jbk Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Poza tym - mam słabość do tych cudnych buziaczków :) Quote
Iwa-R Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Maks i Spark']może i macie rację..., więc się chwalę Spark - dosk. CWC, CACIB, BOB :multi::multi::multi: Maks - dosk. Najlepszy Weteran w Rasie :multi::multi::multi: Gratulacje!! A ja byłam tak blisko wystawy...... W sobotę i niedzielę byłam w okolicach Lublina, ale w celach transportowo/adopcyjnych :lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Iwa-R napisał(a):Gratulacje!! A ja byłam tak blisko wystawy...... W sobotę i niedzielę byłam w okolicach Lublina, ale w celach transportowo/adopcyjnych :lol: Pozdrawiam Iwa i nie zajrazałaś do 'nasz' oj nie ładnie :shake:...ale skoro adopcja się powiodła to jakoś Ci to wybaczę :eviltong: m. Quote
michal_unga Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Maks i Spark']może i macie rację..., więc się chwalę Spark - dosk. CWC, CACIB, BOB :multi::multi::multi: Maks - dosk. Najlepszy Weteran w Rasie :multi::multi::multi: No to i ja gratuluję:lol: w imieniu Magdy Mudikowej i swoim:lol: Quote
M&S Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='AngelsDream']Gratulacje! dziękujemy!!!:mdrmed: [quote name='michal_unga'] No to i ja gratuluję:lol: w imieniu Magdy Mudikowej i swoim:lol: dzięki Magda!!! :D dzięki Michał!!! :diabloti: m. Quote
Iwa-R Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Maks i Spark napisał(a):i nie zajrazałaś do 'nasz' oj nie ładnie :shake:...ale skoro adopcja się powiodła to jakoś Ci to wybaczę :eviltong: m. Ah... po tym wszystkim byłam trochę zmęczona, i praktycznie cała ufajdana w błocie (łapanie suni po nocy, która zerwała się z szelek i biegała po błocie). Kurtka do dzisiaj schnie :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
M&S Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Iwa-R napisał(a):Ah... po tym wszystkim byłam trochę zmęczona, i praktycznie cała ufajdana w błocie (łapanie suni po nocy, która zerwała się z szelek i biegała po błocie). Kurtka do dzisiaj schnie :evil_lol: Pozdrawiam Iwa to miałaś niezłe ekscesy z ta dziewczyną i to nocne ;)...chyba ona sama miała przejścia wcześniej :shake: biedactwo. ale teraz 3mam kciuki, żeby była szczęśliwa!!!:p m. Quote
jbk Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Dziś dogo mi tak chodzi, że nawet nie próbuję się wkręcać w temat, bo może się okazać za dwie sekundy, że znowu nie będzie działać. Quote
M&S Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 jbk napisał(a):Dziś dogo mi tak chodzi, że nawet nie próbuję się wkręcać w temat, bo może się okazać za dwie sekundy, że znowu nie będzie działać. u nas tak było wczoraj :diabloti:, a i dziś nie ma rewelacji...:shake: A. Quote
M&S Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Coś na poprawę nastroju:p ;) Szefie, dostanę podwyżkę? - W żadnym wypadku! - Oj... Bo powiem innym, że dostałem...! -------------------- [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Mała firma podupada finansowo. Szef przychodzi do swych kilku pracowników. - Wiecie, że nie wiedzie się nam ostatnio najlepiej. Niestety, muszę kogoś zwolnić. Nie podjąłem jeszcze decyzji kogo. Może ktoś z Was dobrowolnie odejdzie? Zastanówcie się. Wszyscy spojrzeli po sobie. Murzyn mówi: - Mnie nie możesz zwolnić. To byłby rasizm! - Mnie też nie - mówi jedyna kobieta - to byłby seksizm! - Mnie tym bardziej - odzywa się kulawy dziadek - to byłaby dyskryminacja niepełnosprawnych! Spojrzenia wszystkich powędrowały w kierunku młodego, pracowitego człowieka. - Hmmm - mówi powoli chłopaczek - coś mi się ostatnio zdaje, że chyba jestem gejem... ------------------------- Rozmawia dwóch przyjaciół: - Słyszałem, że twoja Teściowa miała wypadek. - Tak, szła do piwnicy po ziemniaki na obiad, na schodach potknęła się i skręciła kark. - I co zrobiliście?? - Spaghetti. ---------------- Trzy fazy życia kobiety: 1. wkurwia ojca 2. wkurwia męża 3. wkurwia zięcia[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]cdn. [/FONT] [/FONT] Quote
M&S Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Małżeństwo świętuje piątą rocznicę ślubu. - Muszę ci, kochanie, coś wyznać - mówi mąż - jestem daltonistą. - I ja chciałabym coś wyznać - mówi żona - nie jestem z Rzeszowa, Jestem z Mozambiku. ---------- Przychodzi hipochondryk do lekarza i mówi: - Panie doktorze, żona mnie zdradza, a nie rosną mi rogi. - Proszę pana, z tymi rogami to tylko takie powiedzenie. - Uff, a już myślałem, że mam niedobór wapnia. ----------- [FONT=Times New Roman] [FONT=Verdana]Pytanie: idzie sobie trzech posłów w długich płaszczach, po czym poznać, że jeden z nich jest z Samoobrony? Odp: jeden ma płaszcz wpuszczony w spodnie. ---------- Każdy Chińczyk powinien w życiu zrobić trzy rzeczy: - buty - dżinsy - magnetofon ---------- Komisja wojskowa: - Zawód ojca? - Ojciec nie żyje... - Ale kim był?! - Gruźlikiem... - Ale co robił?!! - Kaszlał... - Ale z czego żył?!!! Z tego się przecież nie żyje! - Przecież mówię, że nie żyje...[/FONT] [/FONT] Quote
