Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

O to już teraz rozumiem, że plany wystawowe zostaną zweryfikowane.
Rozumiem Maniu ,że teraz wszystko na Twojej głowie: sesja, psy i cały dom.
Trzymaj się Mania!
Ucałuj mamę od nas, zadzwonię jak już będzie w domu
Basia

Posted

deer_1987 napisał(a):
z tego co czytalam to po 8 h nie ma sensu szyc. reke wlozylam do wysokiej szklanki 5 tyg temu i szklo mi na srodku dloni (na zewnatrz) i kolo malego palca zrobilo kuku... po 6h zszyte i dopiero jakos niedawno plaster taki specjalny moglam zdjac (szwy po 10 dniach od wypadku) i sie zaroslo - choc blizny sa i beda ale chociaz skora zlaczona.

a w szwecji to normalka.. ludzie umieraja na ostrym dyzurze albo czekaja pare dni na pomoc..

a myślało by się, że tam to jest lepiej :shake:...

jbk napisał(a):

Kurde, to się wymęczyła..... Uściskaj ją ode mnie i niech się goi szybciutko i zrasta :smile:

dzięki napewno to zrobię ;)

Posted

gosiaja napisał(a):
dużo zdrówka dla Mamy
będę trzymać kciuki oby wszystko się jak najlepiej zrosło

dzieki zaraz jej przekażę ;)

tulasy napisał(a):
O to już teraz rozumiem, że plany wystawowe zostaną zweryfikowane.
Rozumiem Maniu ,że teraz wszystko na Twojej głowie: sesja, psy i cały dom.
Trzymaj się Mania!
Ucałuj mamę od nas, zadzwonię jak już będzie w domu
Basia

...zweryfikowane...hmm, może Tatę na parę urobię...ale Maksa nie będzie miał kto pokazać...zresztą zobaczymy jak to wszystko będzie :roll:

troszkę do roboty mam ale da się żyć jeszcze ;)

Mama już jest w domu :) tylko narazie chodzenie o kulach (więcej niż to konieczne) jest raczej nie możliwe..jeszcze jest za słaba,
za tydzień sowrotem do szpitala na kontrolę i może zdjęcie szwów :cool1:

m.

EDIT
aaa i przekazuję pozdrowienia dla wszystkich! :multi:

Posted

Wcale nie jestem juz zdrowa, ale choroba Ani jest zdecydowanie powazniejsza niz moje zatrucie i komplikacje. Poza tym Ania i Mania zawsze, gdy miałam jakieś problemy, to wyciągały rękę z pomocą. Czas więc się nieco zrewanżowac... choćby kosztem zdrowia ...

Pzdr.

Posted

mudik napisał(a):
Życzenia zdrowia dla mamy od nas!:calus::calus:

asiaczek napisał(a):

ucałowania dla mamy i dla ciebie, maniu!

Pzdr.

michal_unga napisał(a):

dużo zdrowia dla ani oraz dużo cierpliwości dla mani.
Dziewczyny trzymajcie się

jbk napisał(a):

pozdrowienia zasyłam gorące mimo zimy :smile:

dziĘki wielkie!!!! ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak dajecie sobie radę?
Może jakichs kotletów nasmażę i podrzucę, co? (piszę na serio, to nie dowcip!)

Pzdr.

Asiu!
radę dajemy, o gotowanie nie musze się martwić, bo Babcia podrzuca nam co jakiś czas jedzienie w ilościach jak dla pułku wojska :cool3: ;) ale i tak dzięki :D

m.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Asiu!
radę dajemy, o gotowanie nie musze się martwić, bo Babcia podrzuca nam co jakiś czas jedzienie w ilościach jak dla pułku wojska :cool3: ;) ale i tak dzięki :D

m.

Babcie w takich sytuacjach są niezastąpione :) Jeść zawsze dadzą :)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Asiu!

m.

OK, no to jedzenie dla Was mamy z głowy.
A jak ze zdrowiem Mamy?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
OK, no to jedzenie dla Was mamy z głowy.
A jak ze zdrowiem Mamy?

Pzdr.

tym fizycznym, czy psychicznym??? ;)

jeśli chodzi o pierwsze, to w miare ok...co prawda gips się już luźny zrobił...jak na moje doświadczone oko troszkę zbyt :shake: ale kontrole mamy dopiero w poniedziałek...szwy się dobrze goją..ale szczegółów Wam oszczędzę ;)

...jeśli chodzi o samopoczucie wewnętrzne to okropnie Mamę męczy, że jest taka ubezwłasnowolniona..sama praktycznie nic zrobić nie może...a do twego nie mamy laptopa więc nawet do neta nie zajrzy :(...

ale będzie dobrze !!! :D

Posted

Maks i Spark napisał(a):
tym fizycznym, czy psychicznym??? ;)

jeśli chodzi o pierwsze, to w miare ok...co prawda gips się już luźny zrobił...jak na moje doświadczone oko troszkę zbyt :shake: ale kontrole mamy dopiero w poniedziałek...szwy się dobrze goją..ale szczegółów Wam oszczędzę ;)

...jeśli chodzi o samopoczucie wewnętrzne to okropnie Mamę męczy, że jest taka ubezwłasnowolniona..sama praktycznie nic zrobić nie może...a do twego nie mamy laptopa więc nawet do neta nie zajrzy :(...

ale będzie dobrze !!! :D

Moja teściowa z nogą w gipsie siadała przy normalnym kompie, podstawiała krzesełko, żeby nogę położyć :)

Posted

jbk napisał(a):
Moja teściowa z nogą w gipsie siadała przy normalnym kompie, podstawiała krzesełko, żeby nogę położyć :)

...tylko u nas taki problem, ze komp jest na górze...i do pokonania jest sporo schodów co obecnie jest niemożliwe :shake:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...tylko u nas taki problem, ze komp jest na górze...i do pokonania jest sporo schodów co obecnie jest niemożliwe :shake:

No tak, to zupełnie inna sytuacja.... My w bloku wszystko mamy na tym samym poziomie....

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wcale nie jestem juz zdrowa, ale choroba Ani jest zdecydowanie powazniejsza niz moje zatrucie i komplikacje. Poza tym Ania i Mania zawsze, gdy miałam jakieś problemy, to wyciągały rękę z pomocą. Czas więc się nieco zrewanżowac... choćby kosztem zdrowia ...

Pzdr.

Asiu !!

Ale ja się sprzeciwiam nadwyrężaniu zdrowia, jak są inne osoby które mogą pomóc - choć nie zawsze chcą o tym głośno mówić - ale dla wspólnych wspaniałych znajomych chętnie pomogą

Posted

michal_unga napisał(a):
Asiu !!

Ale ja się sprzeciwiam nadwyrężaniu zdrowia, jak są inne osoby które mogą pomóc - choć nie zawsze chcą o tym głośno mówić - ale dla wspólnych wspaniałych znajomych chętnie pomogą

A tytej popieram w całej rozciągłości Michała, nie szalej Asiu dolecz się porządnie do końca, zdrowie to najważniejsza rzecz, zdrówka i Ani i Tobie!