lolka75 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 super ze jestes juz na "chodzie":loveu:;):multi:... tylko nie przesadzaj z tym bieganiem po chodach:shake: zdrowka zycze i serdecznie pozdrawiam Quote
M&S Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 lolka75 napisał(a):super ze jestes juz na "chodzie":loveu:;):multi:... tylko nie przesadzaj z tym bieganiem po chodach:shake: zdrowka zycze i serdecznie pozdrawiam ....Loluś chodzenie po schodach na czas jakiś odpada:cool3:, dzięki za miłe słowa:loveu: A. Quote
jamnicze Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Witamy Aniu na łączach :multi::multi::multi: I wielkie gratulacje dla Sparka (chyba nie pomyliłam :oops:) :loveu: Quote
M&S Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 jamnicze napisał(a):Witamy Aniu na łączach :multi::multi::multi: I wielkie gratulacje dla Sparka (chyba nie pomyliłam :oops:) :loveu: ja też się cieszę, że jestem z Wami (nawet nie wiesz jak bardzo).:loveu::loveu::loveu: Dzięki za gratki dla Sparka:p:p (nie pomyliłaś) A. Quote
jbk Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cieszę się Aniu, że Cię widzę :) Bez netu to ciężko, czyż nie? Buziaczki dla Was obu, dziewczynki, a dla psiaków mizianko ;) Quote
M&S Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 jbk napisał(a):Cieszę się Aniu, że Cię widzę :) Bez netu to ciężko, czyż nie? Buziaczki dla Was obu, dziewczynki, a dla psiaków mizianko ;) Ja też się cieszę. Bardzo:multi: ciężko jest bez netu, fakt, ale mam już okno na świat....i oko na Was:evil_lol: A. Quote
J.G Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 A kiedy będą jakieś nowe przepiękne fotki?:loveu: Quote
M&S Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 J.G napisał(a):A kiedy będą jakieś nowe przepiękne fotki?:loveu: .....teraz, to nie bardzo jest kiedy robić, niestety może w weekend Mania znajdzie trochę czasu, ale ma jakiś projekt chyba z zarządzania, do przygotowania A. Quote
taxelina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Witamy sie i milego dnia zyczymy!! u Nas sliczne sloneczko ale ja musze do szkoly, nie mam jak na spacer dlugi z foceniem isc:( Quote
M&S Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Witamy sie i milego dnia zyczymy!! u Nas sliczne sloneczko ale ja musze do szkoly, nie mam jak na spacer dlugi z foceniem isc:( My też witamy, u nas słonka niet:-( pada jakieś niby białe:shake: miłego dnia w szkole;):p A. Quote
M&S Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 deer_1987 napisał(a):No gdyby u nas nie bylo slonca to by latwiej bylo isc do szkoly bo wtedy bym nie myslala co innego fajnego z psami bym porobila.. Dziekuje. i nazwajem :D to fakt, ładna pogoda nie nastraja do nauki dziękuję w imieniu Mania, też idzie nauki pobierać:cool3: A. Quote
taxelina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):My też witamy, u nas słonka niet:-( pada jakieś niby białe:shake: miłego dnia w szkole;):p A. No gdyby u nas nie bylo slonca to by latwiej bylo isc do szkoly bo wtedy bym nie myslala co innego fajnego z psami bym porobila.. Dziekuje. i nazwajem :D Quote
jbk Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Wiesz Aniu, jak dostaniesz aparat w ręce, to i na siedząco możesz sfocić chłopaków ;) Tęskno za nimi trochę :)) Pozdrowionka i miłego dnia, dziewczyny, ja się zabieram do roboty, a za oknem mam śnieżycę :( Quote
M&S Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 jbk napisał(a):Wiesz Aniu, jak dostaniesz aparat w ręce, to i na siedząco możesz sfocić chłopaków ;) Tęskno za nimi trochę :)) Pozdrowionka i miłego dnia, dziewczyny, ja się zabieram do roboty, a za oknem mam śnieżycę :( pomyślimy o tym, miłej pracy:) A. Quote
taxelina Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):to fakt, ładna pogoda nie nastraja do nauki dziękuję w imieniu Mania, też idzie nauki pobierać:cool3: A. No nie.. szczegolnie ze Tz wolny. jutro ja wolna ale on do pracy, ja wolna w pon to on do pracy, ja extra wolna w srode (nauczyciele maja jakas konferecje) to on na wyprawe jedzie, ja wolna w piatek on do pracy.. W jego wolne dni ja mam szkole.. i to czesto do 16 tak wiec w sumie nie mamy okazji isc na wspolne dlugi spacer i focic.. :-(:-( Quote
tulasy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Aniu miałaś racje co do Piaseczna. Ponoć super szczeniactwo. U nas rano śnieg, potem słońce a teraz chmurzy się. W Tuszyńskim lesie juz nie ma śniegu ani krztyny ,Buszowałam tam wczoraj bo miałam wolne od południa Trzymaj się Aniu Basia Quote
M&S Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 tulasy napisał(a):Aniu miałaś racje co do Piaseczna. Ponoć super szczeniactwo. U nas rano śnieg, potem słońce a teraz chmurzy się. W Tuszyńskim lesie juz nie ma śniegu ani krztyny ,Buszowałam tam wczoraj bo miałam wolne od południa Trzymaj się Aniu Basia Basiu, też słyszałam, że podobno super miot wyszedł, ale......wiesz co mam na myśli:cool3:. U nasz pogoda iście marcowa, zgodnie z przysłowiem. Szkoda, że już nie ma śniegu w Tuszynie...piękne klimaty śnieżne, ale lato w Tuszynie to jest to:p. Trzymam się Basiu. A. Quote
M&S Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 jbk napisał(a):Mam chwilę przerwy, to przyszłam :) ...fajnie, że przyszłaś;) A. Quote
M&S Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 jbk napisał(a):A te fotki to gdzie? Na forum wystawy? fotki w szpicach wilczych w wystawach A. Quote
jbk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):fotki w szpicach wilczych w wystawach A. Zaraz zobaczę. Quote
M&S Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 jbk napisał(a):Zaraz zobaczę. Będzie nam niezmiernie miło:lol: A. Quote
M&S Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 gosiaja napisał(a):ja już oglądałam :) bardzo fajne zdjęcia fajnie, że się podobają :p A. Quote
Recommended Posts