Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maks i Spark napisał(a):
..już wiem Mama ma longetę...czyli gips od tyłu nogi ''przymocowany'' bandażami

narazie lekarz chodzenia po schodach zabronił...:cool1:przynajmniej na jeszcze jakies 2-3 tyg w tym sensie, że kazał najwięcej czasu spędziać leżąc i nie obciażając nogi.. ale łądnie się goi wszystko więc suuuper:multi::multi::multi:

m.

Trudno, lekarz wie najlepiej, co i jak...
Zawsze zostaje nam telefon:lol:

Pzdr.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry !!!
Chciałem się zapowiedzieć,że po godz.18-ej wpadnę do was na ploteczki,tylko nie pieczcie ciasta bo jestem na diecie hehe...

Posted

[quote name='J.G']Dzień dobry !!!
Chciałem się zapowiedzieć,że po godz.18-ej wpadnę do was na ploteczki,tylko nie pieczcie ciasta bo jestem na diecie hehe...

ha ha ha bardzo śmieszne..Ty na diecie :razz:

[quote name='lolka75']ale ja ciagle nie wiem jak Wasza wystawa wypadla:cool3:
czy cos pokrecilam i to dopiero bedzie?:roll:

i kolejne zyczenie zdrowka dla Mamy:p

nasza średnio na jeża ;), choć przewidywalnie... byliśmy doskonali drudzy na trzech...
http://www.dogomania.pl/forum/f697/leszno-01-03-09-a-132728/#post11898235

dzięki za życzonka!
m.

Posted

J.G napisał(a):
Dzień dobry !!!

Taaaa, u mnie zjadł jednego wafelka (albo nie, bo ja Gościom jedzenia nie liczę...) i teraz musi byc na diecie!
W do wyprodukowania wafelków zużyłam może z 7 łyzek cukru...
Oj, Koleś, ciężko Ci dogodzić... No, chyba, że wolisz schabowego i inne takie mięsne żarełko...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Taaaa, u mnie zjadł jednego wafelka (albo nie, bo ja Gościom jedzenia nie liczę...) i teraz musi byc na diecie!
W do wyprodukowania wafelków zużyłam może z 7 łyzek cukru...
Oj, Koleś, ciężko Ci dogodzić... No, chyba, że wolisz schabowego i inne takie mięsne żarełko...

Pzdr.
Hehe.... przyznam się wam ja wcale nie jem,co widać żyje miłością.:evil_lol:

Posted

Hahaha, przypomniała mi się scena z filmu "Vabank 2"
- Z czego ty zyjesz?
- Z jedzenia. Jem i zyję...

A Jacek zyjesz miłością, nonono... Ja TO przechodziłam jak byłam nastolatką... Teraz to podpisuję się pod cytatem z Vabank2:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='J.G']Hehe.... przyznam się wam ja wcale nie jem,co widać żyje miłością.:evil_lol:

hmmm...też tak bym chciała :roll:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Szczegolnie jak sie ma duzo do roboty w szkole..:roll::roll:

eh..jak ja mam dużo roboty to jakims cudem znajduję czas na najwięcej przemyśleń, wymyśleń i kombinowanie...wszystko byle nic nie robić...w ostateczności to nawet sprzątam :crazyeye: :eviltong:

jbk napisał(a):

A ja czekam na sobotę, bo jak się uda, to będziemy mieć spacer z pięcioma psiakami ;-)

to fajnie macie!!!:D
za to ja w sobote na wystawę do Austrii :mdrmed:

Posted

Maks i Spark napisał(a):

to fajnie macie!!!:D
za to ja w sobote na wystawę do Austrii :mdrmed:

Będziemy trzymać kciuki i myśleć o Was :)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
eh..jak ja mam dużo roboty to jakims cudem znajduję czas na najwięcej przemyśleń, wymyśleń i kombinowanie...wszystko byle nic nie robić...w ostateczności to nawet sprzątam :crazyeye: :eviltong:

Skad ja to znam.. a bo to trzeba pranie, a to posprzatac, a to obiad, a to z psami sie pobawic.. a nauka.. e gdzies tam..

Posted

deer_1987 napisał(a):
Skad ja to znam.. a bo to trzeba pranie, a to posprzatac, a to obiad, a to z psami sie pobawic.. a nauka.. e gdzies tam..

każdy powód jest dobry :p

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dlatego trudniej - pod tym wzgledem - miec kursy w szkole na dystans (jestem juz po szwedzkim poziom licealny stopien trudnosc 2, matematyka liceum stopien 2 i biologia liceum stopien 1 - kursy na dystans: jedne calkiem na dystans nawet sprawdziany, inne na dystans ale na sprawdzian przychodze). Ale z drugiejk strony jak sie ma prace w trakcie szkoly (czesto) albo np. male dziecko albo psa co nie moize byc dlugo sam to kursy na dystans sa fajne, tylko trzeba dyscypliny..

BTW, teraz mam matematyka poziom 3 na dystans ale spr w szkole. mialam miec z pierwszego rozdzialu w pon 9 marca ale musze maila napisac do nauczycielki ze chce pod koniec tyg np. 13 albo najpiej 16 marca bo jakos nie mialam czasu na razie robic zadan z matmy :P

fajna i nie fajna zarazem taka szkoła na odległość..fajna jeśli chodzi o ustalanie terminó...ale ja chyba bym się tak sama nie spieła...teraz mam problem :oops:..wiec Cię podziwiam!!!!

Posted

Maks i Spark napisał(a):
każdy powód jest dobry :p

Dlatego trudniej - pod tym wzgledem - miec kursy w szkole na dystans (jestem juz po szwedzkim poziom licealny stopien trudnosc 2, matematyka liceum stopien 2 i biologia liceum stopien 1 - kursy na dystans: jedne calkiem na dystans nawet sprawdziany, inne na dystans ale na sprawdzian przychodze). Ale z drugiejk strony jak sie ma prace w trakcie szkoly (czesto) albo np. male dziecko albo psa co nie moize byc dlugo sam to kursy na dystans sa fajne, tylko trzeba dyscypliny..

BTW, teraz mam matematyka poziom 3 na dystans ale spr w szkole. mialam miec z pierwszego rozdzialu w pon 9 marca ale musze maila napisac do nauczycielki ze chce pod koniec tyg np. 13 albo najpiej 16 marca bo jakos nie mialam czasu na razie robic zadan z matmy :P

Posted

Maks i Spark napisał(a):
fajna i nie fajna zarazem taka szkoła na odległość..fajna jeśli chodzi o ustalanie terminó...ale ja chyba bym się tak sama nie spieła...teraz mam problem :oops:..wiec Cię podziwiam!!!!

No ja wczesniej musialam podac jej kiedy mniej wiecej bez gotowa z kazdym rozdzialem wg planu (%) z poczatku ksiazki. ale widze ze do 9 marca nie zdaze zrobic cwiczen z tego 1 rozdzialu... dzisiaj troche po szkole porobie :D

ja mam czesc na dystans czesc w szkole. na 14:40 ang dzis :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No ja wczesniej musialam podac jej kiedy mniej wiecej bez gotowa z kazdym rozdzialem wg planu (%) z poczatku ksiazki. ale widze ze do 9 marca nie zdaze zrobic cwiczen z tego 1 rozdzialu... dzisiaj troche po szkole porobie :D

ja mam czesc na dystans czesc w szkole. na 14:40 ang dzis :diabloti:

mam nadzieję, że na angielskim fajnie było :cool3:

lolka75 napisał(a):
Maniu a co Ty studiujesz bo nie wiem? Moze pisalas ale pewnie przegapilam:roll:
I jak noga Mamy?
serdeczne pozdrowki:p

ja robię z zarządzaniu...ale to nuuudne jak nie wiem ;)

noga już calkiem dobrze, wczoraj zmieniałam opatrunek i już wszystko ładnie wygląda...teraz tylko czekamy, zeby się zrosło :p