Asiaczek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):..już wiem Mama ma longetę...czyli gips od tyłu nogi ''przymocowany'' bandażami narazie lekarz chodzenia po schodach zabronił...:cool1:przynajmniej na jeszcze jakies 2-3 tyg w tym sensie, że kazał najwięcej czasu spędziać leżąc i nie obciażając nogi.. ale łądnie się goi wszystko więc suuuper:multi::multi::multi: m. Trudno, lekarz wie najlepiej, co i jak... Zawsze zostaje nam telefon:lol: Pzdr. Quote
J.G Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dzień dobry !!! Chciałem się zapowiedzieć,że po godz.18-ej wpadnę do was na ploteczki,tylko nie pieczcie ciasta bo jestem na diecie hehe... Quote
lolka75 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ale ja ciagle nie wiem jak Wasza wystawa wypadla:cool3: czy cos pokrecilam i to dopiero bedzie?:roll: i kolejne zyczenie zdrowka dla Mamy:p Quote
M&S Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='J.G']Dzień dobry !!! Chciałem się zapowiedzieć,że po godz.18-ej wpadnę do was na ploteczki,tylko nie pieczcie ciasta bo jestem na diecie hehe... ha ha ha bardzo śmieszne..Ty na diecie :razz: [quote name='lolka75']ale ja ciagle nie wiem jak Wasza wystawa wypadla:cool3: czy cos pokrecilam i to dopiero bedzie?:roll: i kolejne zyczenie zdrowka dla Mamy:p nasza średnio na jeża ;), choć przewidywalnie... byliśmy doskonali drudzy na trzech... http://www.dogomania.pl/forum/f697/leszno-01-03-09-a-132728/#post11898235 dzięki za życzonka! m. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 J.G napisał(a):Dzień dobry !!! Chciałem się zapowiedzieć,że po godz.18-ej wpadnę do was na ploteczki,tylko nie pieczcie ciasta bo jestem na diecie hehe... Taaaa, u mnie zjadł jednego wafelka (albo nie, bo ja Gościom jedzenia nie liczę...) i teraz musi byc na diecie! W do wyprodukowania wafelków zużyłam może z 7 łyzek cukru... Oj, Koleś, ciężko Ci dogodzić... No, chyba, że wolisz schabowego i inne takie mięsne żarełko... Pzdr. Quote
J.G Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Asiaczek']Taaaa, u mnie zjadł jednego wafelka (albo nie, bo ja Gościom jedzenia nie liczę...) i teraz musi byc na diecie! W do wyprodukowania wafelków zużyłam może z 7 łyzek cukru... Oj, Koleś, ciężko Ci dogodzić... No, chyba, że wolisz schabowego i inne takie mięsne żarełko... Pzdr. Hehe.... przyznam się wam ja wcale nie jem,co widać żyje miłością.:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Hahaha, przypomniała mi się scena z filmu "Vabank 2" - Z czego ty zyjesz? - Z jedzenia. Jem i zyję... A Jacek zyjesz miłością, nonono... Ja TO przechodziłam jak byłam nastolatką... Teraz to podpisuję się pod cytatem z Vabank2:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='J.G']Hehe.... przyznam się wam ja wcale nie jem,co widać żyje miłością.:evil_lol: hmmm...też tak bym chciała :roll: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Też chciałabym żyć miłością, ale po szesnastu latach jest jeszcze chlebek potrzebny :) Quote
jamnicze Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A jak fajnie się jada we dwoje :loveu: (i z niczego nie trzeba rezygnować ;)) Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 jamnicze napisał(a):A jak fajnie się jada we dwoje :loveu: Tylko nie zawsze sie da.... Wlasnie 'Tz pojechal na wycieczke do stolicy Szwecji, wraca w piatek rano :placz: Quote
M&S Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 uuu...ale do piątku to szybko zleci :cool3: Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):uuu...ale do piątku to szybko zleci :cool3: Szczegolnie jak sie ma duzo do roboty w szkole..:roll::roll: Quote
jbk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 A ja czekam na sobotę, bo jak się uda, to będziemy mieć spacer z pięcioma psiakami ;) Quote
M&S Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 deer_1987 napisał(a):Szczegolnie jak sie ma duzo do roboty w szkole..:roll::roll: eh..jak ja mam dużo roboty to jakims cudem znajduję czas na najwięcej przemyśleń, wymyśleń i kombinowanie...wszystko byle nic nie robić...w ostateczności to nawet sprzątam :crazyeye: :eviltong: jbk napisał(a): A ja czekam na sobotę, bo jak się uda, to będziemy mieć spacer z pięcioma psiakami ;-) to fajnie macie!!!:D za to ja w sobote na wystawę do Austrii :mdrmed: Quote