M&S Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Wpada Eskimos do baru i mówi: - Whisky proszę! A barman: - z lodem? Eskimos: - A jebnąć Ci?!?!? --------- Mały Jasio ogląda z wielkim zainteresowaniem swojego siusiaka. - Mamo, czy to mój mózg? - Nie synku, jeszcze nie.... --------- Ksiądz chodzi z tacą po kościele, zbiera pieniądze od parafian. Podchodzi do staruszki, a ona grzebie w portfelu. Ksiądz: Te grubsze babciu, papierowe.. Babcia: Aa nie.. te grubsze mam na fryzjera.. Ksiądz: babciu, ale Maryja nie chodziła do fryzjera. Babcia: Taak?? A Jezus nie jeździł Maybachem... [/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]koniec:eviltong: [/FONT] Quote
M&S Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Witamy sie!!! Dzień dobry:lol:, choć u nas szaro i mokro:shake: poskudna pogoda:diabloti: Quote
taxelina Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):Dzień dobry:lol:, choć u nas szaro i mokro:shake: poskudna pogoda:diabloti: u nas snieg z wczoraj, sloneczka troche ale ja zaraz do szkoly mykam.. Quote
M&S Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 deer_1987 napisał(a):u nas snieg z wczoraj, sloneczka troche ale ja zaraz do szkoly mykam.. miłego pobytu w szkole ;) :lol: Quote
taxelina Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):miłego pobytu w szkole ;) :lol: Dziekuje! zapraszam do nas, fotki rybek :cool3::cool3: Quote
M&S Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Dziekuje! zapraszam do nas, fotki rybek :cool3::cool3: ja juz byłam odcisk łapy zostawiłam :p m. Quote
jamnicze Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Wpadłam powiedzieć doberek :lol: Uśmiałam się przy tych kawałach :evil_lol: i od razu pomimo szwankującego dogo humorek mi się nieco poprawił :p U nas też niestety za oknem brzydko i zamiast 1,5 zrobiłysmy sobie ino godzinny spacerek :cool1: Quote
Mudik Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dzięki za poprawę nastroju:multi::lol::lol:, dziś miałam od rana w pracy na głowie panów montujących kablówkę, od rana od wiertarek puchła mi głowa:angryy: Quote
M&S Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 hej witam wszystkich:lol:, przez tą szwankująca dogo :mad::mad::angryy: człowiek traci cierpliwość, ale może będzie lepiej :p ...to jeszcze coś na lepszy nastrój: [FONT=Verdana][FONT=Arial][SIZE=2]"Dziewica pospolita - roślina krótkotrwała, wymagająca pielęgnacji, chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewicą. [/FONT][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Arial]Stara panna - roślina długotrwała, pnąca, czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych, nie wiadomo dokładnie z kim. [/FONT][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Arial]Kochanka - roślina pasożytnicza, mięsożerna, z gatunku motylkowatych. Wymaga dużo wilgoci i częstych zmian klimatycznych. Z uwagi na znaczne koszty, w naszych warunkach jest trudna do hodowli domowej. Przez dłuższy czas kwitnie nocą. [/FONT][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Arial]Żona - pożyteczne zwierze pociągowe, bardzo nerwowe, ale wytrwałe. Żywi się odpadami z hodowli domowej. Bardzo opłacalna, przynosi duże korzyści. [/FONT][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Arial]Rozwódka - należy do owadów występujących w dużych ilościach, gromadnie. Znana w przyrodzie pod nazwą szarańczy. Samiczki zostawia w spokoju, samców niszczy od korzeni. Czyni szkody w ubraniu, szczególnie w kieszeniach. [/FONT][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Arial]Wdowa - wierzba z gatunku plączących. Szybko próchnieje. Z powodu braku zdrowego korzenia nadaje się jedynie do przeróbki na fujarki. [/FONT][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Arial]Kawaler - ptak przelotny, dzieci swe często podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest przebiegły i trudno go schwytać w sidła. [/FONT][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Arial]Stary kawaler - grzyb jadowity o smaku gorzkim. Żyje przeważnie samotnie lub w symbiozie z purchawką pospolitą. [/FONT][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Verdana][FONT=Arial]Mąż - zwierze domowe z gatunku leniwców, ze względu na dużą żarłoczność w warunkach domowych przynosi duże straty. Pochodzi ze skrzyżowania trutnia z osłem i padalcem"[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Arial][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Arial][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Arial]A.[/FONT][/FONT] Quote
taxelina Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 U Was to i fotki i posmiac sie mozna :D Quote
M&S Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 deer_1987 napisał(a):U Was to i fotki i posmiac sie mozna :D trzeba poprawiać sobie nastrój ;) Quote
Recommended Posts