Asiaczek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Drogę powrotną do W-wy Mania ma dosyc urozmaiconą, bo.. na południu PL wali (dosłownie!) snieg... Oby cało i zdrowo dojechali do domu. Pzdr. Quote
taxelina Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ale ta pogoda zmienna.. tu juz slonecznie i ladnie, w pl snieg.. Quote
M&S Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 już jesteśmy w domu cali i zdrowi :) chociaż droga dość mokra była :razz: fotki wstawię jutro, bo dzisaj już jakby późnawo :roll: buziaki dla wszystkich :D m. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Maks i Spark napisał(a):już jesteśmy w domu cali i zdrowi :) chociaż droga dość mokra była :razz: fotki wstawię jutro, bo dzisaj już jakby późnawo :roll: buziaki dla wszystkich :D m. Czyli wstawisz fotki w niedzielę czy w poniedziałek, bo... pisząc pewnie nie patrzyłaś na godzinę...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Czyli wstawisz fotki w niedzielę czy w poniedziałek, bo... pisząc pewnie nie patrzyłaś na godzinę...:lol: Pzdr. postaram się dzisiaj :cool3: m. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Mania - starasz się nadal czy odpuściłaś...?:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Mania - starasz się nadal czy odpuściłaś...?:evil_lol: Pzdr. staram :p;) Quote
M&S Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 zdjęcia Sparka i kilku przedstawicieli V gr..., którzy się napatoczyli ;) Quote
Iwa-R Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Gratulacje!! Może napatoczył Ci się jakiś Ciał-Ciałek? A może mogłabyś mi podać psa z klasy championów, jestem ciekawa dzięki komu nie pojechałam na tą wystawę :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Iwa-R napisał(a):Gratulacje!! Może napatoczył Ci się jakiś Ciał-Ciałek? A może mogłabyś mi podać psa z klasy championów, jestem ciekawa dzięki komu nie pojechałam na tą wystawę :evil_lol: Pozdrawiam Iwa nawet widziałą jednego ale fotki nie zdążyłąm zrobić :shake: tylko z championów??? no problem ;) MENNY HUSARUVKA ...jakiś chyba czeski pies, taki mi się wydaje :roll: m. Quote
M&S Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 pierwsze oznaki wiosny u nas w ogródku zanim tak brzydko się zrobiło ;) Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Aaaaaa, jaka wiosna! :multi: A dlaczego jeszcze listeczki i inne badziewia nie pograbione? Mam przyjśc i to zrobic?:mad: Pzr. Quote
michal_unga Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Asiu !! To ja deklaruję pomoc w porządkach ogródkowych Ani i Mani. Madzia Mudikowa zapewne;):p też pomarze. Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Quote
M&S Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Kochani, dzięki moim przyjaciołom, mam dostęp do świata, do Was!!!!!!!! Asiaczku, Jamnicze, Gosiaja, JBK, Deer, Lolka, Basiu (Tulasy), Michał,Mudik, Jacku (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam) Baaardzo, baaardzo dziękuję za wszystkie Wasze ciepłe słowa, bardzo mnie wzruszyły. Jesteście FANTASTYCZNI !!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ania Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):Kochani, dzięki moim przyjaciołom, mam dostęp do świata, do Was!!!!!!!! Asiaczku, Jamnicze, Gosiaja, JBK, Deer, Lolka, Basiu (Tulasy), Michał,Mudik, Jacku (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam) Baaardzo, baaardzo dziękuję za wszystkie Wasze ciepłe słowa, bardzo mnie wzruszyły. Jesteście FANTASTYCZNI !!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ania Hurra! Ania wróciła do "świata zywych"!!! Tez się cieszymy!!!:multi: Pzdr. Quote
M&S Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Hurra! Ania wróciła do "świata zywych"!!! Tez się cieszymy!!!:multi: Pzdr. :loveu::loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol::lol::lol: A. Quote
J.G Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Witam serdecznie,bardzo się cieszę że już jesteś z nami.REWELACJA.:loveu: Quote
M&S Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Asiaczek napisał(a): Aaaaaa, jaka wiosna! :multi: A dlaczego jeszcze listeczki i inne badziewia nie pograbione? Mam przyjśc i to zrobic?:mad: Pzr. Asiu wpadaj kiedy tylko chcesz :cool3: ale grbić Ci nie pozwole ;) michal_unga napisał(a):Asiu !! To ja deklaruję pomoc w porządkach ogródkowych Ani i Mani. Madzia Mudikowa zapewne;):p też pomarze. porządki ogrodowe...hmmm w sumie to najpierw trzeba mieć ogródek :p a nie taki ''zanczek pocztowy'' ;) ale dzięki za deklarację...w odpowiednim momencie zostanie wykorzystana :evil_lol: m. Quote
M&S Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 J.G napisał(a):Witam serdecznie,bardzo się cieszę że już jesteś z nami.REWELACJA.:loveu: Ja też się baaaardzo cieszę !!!!!! A. Quote
Recommended Posts