jbk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Maks i Spark napisał(a): to fajnie macie!!!:D za to ja w sobote na wystawę do Austrii :mdrmed: Będziemy trzymać kciuki i myśleć o Was :) Quote
M&S Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 jbk napisał(a):Będziemy trzymać kciuki i myśleć o Was :) no ja myślę :p ;) Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):eh..jak ja mam dużo roboty to jakims cudem znajduję czas na najwięcej przemyśleń, wymyśleń i kombinowanie...wszystko byle nic nie robić...w ostateczności to nawet sprzątam :crazyeye: :eviltong: Skad ja to znam.. a bo to trzeba pranie, a to posprzatac, a to obiad, a to z psami sie pobawic.. a nauka.. e gdzies tam.. Quote
M&S Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 deer_1987 napisał(a):Skad ja to znam.. a bo to trzeba pranie, a to posprzatac, a to obiad, a to z psami sie pobawic.. a nauka.. e gdzies tam.. każdy powód jest dobry :p Quote
M&S Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 deer_1987 napisał(a):Dlatego trudniej - pod tym wzgledem - miec kursy w szkole na dystans (jestem juz po szwedzkim poziom licealny stopien trudnosc 2, matematyka liceum stopien 2 i biologia liceum stopien 1 - kursy na dystans: jedne calkiem na dystans nawet sprawdziany, inne na dystans ale na sprawdzian przychodze). Ale z drugiejk strony jak sie ma prace w trakcie szkoly (czesto) albo np. male dziecko albo psa co nie moize byc dlugo sam to kursy na dystans sa fajne, tylko trzeba dyscypliny.. BTW, teraz mam matematyka poziom 3 na dystans ale spr w szkole. mialam miec z pierwszego rozdzialu w pon 9 marca ale musze maila napisac do nauczycielki ze chce pod koniec tyg np. 13 albo najpiej 16 marca bo jakos nie mialam czasu na razie robic zadan z matmy :P fajna i nie fajna zarazem taka szkoła na odległość..fajna jeśli chodzi o ustalanie terminó...ale ja chyba bym się tak sama nie spieła...teraz mam problem :oops:..wiec Cię podziwiam!!!! Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):każdy powód jest dobry :p Dlatego trudniej - pod tym wzgledem - miec kursy w szkole na dystans (jestem juz po szwedzkim poziom licealny stopien trudnosc 2, matematyka liceum stopien 2 i biologia liceum stopien 1 - kursy na dystans: jedne calkiem na dystans nawet sprawdziany, inne na dystans ale na sprawdzian przychodze). Ale z drugiejk strony jak sie ma prace w trakcie szkoly (czesto) albo np. male dziecko albo psa co nie moize byc dlugo sam to kursy na dystans sa fajne, tylko trzeba dyscypliny.. BTW, teraz mam matematyka poziom 3 na dystans ale spr w szkole. mialam miec z pierwszego rozdzialu w pon 9 marca ale musze maila napisac do nauczycielki ze chce pod koniec tyg np. 13 albo najpiej 16 marca bo jakos nie mialam czasu na razie robic zadan z matmy :P Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):fajna i nie fajna zarazem taka szkoła na odległość..fajna jeśli chodzi o ustalanie terminó...ale ja chyba bym się tak sama nie spieła...teraz mam problem :oops:..wiec Cię podziwiam!!!! No ja wczesniej musialam podac jej kiedy mniej wiecej bez gotowa z kazdym rozdzialem wg planu (%) z poczatku ksiazki. ale widze ze do 9 marca nie zdaze zrobic cwiczen z tego 1 rozdzialu... dzisiaj troche po szkole porobie :D ja mam czesc na dystans czesc w szkole. na 14:40 ang dzis :diabloti: Quote
lolka75 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Maniu a co Ty studiujesz bo nie wiem? Moze pisalas ale pewnie przegapilam:roll: I jak noga Mamy? serdeczne pozdrowki:p Quote
M&S Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 deer_1987 napisał(a):No ja wczesniej musialam podac jej kiedy mniej wiecej bez gotowa z kazdym rozdzialem wg planu (%) z poczatku ksiazki. ale widze ze do 9 marca nie zdaze zrobic cwiczen z tego 1 rozdzialu... dzisiaj troche po szkole porobie :D ja mam czesc na dystans czesc w szkole. na 14:40 ang dzis :diabloti: mam nadzieję, że na angielskim fajnie było :cool3: lolka75 napisał(a):Maniu a co Ty studiujesz bo nie wiem? Moze pisalas ale pewnie przegapilam:roll: I jak noga Mamy? serdeczne pozdrowki:p ja robię z zarządzaniu...ale to nuuudne jak nie wiem ;) noga już calkiem dobrze, wczoraj zmieniałam opatrunek i już wszystko ładnie wygląda...teraz tylko czekamy, zeby się zrosło :p Quote
M&S Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 deer_1987 napisał(a): jak mi sie nie chce... witaj w klubie :p Quote
Recommended Posts