Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mania - ucałuj Mamę od nas; czekamy na dalsze dobre informacje. Juz niedługo Mama nas zasypie swoimi opowieściami o nodze i złamaniu...:evil_lol:

Michał - na pewno masz rację, ale ja jak mogę pomóc komuś bliskiemu, to nigdy nie oglądam się na innych. Po prostu pomagam i juz.:lol:

Mudik - ze mna już jest zdecydowanie lepiej. Dzięki za pozytywne myśli.:lol:

Pzdr.

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Michał - na pewno masz rację, ale ja jak mogę pomóc komuś bliskiemu, to nigdy nie oglądam się na innych. Po prostu pomagam i juz.:lol:

Pzdr.

Piękne podejście, szkoda, że mało jest takich ludzi.....

Marysiu, jak Ania?

Posted

[quote name='deer_1987']No to gorzej bo sie po schodach nie da isc.. ale pozdrow mame od nas!!

oczywiście! dzieki!

[quote name='Asiaczek']
Mania - ucałuj Mamę od nas; czekamy na dalsze dobre informacje. Juz niedługo Mama nas zasypie swoimi opowieściami o nodze i złamaniu...:evil_lol:

mam nadzieję, że już niedługo będzie mogła stawić czoła schodom...ale będąc realistką obstawiam, ze poczekac na te opoweści jeszcze ze trzy tyg :shake:

Posted

jbk napisał(a):
Piękne podejście, szkoda, że mało jest takich ludzi.....

Marysiu, jak Ania?

Mama dzisiaj nieźle całkiem :D już po śniadanku :p i zastrzyku...
tylko gips okropnie luźny, więc musze skoczyć do Marysin-city i kupić watę i troszkę jej upchnąć...

a dzisiaj ja zaspałam na w-f :razz:
Mama teraz mnie rano budzi, no bo widomo musze jej pomóc do toalety dojść itd. ale dzisiaj mocno spała, więc ja też chrapałam :roll: i zamiast o 6 obudziłam się o 8...cóż mówi się trudno ;)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Mama dzisiaj nieźle całkiem :D już po śniadanku :p i zastrzyku...
tylko gips okropnie luźny, więc musze skoczyć do Marysin-city i kupić watę i troszkę jej upchnąć...

a dzisiaj ja zaspałam na w-f :razz:
Mama teraz mnie rano budzi, no bo widomo musze jej pomóc do toalety dojść itd. ale dzisiaj mocno spała, więc ja też chrapałam :roll: i zamiast o 6 obudziłam się o 8...cóż mówi się trudno ;)

No cóż, zdarza się......

Pozdrów mamę i bądźcie dzielne dziewczyny ;))

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja życzę miłego dnia!
Pogoda w Wwie ohydna, ale może w weekend będzie słońce? Na wystawie Championów w Lesznie zawsze miałam słońce. Może i w tym roku też tak będzie...?

Pzdr.

Ja w dzieciństwie wakacje w Lesznie spędzałam i wiesz co? Zawsze tam było słońce :) Nie wiem, czy chociaż jeden dzień deszczu przez te wszystkie lata mi się przytrafił......

Posted

A ja życzę miłego dnia!
Pogoda w Wwie ohydna, ale może w weekend będzie słońce? Na wystawie Championów w Lesznie zawsze miałam słońce. Może i w tym roku też tak będzie...?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mania, a skąd Ty wiesz, że noga swędzi? Niech no ania się wypowie...:evil_lol:

Pzdr.

hehe bo codziennie wywiad przeprowadzam :eviltong:...mama chętnie by się wypowiedzała ale niestety :shake: ...schody

Posted

jbk napisał(a):
Pozdrowionka dziewczyny :)

Noga Ani lepiej?

dzisiaj byłyśmy na kontroli...gipsu już nie ma za to jest (nie pamietam jak to się nazywa...zapytan dopisze :eviltong:)
szwy zdjęte, a teraz tylko czekamy na szybki zrastanie do 30.03 - bo wtedy następna kontrolka :p

...znikam bo zaraz lektorat :cool1:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
dzisiaj byłyśmy na kontroli...gipsu już nie ma za to jest (nie pamietam jak to się nazywa...zapytan dopisze :eviltong:)
szwy zdjęte, a teraz tylko czekamy na szybki zrastanie do 30.03 - bo wtedy następna kontrolka :p

...znikam bo zaraz lektorat :cool1:

O, to bez gipsu będzie wygodniej :))

Dobrej zabawy na lektoracie ;)

Posted

..już wiem Mama ma longetę...czyli gips od tyłu nogi ''przymocowany'' bandażami

narazie lekarz chodzenia po schodach zabronił...:cool1:przynajmniej na jeszcze jakies 2-3 tyg w tym sensie, że kazał najwięcej czasu spędziać leżąc i nie obciażając nogi.. ale łądnie się goi wszystko więc suuuper:multi::multi::multi:

m.