J.G Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Dzień dobry wszystkim! Aniu biorę się za postawione zadania,hehehe..... a więc mnie nie "powiesisz", prędkość dogomani ma dziś wiele do życzenia a więc spadam. Do usłyszenia wieczorem.;) Quote
M&S Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 J.G napisał(a):Dzień dobry wszystkim! Aniu biorę się za postawione zadania,hehehe..... a więc mnie nie "powiesisz", prędkość dogomani ma dziś wiele do życzenia a więc spadam. Do usłyszenia wieczorem.;) Witaj!!!! cieszę się niezmiernie, powodzenia w działaniu A. Quote
M&S Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 J.G napisał(a):A co tu dziś taka cisza i pustki?:-( kiepsko się czułam i poszłam spać A. Quote
M&S Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 dziś trochę lepiej, ale chyba jestem ciut zaziębiona:cool1: A. Quote
gosiaja Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 witamy się z rana zaglądamy co u was słychać i życzymy dużo zdrówka Quote
M&S Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Miło gościć z rana takiego pięknego kawalera, tylko wycałować nochala:buzi:. Dzięki za dobre słowo. A. Quote
M&S Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Ania, a gdzies Ty się przeziębiła? W domu...? No nic. Zdrowiej, bo musisz miec siły na nasze wtorkowe ploteczki:lol: Pzdr. Asiu, kataru nie mam, to trochę inna przypadłość. Robię co w mojej mocy, bo jest to dość nieprzyjemne:shake: A. Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ania, a gdzies Ty się przeziębiła? W domu...? No nic. Zdrowiej, bo musisz miec siły na nasze wtorkowe ploteczki:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Witam, chociaz dzisiaj na dluzej moge zajrzec!! Quote
M&S Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 deer_1987 napisał(a):Witam, chociaz dzisiaj na dluzej moge zajrzec!! Cześć, to miło że zaglądasz:lol: Quote
jamnicze Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Tęskno mi juz za zdjęciami wilczych, cyknęłybyscie dziewczyny chociaż jakieś domowe :p Quote
M&S Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 jamnicze napisał(a):Tęskno mi juz za zdjęciami wilczych, cyknęłybyscie dziewczyny chociaż jakieś domowe :p Mi też brakuje nowych fotek, ale nie bardzo jest kiedy, Mania jest zajęta, a w domu to nie bardzo, ja siedzę w jednym miejscu, Maks nie lubi zdjęć i jemu można robić tylko z zaskoczenia. A. Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Może jak się spotkamy, to uda się porobić trochę zdjęć? Pzdr. Quote
M&S Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Może jak się spotkamy, to uda się porobić trochę zdjęć? Pzdr. może się uda:p A. Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Widzę, że nie jesteś przekonana o wykonalności tego zadania... Pzdr. Quote
M&S Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Widzę, że nie jesteś przekonana o wykonalności tego zadania... Pzdr. ...nie, tylko tak sobie myślę, że nie będzie kiedy:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 O, matko! A co szykujecie? Pewnie tańce, hulanki, swawole i inne wyrazy, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Asiaczek napisał(a):O, matko! A co szykujecie? Pewnie tańce, hulanki, swawole i inne wyrazy, co?:evil_lol: Pzdr. tak Asiu, ja absolutnie obowiązkowo nastawiam się na tańce....:evil_lol::evil_lol::cunao: A. Quote
Asiaczek Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 No to ja wybieram hulanki i swawole. :lol: Ciekawe, co wybierze Mania; zostały jej juz tylko "inne wyrazy"... Ale że to dorosła i poukładana kobitka, to ja bym się az tak bardzo nie przejmowała. chociaż, kto ja tam wie?:evil_lol: pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Witam. Ja czekam na jakieś nowe fotki ;) Pozdrawiam ! :) Quote
M&S Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Asiaczek napisał(a):No to ja wybieram hulanki i swawole. :lol: Ciekawe, co wybierze Mania; zostały jej juz tylko "inne wyrazy"... Ale że to dorosła i poukładana kobitka, to ja bym się az tak bardzo nie przejmowała. chociaż, kto ja tam wie?:evil_lol: pzdr. "Inne wyrazy" Mania już zdążyła opanować:diabloti:, A. Quote
M&S Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Witam. Ja czekam na jakieś nowe fotki ;) Pozdrawiam ! :) musisz uzbroić się w cierpliwość, bo z przyczyn obiektywnych na razie fotek brak:shake: A. Quote
Recommended Posts