gosiaja Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 niestety nie znam tej zasady z tego co widzę u siebie w pracy to nie jest tak źle drukuje się u nas bardzo dużo i sprzęt ma prawo się popsuć ale serwis jest dokładny jak już naprawiają to porządnie a w domu sprzęt się nie psuję może dlatego że rzadko używany laptop już przeżył upadek na parkiet i podgryzanie Morka, nadal działa wiec chyba nie jest źle miłego dzionka życzę Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='gosiaja']niestety nie znam tej zasady z tego co widzę u siebie w pracy to nie jest tak źle drukuje się u nas bardzo dużo i sprzęt ma prawo się popsuć ale serwis jest dokładny jak już naprawiają to porządnie a w domu sprzęt się nie psuję może dlatego że rzadko używany laptop już przeżył upadek na parkiet i podgryzanie Morka, nadal działa wiec chyba nie jest źle miłego dzionka życzę[/quote] u mnie w pracy, blokady na komuterze :diabloti:, albo na serwerach, zdjęć nie da się oglądać :angryy::mad::mad:, a drukarka pamięta baaardzo odległe czasy :cool1:... dobrego dnia:) Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='deer_1987']Widze Was w galeri Asiaczkow, w galeri Samoyedow - wiec zaciekawiona przyszlam tu ;) Zaraz uciekam do szkoly wiec Wasza galerie przejrzec jak wroce.[/quote] witaj, wpadaj do nas często....zapraszamy:p miłego dnia:lol: ps. my też miałyśmy jamnika ;) Quote
taxelina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Widze Was w galeri Asiaczkow, w galeri Samoyedow - wiec zaciekawiona przyszlam tu ;) Zaraz uciekam do szkoly wiec Wasza galerie przejrzec jak wroce. Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Witanko z rana :) Wyspałaś się?[/quote] ...:shake: niezbyt, ale praca kochana mnie wezwała:evil_lol: Witam Cię:lol: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='gosiaja']niestety nie znam tej zasady [/quote] Ha! Zasada ta polega na następujących działaniach: - gdy psuje się sprzęt komputerowy i nie możesz go naprawić lub nie chcesz (jak to często bywa u mnie w pracy) to... otwierasz okno i wyp...sz urządzenie przez otwarte wcześniej okno... Na tym polega zasada otwartych okienek...;) Pzdr. Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Witanko z rana :) Wyspałaś się?[/quote] a ja tak :diabloti: :evil_lol: m. Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Ha! Zasada ta polega na następujących działaniach: - gdy psuje się sprzęt komputerowy i nie możesz go naprawić lub nie chcesz (jak to często bywa u mnie w pracy) to... otwierasz okno i wyp...sz urządzenie przez otwarte wcześniej okno... Na tym polega zasada otwartych okienek...;) Pzdr.[/quote] piękna ta zasada...tylko czy da się ją w 100% wprowadzić w życie??? Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 ja mam problem z komuterem na uczelni (chociaż mają podobno wymienic na nowe:crazyeye:)...mamy wspólną sieć..wiadomo to obciązenie, żeby ponad 300 kompów ze sobą w jakiś tam sposób współdziałało i nie wybuchło, (na szczęście nie zdarza się, ze wszystkie naraz działają) ale żeby samo włącznie trwało 10-15 min , a jaki kolwiek program myślał nad uruchomienim się przez ok 5 min to już przesada:razz:...chociaż jak sie już zacznie działąc to jakoś ze mną gada...ale normalnie życie mozna skończyć!!! Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A ja poproszę, co by się właścicielki Maksa i Sparka opowiedziały, bo zauważyłam, że piszecie we dwie, a ja nie chcę się pogubić! Która jest która? Może się imionami podpisujcie?? Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 no fakt mogłyśmy troszke namieszać, już wyjaśniam: teraz piszę ja - Marysia a Ania to moja Mama ;) i będziemy się od tej pory grzecznie podpisywać ;) ...Mamo chcesz coś dodać :eviltong:? maryś Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']no fakt mogłyśmy troszke namieszać, już wyjaśniam: teraz piszę ja - Marysia a Ania to moja Mama ;) i będziemy się od tej pory grzecznie podpisywać ;) ...Mamo chcesz coś dodać :eviltong:? maryś[/quote] To teraz mam jasność :)) Grzeczne dziewczynki :) Quote
Tepes Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Witanko czwartkowe:hand: mizianko do kudłatych:loveu: A może by tak jakieś fotki?:cool3: Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Acctiually']Witanko czwartkowe:hand: mizianko do kudłatych:loveu: A może by tak jakieś fotki?:cool3: Witaj :lol:, a fotki, to nie wiem kiedy, może przed wystawą sie uda, ale nie obiecuję A. Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No to teraz drogie dziewczynki, może by fotki pięknych moich dzidziusiów? :loveu: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witaj :lol:, a fotki, to nie wiem kiedy, może przed wystawą sie uda, ale nie obiecuję A.[/quote] Ależ te posty skaczą..... Będziemy zachwyceni, jak się jednak uda :lol: Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']no fakt mogłyśmy troszke namieszać, już wyjaśniam: teraz piszę ja - Marysia a Ania to moja Mama ;) i będziemy się od tej pory grzecznie podpisywać ;) ...Mamo chcesz coś dodać :eviltong:? maryś[/quote] absolutnie nic :p, jestem za, a nawet przeciw ;) Ania Quote
taxelina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://img220.imageshack.us/img220/3486/1001686ps2.jpg takie wesole to zdjecie ;) ide ogladac dalej :D Quote
taxelina Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Psy żyją stanowczo za krótko, nie sądzisz?[/quote] Pomysl sobie o szczurkach.. jakies 2 lata a czlowiek sie przywiazuje i jest cholernie smutno.. pies jak ma szczescie to i 14-16 lat zyje.. tez malo ale juz wiecej.. Quote
jamnicze Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Przed wystawą, a gdzie się wybieracie?:razz: Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jamnicze']Przed wystawą, a gdzie się wybieracie?:razz:[/quote] teraz jedziemy do Rzeszowa;), potem krótka przerwa i od marca jakieś totalne szaleństwo....strach się nie bać:evil_lol: (tylko, że w marcu to głównie Marysia ze Sparkiem), a ja z Maksem luzaki:lol: A. Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']teraz jedziemy do Rzeszowa;), potem krótka przerwa i od marca jakieś totalne szaleństwo....strach się nie bać:evil_lol: (tylko, że w marcu to głównie Marysia ze Sparkiem), a ja z Maksem luzaki:lol: A.[/quote] Nas też trochę czeka wystaw, bo reproduktorka chcemy mieć :) Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='jbk']Nas też trochę czeka wystaw, bo reproduktorka chcemy mieć :)[/quote] i słusznie, to kiedy zaczynacie i gdzie? A. Quote
M&S Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 postanowiłam tak Was nie trzymac bez zdjęć w końcu to galeria ;) no to wstawiam troszkę staroci :p ze spotkania szpicomaniaków w 2006: tak wyglada Spark kiedy spotyka kogoś kogo baardzo lubi :evil_lol: w haremie:eviltong: z Ungą Quote
Recommended Posts