu: Hej, hej!!!! Dzięki:lol: my też życzymy Wam fajnego dnia. A. Quote
J.G Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hej, hej!!!! Dzięki:lol: my też życzymy Wam fajnego dnia. A. Dzięki:loveu: fajny to on nie jest zimno,szpital w domu a ja chodzę podminowany zaraz wysadzę się w kosmos bo dostaję..... Quote
M&S Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 J.G napisał(a):Dzięki:loveu: fajny to on nie jest zimno,szpital w domu a ja chodzę podminowany zaraz wysadzę się w kosmos bo dostaję..... to nie dobrze:shake:, ale na nerwy magnez dobrze robi, a choremu życzymy zdrowia:p A. Quote
cropka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Oooo widze, ze hipopotamki zawitały do wilczej galerii :loveu::loveu::loveu: Deer to ty jeszcze prosięta masz? A ja juz myślałam, że tylko ja taki zwierzyniec w domu hoduję :oops:(co jest oczywiście wiecznie komentowane przez rodzinę i większośc znajomych :shake:). Quote
M&S Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Fajnie jest mieć domowy zwierzyniec :p A. Quote
taxelina Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 cropka napisał(a):Oooo widze, ze hipopotamki zawitały do wilczej galerii :loveu::loveu::loveu: Deer to ty jeszcze prosięta masz? A ja juz myślałam, że tylko ja taki zwierzyniec w domu hoduję :oops:(co jest oczywiście wiecznie komentowane przez rodzinę i większośc znajomych :shake:). Od 1,5 roku nie mam :( Quote
jbk Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Po pracowym szaleństwie i zajętym weekendzie właśnie zabieram się za odrabianie :) Jak się macie, dziewczynki?? Quote
M&S Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 jbk napisał(a):Po pracowym szaleństwie i zajętym weekendzie właśnie zabieram się za odrabianie :) Jak się macie, dziewczynki?? Hej, hej!!!! zazdroszę Ci tego dnia na wystawie, ja też chcę:-(, mam już dość tego dziadostwa na nodze. mamy się w miarę dobrze, tzn. ja bez zmian, a Mani doszedł kolejny obowiązek. Moja mama poszła dzis do szpitala (na razie na badania), tak więc kolejna "atrakcja":shake:. A pogoda, że szkoda gadać..... A. Quote
gosiaja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Witamy się w piękny deszczowo wietrzno sztormowy dzionek :) Quote
M&S Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 gosiaja napisał(a):Witamy się w piękny deszczowo wietrzno sztormowy dzionek :) Cześć, u nas też czasem słońce, czasem deszcz i wieje ostro:shake:, aż przykro. A swoją drogą lubię sztorm, ale taki przez duże "S". A. Quote
gosiaja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 jak uda mi się to po pracy porobię parę zdjęć rozbryzgujących się fal o falochron Quote
M&S Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 gosiaja napisał(a):jak uda mi się to po pracy porobię parę zdjęć rozbryzgujących się fal o falochron fajnie, morze jest wdzięcznym obiektem zdjęć. A. Quote
J.G Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Dzień dobry. A. głowa do góry już niedługo zdejmą ciężar z twej nóżki.;) Quote
M&S Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 J.G napisał(a):Dzień dobry. A. głowa do góry już niedługo zdejmą ciężar z twej nóżki.;) ....oby tak się stało A. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 gosiaja - będę pamiętała! Ania - czy jutrzejszy dzień aktualny? Dacie radę? J.G - juz chyba troche przeszło...? Pzdr. Quote
M&S Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Asiaczek napisał(a): Ania - czy jutrzejszy dzień aktualny? Dacie radę? Pzdr. Asiu oczywiście, że TAAAAAK, czekam na spotkanie z Tobą:lol::lol::lol: zadzwonię do Ciebie, daj znak o której;) A. Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Juz jestem na chodzie, możesz dzwonić... Pzdr. Quote
M&S Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Juz jestem na chodzie, możesz dzwonić... Pzdr. już dzwonię:p A. Quote
taxelina Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 tz opowiadal dzis ze w Eslöv 10 stopni bylo i grad... Quote
Asiaczek Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 gosiaja napisał(a):jak skończyłam pracę to już tak nie wiał o nie mam zdjęć sztormu :( Nie smutkaj się, z pogoda tak bywa... Jeszcze niera zaskoczysz nas fotkami fal, wiatru ...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts