Asiaczek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Mania - ucałuj Mamę od nas; czekamy na dalsze dobre informacje. Juz niedługo Mama nas zasypie swoimi opowieściami o nodze i złamaniu...:evil_lol: Michał - na pewno masz rację, ale ja jak mogę pomóc komuś bliskiemu, to nigdy nie oglądam się na innych. Po prostu pomagam i juz.:lol: Mudik - ze mna już jest zdecydowanie lepiej. Dzięki za pozytywne myśli.:lol: Pzdr. Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Asiaczek']Michał - na pewno masz rację, ale ja jak mogę pomóc komuś bliskiemu, to nigdy nie oglądam się na innych. Po prostu pomagam i juz.:lol: Pzdr. Piękne podejście, szkoda, że mało jest takich ludzi..... Marysiu, jak Ania? Quote
M&S Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='deer_1987']No to gorzej bo sie po schodach nie da isc.. ale pozdrow mame od nas!! oczywiście! dzieki! [quote name='Asiaczek'] Mania - ucałuj Mamę od nas; czekamy na dalsze dobre informacje. Juz niedługo Mama nas zasypie swoimi opowieściami o nodze i złamaniu...:evil_lol: mam nadzieję, że już niedługo będzie mogła stawić czoła schodom...ale będąc realistką obstawiam, ze poczekac na te opoweści jeszcze ze trzy tyg :shake: Quote
M&S Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 jbk napisał(a):Piękne podejście, szkoda, że mało jest takich ludzi..... Marysiu, jak Ania? Mama dzisiaj nieźle całkiem :D już po śniadanku :p i zastrzyku... tylko gips okropnie luźny, więc musze skoczyć do Marysin-city i kupić watę i troszkę jej upchnąć... a dzisiaj ja zaspałam na w-f :razz: Mama teraz mnie rano budzi, no bo widomo musze jej pomóc do toalety dojść itd. ale dzisiaj mocno spała, więc ja też chrapałam :roll: i zamiast o 6 obudziłam się o 8...cóż mówi się trudno ;) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Maks i Spark napisał(a):Mama dzisiaj nieźle całkiem :D już po śniadanku :p i zastrzyku... tylko gips okropnie luźny, więc musze skoczyć do Marysin-city i kupić watę i troszkę jej upchnąć... a dzisiaj ja zaspałam na w-f :razz: Mama teraz mnie rano budzi, no bo widomo musze jej pomóc do toalety dojść itd. ale dzisiaj mocno spała, więc ja też chrapałam :roll: i zamiast o 6 obudziłam się o 8...cóż mówi się trudno ;) No cóż, zdarza się...... Pozdrów mamę i bądźcie dzielne dziewczyny ;)) Quote
Asiaczek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Myslę, że wf nadrobisz... A nieco dłuzszy sen też Wam dobrze zrobił:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No wlasnie, zdrowie i pozdrowienia slemy!! Quote
lolka75 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 zdrowko sle z wiatrakowni:hand::hand: Quote
jbk Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Asiaczek napisał(a):A ja życzę miłego dnia! Pogoda w Wwie ohydna, ale może w weekend będzie słońce? Na wystawie Championów w Lesznie zawsze miałam słońce. Może i w tym roku też tak będzie...? Pzdr. Ja w dzieciństwie wakacje w Lesznie spędzałam i wiesz co? Zawsze tam było słońce :) Nie wiem, czy chociaż jeden dzień deszczu przez te wszystkie lata mi się przytrafił...... Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 A ja życzę miłego dnia! Pogoda w Wwie ohydna, ale może w weekend będzie słońce? Na wystawie Championów w Lesznie zawsze miałam słońce. Może i w tym roku też tak będzie...? Pzdr. Quote
M&S Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 hej hej! noga swędzi:razz: ale poza tym to jest ok :D m. Quote
Asiaczek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Mania, a skąd Ty wiesz, że noga swędzi? Niech no ania się wypowie...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Mania, a skąd Ty wiesz, że noga swędzi? Niech no ania się wypowie...:evil_lol: Pzdr. hehe bo codziennie wywiad przeprowadzam :eviltong:...mama chętnie by się wypowiedzała ale niestety :shake: ...schody Quote
M&S Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Jutro pogadamy.:lol: Pzdr. pewnie..oż a ja jeszcz nie spakowana :crazyeye:..chyba sie nie wyśpię :eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ja tez nie spakowana. Na razie zrobiłam tylko 2 kanapki, umyłam głowę i to wsio... Oj, tez się musze sprężyć... Pzdr. Quote
M&S Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):Pozdrowionka dziewczyny :) Noga Ani lepiej? dzisiaj byłyśmy na kontroli...gipsu już nie ma za to jest (nie pamietam jak to się nazywa...zapytan dopisze :eviltong:) szwy zdjęte, a teraz tylko czekamy na szybki zrastanie do 30.03 - bo wtedy następna kontrolka :p ...znikam bo zaraz lektorat :cool1: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):dzisiaj byłyśmy na kontroli...gipsu już nie ma za to jest (nie pamietam jak to się nazywa...zapytan dopisze :eviltong:) szwy zdjęte, a teraz tylko czekamy na szybki zrastanie do 30.03 - bo wtedy następna kontrolka :p ...znikam bo zaraz lektorat :cool1: O, to bez gipsu będzie wygodniej :)) Dobrej zabawy na lektoracie ;) Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 A czy bez gipsu to można juz latac po schodach "góra-dół"...? Pzdr. Quote
M&S Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 ..już wiem Mama ma longetę...czyli gips od tyłu nogi ''przymocowany'' bandażami narazie lekarz chodzenia po schodach zabronił...:cool1:przynajmniej na jeszcze jakies 2-3 tyg w tym sensie, że kazał najwięcej czasu spędziać leżąc i nie obciażając nogi.. ale łądnie się goi wszystko więc suuuper:multi::multi::multi: m. Quote
Recommended Posts